Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

İyi de bu yazışmalar, davayı iyi takip eden kişilerce bilinen bir şeydi. Hatta sırf fb'nin puanı silinecek diye play-off sistemi getirmişlerdi. Bunu bizzat M.Ali Aydınlar'in kendisi de açıklamıştı. Muhtemelen bu haberleri TS yaptırttı. Peki bu haberi yaptırtmak için neden 5 yıl beklediniz asıl soru bu.

Vay be İnfantino o kadar şemşiye mizahı yaptık hepsi boşunaymış kandırıldık o capslere like verenler de bizi affetsin.

Bir sey cikacagina ihtimal vermiyorum.
Uefa ve Fifa nezdinde sorusturma olup, yaptirimlar uygulansa bile, TFF´nin Kibirbahceye herhangi bir yaptirim uygulayacagini sanmiyorum.

Gerçeklerin bir gün ortaya çıkma gibi kötü bir huyu vardır.

Bir sey cikacagina ihtimal vermiyorum.
Uefa ve Fifa nezdinde sorusturma olup, yaptirimlar uygulansa bile, TFF´nin Kibirbahceye herhangi bir yaptirim uygulayacagini sanmiyorum.

Aysal=Fenerbahçe şike yaptı.

Yarsuvat=Fenerbahçe'ye Fetö kumpas kurdu.

Camianın yöneliminin nasıl değiştiğini anlatmaya yeter bu.Kulübün bu meseleyle uğraşacağını sanmıyorum artık.

Aysal=Fenerbahçe şike yaptı.

Yarsuvat=Fenerbahçe'ye Fetö kumpas kurdu.

Camianın yöneliminin nasıl değiştiğini anlatmaya yeter bu.Kulübün bu meseleyle uğraşacağını sanmıyorum artık.
Zaten Galatasaray´in su an olan ortamda bunu dile getirmesi, art niyetli bir sekilde aleyhimize kullanila bilir.
Cünkü hepimizin malumu bu isi Fetöye bagladilar.
Tek yaptirim uygulaya bilecek kurum TFF ve onlarin herhangi bir yaptirim uygulamayacaklarina eminim.

Bundanda artik birsey cikmasa yuh deriz. Sonucta artik baska takimlar sike yapsa sen bana neye dayanarak ceza vereceksin eh uefa derse ne diyecekler? Bence bu olay büyür feneri ceza yolda

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Zaten Galatasaray´in su an olan ortamda bunu dile getirmesi, art niyetli bir sekilde aleyhimize kullanila bilir.
Cünkü hepimizin malumu bu isi Fetöye bagladilar.
Tek yaptirim uygulaya bilecek kurum TFF ve onlarin herhangi bir yaptirim uygulamayacaklarina eminim.

Aynen,ben de bu meseleye bulaşmamamızdan yanayım.Koreografi bile ne oldu,bunu dibine kadar kullanırlar.

Aydınlar döneminde bir kongre yapılmıştı.Bir defaya mahsus puan silme olacaktı.Kupa da Trabzon'a verilecekti.Keşke o gün bu kabul edilseydi.Şu geldiğimiz noktaya bakınca,çok iyi bir anlaşma olurmuş doğrusu.Keşke evet çıksaydı.

Infantino denen şerefsizin fişi çekilmiş gibi görünüyor. Kodumun haysiyetsiz satılık kel pezosu. Abv.

DRFMDSJXkAE6J9l.jpg

Ülkeye bak arkadaş her yerinden bok akıyor. Biri amerikada neler anlatıyor şimdide bu çıktı adamlar uefa ile pazarlık yapmış resmen. Daha neler çıkacak acaba kim bilir.

Tabi yine bişey çıkmaz

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Yapı Kredi'nin Şampiyonlar Ligi'ne sponsor olduğu döneme tekabül ediyor. O zaman da rüşvet mevzusu gündeme gelmişti.

Bence biz bu işe çok bulaşmayalım. Trabzonspor başa çıkar bunlarla, takipçisi olur. Aziz'in medya lobisi devreye girer Fethullah Gülen muhabbetleri tekrar ortaya çıkar. Gereksiz canımız sıkılır.

Geri
Üst Alt