Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Benim takip ettiğim ve anladığım kadarıyla yarın soruşturma açılıp açılmayacağına karar verilecek, soruşturma açılırsa fenerin kurtuluşu yok, soruşturma açılmazsa TS FİFA'ya başvurur(böyle birşey yaparlar diye umuyorum ve umut ediyorum) o zamanda fenerin kurtuluşu olmaz, bu sefer kapsamı artar ve hepten batarlar, yani er yada geç bu şikeciler y.......a yan basacaklar.

Benim bildiğim UEFA, TFF'nin şike ile ilgili verdiği kararı incelemesi tamamlanıp kararını bildirecek olması. O yüzden TFF'den savunma istedi.

yarın beklediğimiz karar çıkmayabilir, yani koşullu bir karar alırlar.. şunu söyle yaparak böyle yaparak bla bla bla... ama en sonunda küme düşmenin olacağını ve ne zaman olacağını net biçimde göreceğiz.

haha :D bizimkiler başlamış yine

"Listede 3. ön eleme turu katılımcısı Beşiktaş ve grup aşamasında yer alacak Galatasaray takımları yer alırken, UEFA listenin üst tarafına kalın bir yazıyla; “Bu liste geçici listedir. Son liste, yasal süreçlerin ardından UEFA tarafından duyurulacaktır” dendi. Bu bilgilendirme notu Fenerbahçeli taraftarlarda heyecan yarattı."

AMK

yarın anca uyarı gellir şikecilere düşecek olsa şimdi kıyamet kopardı inşallah adalet yerini gecte olsa bulur ama zannetmiyorum tff gerekli yazıyı gönderdik diyecekler şimdilik bana göre ona göre karari siz verin dyecekler

Yarın icin hic umıtlı degilim. Kume dusmeyeceklerine adım gibi eminim. Sorusturma acarlar muhtemelen ama , en fazla olacak olan Ts. ye lig sampıyonlugunun iadesi olur. Ts. bu isler icin gec kaldı bıraz. Daha tupcu feneri akladıgı an uefaya gitmesi lazımdı Ts.nin.

haha :D bizimkiler başlamış yine

"Listede 3. ön eleme turu katılımcısı Beşiktaş ve grup aşamasında yer alacak Galatasaray takımları yer alırken, UEFA listenin üst tarafına kalın bir yazıyla; “Bu liste geçici listedir. Son liste, yasal süreçlerin ardından UEFA tarafından duyurulacaktır” dendi. Bu bilgilendirme notu Fenerbahçeli taraftarlarda heyecan yarattı."

AMK

Besiktas'in katilamama ihtimali olabilir mi? ...fener icin olay kapanmistir artik kim takar rte'yi, tff'i, fb'yi...bu 3'nun gucu ancak Turkiye'de ki herseye ok diyen, duzen bozuksa ,bozuk duzeni duzeltmek icin caba sarfetmek'den ziyade ayak uyduralim diyen; Hammurabi kanunlarini ozumsemis sahislari baglar. fb icin canlar calmakda olay bakalim daha bu canlar kimin icin caliyorda.

bencede olsa olsa bjkye ceza gelir en fazla

bu mallar cas gerekçeli kararını okumadılar heralde

Yarın icin hic umıtlı degilim. Kume dusmeyeceklerine adım gibi eminim. Sorusturma acarlar muhtemelen ama , en fazla olacak olan Ts. ye lig sampıyonlugunun iadesi olur. Ts. bu isler icin gec kaldı bıraz. Daha tupcu feneri akladıgı an uefaya gitmesi lazımdı Ts.nin.

Şu ortamda Kupayı ellerinden alsalar bile muazzam olur. Küme düsmeleri ve sezonu eksi puanla baslamaları falan imkansız zaten..

Şunun şurasında 24 saat kaldı kararın açıklanmasına.. Bu saate kadar sızardı bilgiler bir şey olacak olsa.. tvlerde yayınlar yapılır kıyametler kopartılırdı.. aziz çıkar elinde dosyalarla bas bas bağırırdı.. sanmıyorum çıksın birşey..

UEFA'ya güvenen var. FİFA olaya dahil olur, toplu men ve ya şikeye adı karışan takımlar ceza alana kadar Avrupa'ya gidemez.

Hic bir sey olmicak. Öyle küme'ye düsecek gibi bir hava yok ortada ... maalesef.

siz basının (fbli basının) olumsuz bir haber sızdırmasını bekliyosunuz hahahahahhahah

cas gerekçeli kararını bile yayınlamayan basının :D :D

mahmutun clye gidecez gibi duruyo dediği cas g.k nı

fb clde diye haber yapan basının

buna ancak gülerim ben :D :D

yarın küme düşme beklemiyorum ama önemli gelişmeler olacaktır

Eninde sonunda trabzonun başvurusu sonucu fifa olaya müdahil olacak.. o zaman toplu mene hazır olun.. ancak biz tüpçü tff binasından kovalarsak belki toplu menden vazgeçerler..

Şunun şurasında 24 saat kaldı kararın açıklanmasına.. Bu saate kadar sızardı bilgiler bir şey olacak olsa.. tvlerde yayınlar yapılır kıyametler kopartılırdı.. aziz çıkar elinde dosyalarla bas bas bağırırdı.. sanmıyorum çıksın birşey..

kıyamet kopardı aziz duyumu alırdı tvlerde salya sümük ağlarlardı kurtar başbakanım diye bu iş ya bitti yada en fazla uefa , tff yazı gönderdik gerekini siz yapın diyecekler bizim tff kararı saklıyıp bişey yapmıcak en sonunda toplu ceza alıp türk futbolunun içine topluca edicez

Bosuna bekliyorsunuz.

Unutmustum bile 17 temmuz olayini ben.

Hicbir sey cikmaz, herhangi bir aciklama bile beklemiyorum ben.

toplu men cezasi alirsak, biz Galatasaray olarak hic bir sey yapamayiz.. yani bukadar gucsuz bir poziyondayiz bizim ulkede,

kisacasi adamlar istedigi gibi at kosturur.. bizi takmiyorlar bile, yani cimbomun sampiyonlar ligi hakkini almisizda ne olacak

ne olur size soyleyim

2 hafta konusuruz, sonra hic bir sey olmamis gibi ligde devam ederiz fenev yine hakemlerle isi baglar

Basketbolda maca cikmadik, eeee ne oldu? aynen yine baskette devam edecegiz, yani bildiginiz bizim beceriksiz Galatasaray divani ve en yuksek yekili adamlar hep adamlarin ekmegine yag surecek

ve benim anladigim kadar UEFA kendi ic islerini bitirdi, yani avrupada sike yaptigi icin feneve ceza verdi ama ic islere cokta karismak istemiyorlar.. zaten avrupada turk futbolunu takan kimse yok, soncta UEFAda diyordur bu cingenelerle daha cok ugrasmamaliyiz..

Fenevin yaptigini herhangi bir avrupa ulkesindeki bir takim yapsa ozaman sonuc baska olurdu

turkiyeyi baska gozle bakiyorlar , irak, iran yada bilmem somalya gibi ..

Geri
Üst Alt