fenerlilerin sürekli mutlu olması

Töre Dirik

👐 Mauro İcardi 👐
GalataSarayı Efendileri
Hayli ilginç bir durum. 10 yıldır şampiyonluk göremiyorlar ama her sezona büyük umutlarla, büyük bir iyimserlikle başlıyorlar. Daha son şampiyonluğu kaybedeli 2 hafta bile olmadı ve adamlar büyük bir coşkuyla stadı doldurup teknik direktör karşılıyorlar. Evet Mourinho büyük bir hoca ama bu adamlar her halükarda mutlu olacak bir şey buluyor.

Jorge Jesus gelir, çılgınlar gibi seviniyorlar.

Tadic Dzeko Fred falan gelir, sevinçten infilak edecek noktaya geliyorlar.

Şampiyonluğu kaptırmışken, sırf Galatasaray'a kutlamaları 1 hafta ertelettikleri için bile seviniyorlar.

Bir de bize bak. İçinde ben de dahil olmak üzere, çoğumuz 2 sene üst üste gelen şampiyonluğun ardından derin bir karamsarlık ve "ya bu sene şampiyon olamazsak?" korkusu içerisindeyiz.

Ne içiyorlarsa bende isterim belli ki güzel kafa yapıyor yav.

Savunma mekanizması. Başarısız sezonun üzerine hemen reset atıyorlar ki ruh sağlını tamamen kaybetmesinler. Son 26 senede 2 başkan görmüşler. Onların refleksi de hep böyle olmuş. GS şampiyon olur Aziz istifa eder gündem değiştirir, GS şampiyon olur fener transfer show yapar gündem değiştirir vs.

Fenerin içine giren şemsiye açılmış. Ama fener ölü taklidi yapmaya devam ediyor. Acımadı kiii yapıyor.

Zengin bebelerini hiç üzgün gördünüz mü
1-2 gün bile sürmez
Onun için ne kadar zengin varsa alayını

Şaşılasi bir durum fakat böyle devam etmeleri bizim için hayırlı olur. Hiç bozmadan devam.

Tamamen illegal bir yapı olduklarından ve maddi olarak asla sıkıntıya düşmediklerinden ötürü, transfer obezi mankurt taraftarlarını kandırmaları zor olmuyor. Biz dünyaları kazansak gene de aman borcumuz var aman şu var bu var diye diye devamlı tetikte oluyoruz, 3 gün keyifleniyoruz, 4.gün gene başlıyoruz dişimizi sıkmaya. Bunların illegal yapısı çökmeden bu sonsuz mutluluğa devam ederler.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyinlerini harika resetliyorlar bravo valla..

Büyük takım kültürü falan yok ama 200 yil sonra bile fenerin bu resetleme felsefesi ile varolacağı kesinn

10 yıldır sampiyon olamiyorsun ama biri kuyuya tas atinca hepsi cosuyor

Bence sürekli mutlu değiller ya sürekli mutsuzlar. Benim tuhafıma giden sürekli Umutlu olmaları. İş yerindekiler yeni sezonu çok erken açtı mesela fb bu sene kesin şamp.

Bence mutlu görünüyorlar içleri kan ağlıyor ve psikopat modundalar.Cok net belli .Şimdi TV de görmemiş gibi Mourinho yu ne hallere sokuyorlar .Tarifsiz.Adam gelip geleceğine pişman olmuştur:)

mutlu falan değiller. sosyal medyadaki profil %1 bile gerçeklik taşımıyor. iş yerinde, arkadaş ortamında, akraba konuşmalarında hepsi kan ağlıyor. futbol muhabbetinden kaçıyorlar.

mutluluktan ziyade kendilerini çabuk resetleyebiliyorlar. bunu da yaşadıkları travmalara bağlamak mümkün. zaten yaşadıkları duyguları tekrar tekrar yaşadıkları için artık bağışıklık kazanıp çabuk atlatıyorlar.

10 yıl şampiyonluk görmeyen taraftar 11. yıl da şampiyonluk görmese ne kadar üzülüp kahrolur ki.

ben 6 puandan şampiyonluk gitse hayatıma bu yaz nasıl devam ederim diye 1 hafta düşündüm yav.

Geçen de yazdım Haziran başı bunların döngüye girdikleri ay... Bu günlerde beyinleri resetlenip hayata yeni bir başlangıç yapıyorlar...

ekşideki morinyo başlığında 10 iletiden 9'u bize küfürden ibaret. ezik mezik diolar bize
hınçtan patlamak üzere çoğu

Geri
Üst Alt