Ali Demirkulu
Cezalı
- 28 Temmuz 2011
- 980
- 0
- 266
Soru basit. Eğer Fenerbahçe'yi yenersek, Riekerink hakkındaki düşünceleriniz değişir mi? Kredisi artar mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hiç şampiyon olmasa bile enaz 25 30 sene falan kalmalı. hocam sistem oturtuyor yavaş yavaş.
180 derece kesin dönüş yaparım.
Genis bi taraftar profili... Gecen sefer tupcu Île yaptigi yetmedi gel bi daha et gibi biseyDeğişmez, bir an önce Fatih Terim'in gelmesi gerektiğini düşünüyorum hala.
Çünkü lig tek maçlık değil 34 maçlık bir maraton. Riekerink de bu yarışa dahil olup onur sürdürebilecek bir kapasiteye sahip olduğuna dair bir izlenim vermedi bize şimdiye kadar. Topu Bruma'ya atın diyerek 34 haftayı geçiremeyiz.
Fenerbahçe'ye 6-0 kaybettiğimiz sezon Fener bizden 28 puan fark yemişti. Öyle düşünün bir de.
Anlayana iste... Adam u14 u bile takip ediyor da iste gelde anlat taraftarin 90%ina... Ben en az 3 sezon diyorum...hiç şampiyon olmasa bile enaz 25 30 sene falan kalmalı. hocam sistem oturtuyor yavaş yavaş.