Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Bosuna bekliyorsunuz. Su surecten hala ümidini kesmeyenleri gordukce sinirleniyorum, kendinizi kandiriyorsunuz.

Dün de yazdım gunlerdir de yazıyorum, degil Fb hakkinda olumsuz bir karar çıkması, herhangi bir aciklama bile yapılmayacak. 17 temmuz 17 temmuz diye yine kandirdilar insanlari, Ts cephesinin dedigi hersey yalan dolan, onlarda insanlari oyalayip kandiriyorlar. Yok iste yaptiklari sike, yaptıkları serefsizlik yanlarina kaldi, bu ulke de sike yapana ceza değil odul veriliyor neredeyse. Yazik su konuda harcadiginiz zamana.

nazarina catdirim ki sende zaman harciyorsun.

Tüpçü mikrobunun gastesinde ilk defa bu kadar gerçekci bir haber gördüm. Bak ne yazmis.

Öte yandan TFF, UEFA kararına direnebilir. Bu durumda, TFF'ye bağlı tüm kulüplerin ve Milli Takım'ın Avrupa'dan en az 5 yıl men edilmesi ihtimali bulunuyor. Ancak, 5 yıllık cezanın bitiminde Türk kulüpleri Avrupa'ya dönemiyor, UEFA'nın istediği cezalar verilene kadar men kararı devam ediyor.

Yani kendileride iyi biliyor sonunda nereye varacagini. Maksatlari meseleyi uzatabildikleri kadar uzatmak.

Tüpçü mikrobunun gastesinde ilk defa bu kadar gerçekci bir haber gördüm. Bak ne yazmis.

Öte yandan TFF, UEFA kararına direnebilir. Bu durumda, TFF'ye bağlı tüm kulüplerin ve Milli Takım'ın Avrupa'dan en az 5 yıl men edilmesi ihtimali bulunuyor. Ancak, 5 yıllık cezanın bitiminde Türk kulüpleri Avrupa'ya dönemiyor, UEFA'nın istediği cezalar verilene kadar men kararı devam ediyor.

Yani kendileride iyi biliyor sonunda nereye varacagini. Maksatlari meseleyi uzatabildikleri kadar uzatmak.

Abi bunlar niye bu kadar doğru bir haber yaptı şimdi çalıntı olmasına rağmen.

Çok ilginç üstelik tüpçünün gazetesi...

iki ihtimal var.

1-Abi yapacak bişey yok durum ortadaydı ne dedilerse yaptık demek için.

2- Kurtulursa fb bu işten bak ne kadar büyük adammış bu tüpçü dedirtmek içn.

Haber ana sayfada verilmemiş girip araştıran karıştıran zor bulur

Dikkat çekecek bir yerde değil

ne kadar ilginç de mi milliyetin yaptığı haber?

Tff herkesten iyi biliyor ne olacagini. Kaçinilmaz son yaklasiyor galiba. Yol yapiyor olabilirler. Yabanci bilirkisilerden bile twitler gelmeye basladi. Bugün bir süreç baslayacak diye düsünüyorum.

Su anda sikecilerin tek umudu toplu men'dir ama ona da kimsecikler giremez. Yakinda tff'de istifalar baslar.

milliyetin haber yapmasında var bi iş. bazı satırları okuyun anlarsınız.ciddiyeti.

O haber milliyet'e ait değil başka siteden almışlar ama yine de garip

Tüpçünün gazetesi bile acı gerçeği yazıyorsa anlayın şemsiyenin büyüklüğünü :)

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri
Üst Alt