Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

kimse kendisini avutmasin. bi bok cikmaz

Kimsenin kendini avuttuğu yok merak etme herkesin tek derdi adalet..

Ha sen bu şerefsizliği kabul edebiliyorsan içine sindirebiliyorsan o senin problemin..

Bu da twitter kampanyası arkadaşlar yüklenelim yarına kadar dünya listesinde;

DoesUEFAallow MatchFixinginTurkey

UEFA TS'ye sopayı gösterecekmiş.

%100 doğru bilgi Fenerli arkadaşların hepsi teyit ediyor.

Ceza gelmezse nasil rahat rahat maclari izleyip sampiyonluk hayali kuracan sayet ben bu is cezasiz kapapirsa futbolu birakip agirlik sporu ile ugrascam.sende transfer nobetinde bos bos takilip durursun.

Iste durumun ozeti budur. Ceza gelmedigi anda istedigin gibi transfer yap ister messi gelsin isterse ronaldo.. sen bu transferler ile avunur elin oglu seni masa basinda madara eder. Sen eger sesini yukseltmezsen emin ol kimse sana mama vermez; Sistemin kolesi olur yani sistemin islemesi icin sende bir cark oluverirsin.

Ülkede mevcut olan konjonktürü görüp hala Fener'in küme düşeceğine ihtimal dahi verebilmek çok masalsı geliyor bana.

UEFA TS'ye sopayı gösterecekmiş.

%100 doğru bilgi Fenerli arkadaşların hepsi teyit ediyor.

dogrudur fb'yi ve diger kucuk sikeciler ustunde kullanilacak sopa'nin uygunlugunu soracaklardir. Avunsunlar satilmis turk media'sinin istek uzerine servis etmis oldugu yalan dolan haberler ile.

Iste durumun ozeti budur. Ceza gelmedigi anda istedigin gibi transfer yap ister messi gelsin isterse ronaldo.. sen bu transferler ile avunur elin oglu seni masa basinda madara eder. Sen eger sesini yukseltmezsen emin ol kimse sana mama vermez; Sistemin kolesi olur yani sistemin islemesi icin sende bir cark oluverirsin.

bosver anlatamazsin onlara kafayi transfer nobetine gommekten baska bisey bilmez bunlar.

beni cok rahatsiz ediyor bu durum bazen bosver diyorum ama su yazilanlari okudugumda icim parcalaniyor bu kadar da olamaz diyorum.

Ben ama anlıyorum. Böyle kafalar olduğu için zaten ülkenin ve türk futbolun hali bu durumda. Trabzon forumlarına da bazen bakıyorum, onların derdi de transferler.

Kimsenin kendini avuttuğu yok merak etme herkesin tek derdi adalet..

Ha sen bu şerefsizliği kabul edebiliyorsan içine sindirebiliyorsan o senin problemin..

Bu da twitter kampanyası arkadaşlar yüklenelim yarına kadar dünya listesinde;

DoesUEFAallow MatchFixinginTurkey

kabul ettigimi biyerde yazmismiydim?

Türkiyede ADALET BEKLEME

sion,juve,volou o SENE DÜSTÜLER

milan O SENE EKSI PUAN YEDI

feneve gelen birsey yok.. 3senedir. migdem bulandi adaletsizlikten

Fener'in bu süreç sonunda küme düşmesi kesin.

Önemli olan kaç küme düşeceği.

CAS Gerekçeli Kararında 4 maç şike tescilli olduğuna göre en az 4 küme düşmeleri gerekir.

UEFA, olmadı FİFA bunlara Yunan takımina uyguladığı tarifeyi uygulayacak gibi görünüyor.

Yarın burası hayal kırıklığı yaşayanlarla dolar taşar.

Zaten yarin hemen bir sonuc cikmayacak. Gorusme olacak yaptirimlar konusunda deadline suresi verilir. Sonucda bu konusmalarin etkisi bir kac hafta sonra ancak tum gercekligi ile turk mediasina yansir.

Millet yarın bir karar çıkacak hoppa fener kümeye düşecek sanıyor işte o yüzden hayal kırıklığı olacak çoğu kişide.

Geri
Üst Alt