Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Deniz hoca diyor sen kaynak olarak gösteriyordun ya bu adamı okumuyomusun twitlerini

Tffye şike için gerekenin yapılması konusunda yarına kadar süre vermiş

Son 2 gündür okumuyordum . Şimdi senin yazdığınla gördüm . Bence en iyisi 29 Ağustos'a kadar bekleyelim . Eğer bir şey olmazsa 13 Kasım'da yeniden yargılama duruşmasını bekleriz .

Son 2 gündür okumuyordum . Şimdi senin yazdığınla gördüm . Bence en iyisi 29 Ağustos'a kadar bekleyelim . Eğer bir şey olmazsa 13 Kasım'da yeniden yargılama duruşmasını bekleriz .

Yeniden yargılanmayla cezaları onansa bile o saatten sonra ceza gelmez

Dolayısıyla hiçbir anlamı yok bence

Zaten amaçta o yeniden yargılamada

Yeniden yargılanmayla cezaları onansa bile o saatten sonra ceza gelmez

Dolayısıyla hiçbir anlamı yok bence

Zaten amaçta o yeniden yargılamada

Bence gelir . Yeniden yargılamada da istekleri olmazsa tutunacak dalları kalmaz . Bahaneleri de kalmaz . Bence o dava önemli . Ama 6-7 aydan anca sonuçlanır .

süre ne olursa olsun bu şikeciler küme düşecek, er yada geç adalet yerine gelecek... cas g.k'da 4 maç şike olayı kesin kurtuluşları yok... yapsınlar şimdilik timsah yürüyüşlerini son gülen iyi güler..

aslında ülkece toptan men yesek hiç fena olmayacak. yeminlen futboldan nefret eder hale geldim. bu şerefsizler cezasını çekip ligden düşsünler, bizde avrupaya falan gitmeyelim. çünkü gitsekte hem yöneticilerimizin plansız ahmakça para saçmasından hemde şeref yoksunu federasyonun futbolumuzu baltalayan yabancı kuralından başarılı olmamız zaten mümkün değil

Bence gelir . Yeniden yargılamada da istekleri olmazsa tutunacak dalları kalmaz . Bahaneleri de kalmaz . Bence o dava önemli . Ama 6-7 aydan anca sonuçlanır .

yeniden yargılanmanın amacı feneri temize çıkartmak fenerin bak aslında oyundu adalet yerini buldu bize yapılanlar haksızlıktı diye konusmalarını saglamak bir nevi fenerden özür dilemek yani yeniden yargılanıp cezaların yeniden onaylanıcaginimi zannediyorsunuz arkadaşlar geçin bunu

yeniden yargılanmanın amacı feneri temize çıkartmak fenerin bak aslında oyundu adalet yerini buldu bize yapılanlar haksızlıktı diye konusmalarını saglamak bir nevi fenerden özür dilemek yani yeniden yargılanıp cezaların yeniden onaylanıcaginimi zannediyorsunuz arkadaşlar geçin bunu

Bence yeniden yargılanmıyoruz , haklarımızı elinden aldınız ühühühüh diye ağlayanları susturmak için yapılmıştır . Eğer yeniden yargılanmada da bir sonuç çıkmazsa fb için hiçbir bahaneleri kalmayacak .

Biz 13 Kasım'ı bekleyelim yine de . Açıkcası yeniden yargılamada hangi maddeler hangi hangi dosyalar yeniden yargılanacak bilmiyoruz . 13 Kasım'daki ilk duruşmada belli olur gibi .

Açıkçası yüz küsür yıllık fbnin transfer yapmaması ve ismaili takımın başına getirmesi bişeyler fısıldıyor ama

Sadece ekonomiden dolayımı yoksa duyumlar doğrumu bilemiyorum

Bu sene ve bundan sonraki senelerde futbol izlenmez Türkiye'de zevkle...Fenerbahçe'nin olduğu bir lige tahammül edemiyorum artık.Bunların kurgulanmış bir tiyatroda başrol oyuncusu yapılması resmen futbol seyircesine yapılmış bir ihanettir...

Bi Fener yüzünden insanlar futboldan soğuyor. RTE, Demirören ve arka plandaki şerefsizler yatacak yeriniz yok Allah burnunuzdan fitil fitil getirir inşallah herşeyi

Geri
Üst Alt