Fenerbahçe'yi Yenersek, Riekerink Hakkındaki Düşünceleriniz Değişir mi?

Yenildikmi lig bitti zaten.Ha yensek bile Jor un bizi şampiyon yapacak çapta olmadığını düşünüyorum.Her şekilde yolları ayırmalıyız.

Gecen sene bu basligin aynisi vardi hamza hamzaoglu kadikoyde galibiyet alirsa fikriniz degisir mi diye :) farkeden bisey yok takimimizda

Iyice kus gibi oldunuz

Fener maci ne ya? Benim icin sampiyon olup CL'ye gitmek onemli. Riekerink bunu becerebilecek mi? Suana kadar gosterdigi performans hicte olumlu degil...

Kriz yonetecek kapesitesi olmadigini gosterdi. 2 kere ust uste Arena'da yenilmek bir krizdir be bunu gecemedi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Iyice kus gibi oldunuz

Fener maci ne ya? Benim icin sampiyon olup CL'ye gitmek onemli. Riekerink bunu becerebilecek mi? Suana kadar gosterdigi performans hicte olumlu degil...

Kriz yonetecek kapesitesi olmadigini gosterdi. 2 kere ust uste Arena'da yenilmek bir krizdir be bunu gecemedi

Sent from my iPhone using Tapatalk

klasik kültürlü amerikalı bir türk taraftarı :005:

kazanmasina gerek yok

guzel bir oyun ve macin icine etmeyen bir riekerink de degisimin kivilcimini cakabilir. dusunceler 1 macla olusmadi 1 macla da tamamen degismez, eger izin verilirse sonrasini da getirmeli ama malesef o kivilcim cakmayacak

bu sartlarda ne kadar erken giderse o kadar iyi

volkan şen lens ve mehmet topal yok fb nin en iyi oyuncuları bence takımın %60
bu takımıda yenemesse bir an önce gitmesi lazım

yenip yenmemesi önemli değil ne oynayacağımız önemli.

bence şampiyonluk şansımız %50 azaldı zaten

geleceğe dair beklentiler peşindeyim

aslında bay jor kredisini kendisi tüketiyor 3 s ten korkmaya oynatmaya devam ederse sonunu getirecek haberi yok özellikle selçugun lobisi ve medya gücündan apaçık korkuyor

özetle yürekli davranabilirse taraftar gözünde krediside artar kanserli hücreleri kestigi için oyunada yansır bence

Riki ne zaman değişiklik yapmayı öğrenir o zaman değişir

hiç şampiyon olmasa bile enaz 25 30 sene falan kalmalı. hocam sistem oturtuyor yavaş yavaş.

Oyuna mudahale edemeyen adam sistem oturtsa ne yazar Gerçi sistem dediginde ver brumaya bisey yaparsa yapar sistemi super sistemmis hakim bey

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt