Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Bu Işıl'a, Ersin'e , TDK'ya inanmayın, ciddiye almayın diye diye dilimizde tüy bitti.

17si yaklasiyor beyler turk futbolu icin D-Day

uefa'ya son faksimi bugun atacam hayirlisi

17sinde ne olacak

17 bişeyler olsa bugunler de kıvılcımlar olurdu herşey normal bakalı görecez 4 senedir kılını kıpırdatmayan uefa ne yapacak sponsoruna zarar verecekmi

Duyum var :)

Karolin Fişekçi @Kstones · 1 sa.

Aldığım duyuma göre 17 Temmuz'da UEFA Türk futboluna büyük bir müdahalede bulunabilirmiş. Çok kritik şeyler olabilir ama umarım olmaz.

Karolin Fişekçi @Kstones · 25 dk.

Bu arada şemsiye nereden çıktı? Ben şemsiye falan demedim.:I Büyük mi? ne zaman açılıyor?:)

Karolin Fişekçi @Kstones · 10 dk.

Ben insanların duyuma bu kadar aç, özellikle de şemsiye konusunda bu kadar aç olduğunu bilmiyordum. Bilmeden bir boşluğu doldurmuşuz.

uf su ınsanların dwıtlerı atmayn

sacma sapan duyumlar ile gelmeyin

her sey o gün belli olacak bu konu hakkinda da bence bilgi sizmasi olmaz karar aciklanana kadar

su konuyu kapatin artik ya yeter bir pok olmaycak, bu is bitti maalesef

sand-clock-clipart1.gif

Duyum var :)

Karolin Fişekçi @Kstones · 1 sa.

Aldığım duyuma göre 17 Temmuz'da UEFA Türk futboluna büyük bir müdahalede bulunabilirmiş. Çok kritik şeyler olabilir ama umarım olmaz.

Karolin Fişekçi @Kstones · 25 dk.

Bu arada şemsiye nereden çıktı? Ben şemsiye falan demedim.:I Büyük mi? ne zaman açılıyor?:)

Karolin Fişekçi @Kstones · 10 dk.

Ben insanların duyuma bu kadar aç, özellikle de şemsiye konusunda bu kadar aç olduğunu bilmiyordum. Bilmeden bir boşluğu doldurmuşuz.

duyum dediğide tdk falandır. inanmayın böylelerine. zaten ali kaptana yaptıklarından beri uyuzum buna :)

6. ve 23. hafta maçlarımız bay geçecek, içimde böyle bir his var.

Bekleyip gorelim, yalniz diego transferi beni rahatsiz etti, bunlarin kulagina birsey gitse o riski almazlardi gibi..

rahatsız olmayınız.. kuşlar selpaklarını hazırlasın 17 temmuz günü için..

Geri
Üst Alt