feramuz kayalar

Reis yine 50 yaşında dul düşürmüş belli oldu. En az 3 gün evden çıkmaz boyle durumlarda..

Onun icin bir meditasyon sekli suan bir tirtil yeterli islaklik ve sicaklikta 3 gün beklediginde kelebek olarak geri dönecek..

Muhtemel bu ay ki ablayı dayisi ayarlamistir. Donusumlu aile buyukleri bu konuda kendisine ön ayak oluyor.

Bildiğiniz üzere yetkilerini kullananların elinde oyuncak olduğu 1500’lü yıllarda gscimbom adminleri rütbeler satıyor, userlar ise, “yaşlanınca Galatasarayı Efendileri rütbesi alırız” diye bu oyuna alet oluyordu, böylece adminler ve modlar zenginleşiyordu.. Ancak herkes öyle değildi. Bunun bir kandırmaca olduğunu, forumdan rütbe satın alınamayacağını söyleyen Feramuz Kayalar mahkemeye çıkarılmıştı. Adminlik, o zamanlarda yetkilerini kullananların elinde oyuncaktı. Duruşma sırasında Feramuz, adminlere seslendi; “Milleti mıhlanmakla korkutup, rütbeleri para karşılığı satıyorsunuz. Sıkıysa mıhlanmayı satsanız ya?” der. Adminlerden biri sordu: “Mıhlanmayı kim alır ki?” Feramuz “ben alıyorum, neyse parasını veriyorum” der. Bir araya gelen adminler mıhlanmayı feramuza bedava verirler.. Duruşma sonunda feramuz kapının önüne çıkar ve duruşma sonucunu merak eden başta @Temmuz Kayalar olmak üzere binlerce usera seslenir : “Mıhlanmayı satın aldım, benimdir. Bundan sonra forumda kimseyi mıhlamayacağım, korkmayın” der.. Mıhlanma korkusu kaybolan userlar böylece adminlerin baskısından kurtulmuştur. Bundan sonra gsc özgür beyinlere sahip olmaya başladı ve Gscimbom aydınlanması 500 yıl önce böylece sıradan ve çok akıllı bir olayla başlamış oldu.."

Dertler avcı oldu ben şikar oldum
İnsafsız vurdular sensiz iki gün
Ayağıma prangalar taktılar
Kırmızı deri yelek
Kelepçe kırbaçlar havada uçuştu
Sensiz iki gün

ezgif-7-9ad9372184.gif

Geri
Üst Alt