Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

ne için toplanıyo bunlar gün mü yapacaklar kendi aralarında

Fenerbahçe yönetimi toplandı!

Saat 17:00'de başlayan toplantıda 5+3 yabancı kontenjanın ardından yabancı futbolcular konusunda atılacak adımlar öncelikle konuşulacak.

Türk oyuncuların çok daha önem kazandığı bu sistemde sözleşmesi biten Caner Erkin'le imzalanması planlanan yeni kontratın detayları da görüşülecek.

Yönetimin gündemindeki diğer maddelerden biri de CAS kararıyla ilgili İsviçre Federasyon Mahkemesi'ne yapılan başvuru olacak.

Fenerbahçe yönetimi toplandı!

Saat 17:00'de başlayan toplantıda 5+3 yabancı kontenjanın ardından yabancı futbolcular konusunda atılacak adımlar öncelikle konuşulacak.

Türk oyuncuların çok daha önem kazandığı bu sistemde sözleşmesi biten Caner Erkin'le imzalanması planlanan yeni kontratın detayları da görüşülecek.

Yönetimin gündemindeki diğer maddelerden biri de CAS kararıyla ilgili İsviçre Federasyon Mahkemesi'ne yapılan başvuru olacak.

Pfff cok heyecansiz

Şimdi tekrar izledim İnfantinonun 2.soruya cevabı çok açık. soru neydi ; tff yaptırım yapmadı? eğer bunu normal görseydiler bu onların kararı saygı duyarız derlerdi. Ama İnfantino bu soruyu onlara sormalısın diyerek. Yaptırım yapmaları gerektiğini düşünüyor.

of of şimdide isviçre mahkemelerinin kararını bekleyeceğiz. anlaşılan o ki UEFA en küçük bir yanlış adım atmak istemiyor o yüzden isviçre mahkemesinin kararınıda bekleyecklerdir. ben bu senedende umudu kestim eninde sonunda düşecekler ama iş seneyede kalabilir.

fb küme düşmemek icin Dünyadaki tüm mahkemeleri gezer. Bir 5-6 sene daha sürer bu dava, 2020'lerde falan düsebilir :D

Bana öyle geliyorki bu TFF ve hükümet ülke futbolunu men ettirir ama fb'yi düsürmez.

FIFA milli takimi da tehdit eder. TFF buna ragmen ceza vermesse FBye emin ol hunharca gebertirler tüpcüyü.

Fenerbahce kendi sonunu hazirliyor ama farkinda degil.

Bunlar çildirmis. Milli takimida men ettirirler, hiç sasirmam. 2020'den vazgeçtiler bunlara ceza vermemek için. Türkiye tarihinde ilk defa Avrupa kupasi düzenleyecekti. Tüpçü pisligi zaten hayatini tehlikeye atiyor. Hep tff baskani olarak kalmayacak. Her zaman 100 tane polis korumayacak onu.

biz yapacağımızı yaptık gerisi onların problemi diyo adam nasıl olumlu bişey çıkarıyosunuz anlamak güç.

ama umarım sizin dediğiniz gibidir

Bana öyle geliyorki bu TFF ve hükümet ülke futbolunu men ettirir ama fb'yi düsürmez.

milli takımın men edilmesi bu tayyip'in işine gelmez.

FB camiası zaten karşısında yani şirin gözükmek ile çok oy alamayacağını o da biliyordur.

Ancak milli takımın ve diğer takımların avrupa'dan men edilmesini kabul etmek artık sessiz kalan kesimin özellikle de bizim taraftarın ayaklanması demek olur o kadar mal değillerdir umarım.

milli takımın men edilmesi bu tayyip'in işine gelmez.

FB camiası zaten karşısında yani şirin gözükmek ile çok oy alamayacağını o da biliyordur.

Ancak milli takımın ve diğer takımların avrupa'dan men edilmesini kabul etmek artık sessiz kalan kesimin özellikle de bizim taraftarın ayaklanması demek olur o kadar mal değillerdir umarım.

iste bende bundan çekiniyorum. ha, bunlar küme düsmeyecekse varsin ülke futbolunu men etsinler. Aksi takdirde bu sike lobisi bizi bitirmek için her seyi yapar. Varsin kaos olsun, yeterki bu pislikler temizlensin. Futbolda olaganüstü hale hazir olalim. kaos çikacak çünkü.

Arkadaslar bosuna derin olaylara giriyoruz.Aslinda bu men olaylarinda biz ts ve bursa camiasina cok is dusuyor.Gerekirse bu ligte oynamamiyiz.Yeterki basimizdaki baskan bu cesareti gosterebilsin

Durduk yere fener yöetimi dünkü toplantısında İsviçre Federal Mahkemesine Casın verdiği kararın yürütmesinin durdurulması için başvuruda bulunuyor.Niçin sorusuna gelince bir şeylerin olduğundan veya olacağından korkuyorlar.Geçen seneki gibi timsaha yatma pozisyonu.fenerin aleyhine her an herşey olabilir.

[attachment=10384:image.jpg]

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    106 KB · Görüntüleme: 213
fener treni kaçırdı.Uefa bir defaya mahsus puan silme cezasına evet dediği için genel kurul yapıldı.En çok zararın kendilerine olacağını diğer klüplerin az zararla bu işten sıyrılacağını anladıklarından düşersek yanımıza bejeke yide çekeriz hesaplarında oldukları ve bu kadar takımı küme düşüremezler mantığıyla bu karara karşı çıktılar.Hiç bir şey yoksa ve bu şikeciler bir duyum almadıysa durduk yere İsviçre Federal mahkemesine dava açmaya kalkmaz.

Geri
Üst Alt