- 20 Haziran 2011
- 57.757
- 63.162
- 4.533
Konyaya geldiğimde agzını burnunu kırma sözüm var kendisine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kanıtlamayan şerefsizdirferamuzun bana özelden yazdıgına göre
barış alperin sakatlıgı 1 haftalıkmış
tepkiler yüksek olunca şuan icin acıklanamıyormus, bugun okan burukta barış genc oyuncu saglam oyuncu 3 haftada dönebılır 1 haftada döner diye acıklama yapmıs
Özelden yaziştiğinizi bilmiyordum pessss.feramuzun bana özelden yazdıgına göre
barış alperin sakatlıgı 1 haftalıkmış
tepkiler yüksek olunca şuan icin acıklanamıyormus, bugun okan burukta barış genc oyuncu saglam oyuncu 3 haftada dönebılır 1 haftada döner diye acıklama yapmıs
özel mesajları yayınlamak suc olmasaydı atardım burayaKanıtlamayan şerefsizdir
At ulan ben izin veriyorumözel mesajları yayınlamak suc olmasaydı atardım buraya
Eyvah eyvahhh tüm smod ile özelden ne işler pişiriyor bu?özel mesajları yayınlamak suc olmasaydı atardım buraya
biz forum kuralları geregi karşıyızAt ulan ben izin veriyorum
Her şeyi çiğnedin şimdi mi aklına kurallar geldibiz forum kuralları geregi karşıyız
Çakal ne kadar hile bilirse kurt da o kadar yol bilir.Her şeyi çiğnedin şimdi mi aklına kurallar geldi
Vay çakalÇakal ne kadar hile bilirse kurt da o kadar yol bilir.
forum yönetimi ile özel mesajlarda fingirdeşiyor daha fazlasını yazamam.
jurnailcilik yapıyorforum yönetimi ile özel mesajlarda fingirdeşiyor daha fazlasını yazamam.
eksik birşeyler varSene 2013 filan 20lerin başında heyecanlı bir gencim. Bir gün Konya Selçuklu’da meydanda yürüyorum. Üstümde de çakma Hasan Kabze forması var.
Neyse acıktım bir buçuk etli ekmek yiyeyim dedim girdim etli ekmekçinin birine. Oturdum yemeğimi yiyorum ayranımı içiyorum derken 4-5 tane Konyaspor formalı adam etrafımı sardı. Birader sana burada bu formayı giydirmeyiz diyip yakamdan tuttular itelediler baya bir hırpaladılar. Nalçacılar mıymış neymişler.
O esnada yan masadan boylu poslu sarışın çakı gibi maviş gözleri olan bir adam geldi. Beyler arkadaşımla bir sorununuz mu var, hayırdır diye sert bir ses tonuyla sordu. İçlerinden büyükleri ağabey özür dileriz senin arkadaşın olduğunu bilmiyorduk, kardeş senden de özür dileriz falan filan hemen oradan ayrıldılar.
Feramuz ağabeyle tanışıklığımız taa o günlere dayanır. Bir ağabeydir bir yiğit adamdır benim için.