feramuz kayalar

Allah akıl fikir versin, her gün konusuyorum kendisine de kirmadan yol göstermeye çalısiyorum ama hic bir faydası yok. Hayatinda hic bisey yasamamis birisi oldugu icin herseyi kafasinda yasiyor.

Gectigimiz hafta sonu bu akillim yanina evin anahtarini almamis. Kafasida güzel tabi girmis apartmana dairenin önünde zile basip duruyor evde de kimse yok.
Sonra yan dairenin kapisi aciliyor 50-55 yaslarinda bir teyze cikip noldu evladim kapida mi kaldin diyor. Tabi yagmurlu bir hava ustu basi islakk. Kadin buna aciyip madem evde yok gel otur soluklan diyor.
Bizimkini iceri aliyor bi sicak cay veriyor basini silmesi icin havlu falan veriyor.

O sirada kadina annesinin telefon numarsini verip aratiriyor. Oysa kapinin onundeki civicte evin anahtari da, cep telefonu da orada ama pasam o an karinin ona asildigini kocasinin teyzeyi tatmin edemedigi fikrini bensiimsiyor.

Kadin iceri gidip cayi tazelerken bizimki uclu koltuga yan donup ayaklarini kirip tv izliyor. Kadin cayini tazeliyor falan sessizce bekliyor. Feramuz ise o an mi saldirsam yoksa sali gunu mu atlasam ertesi gun tatil dinlenirim diye düşler kuruyor.

Tum bu olanlari bana cevirip cevirip anlatti. Kadinin esi tekelci isletiyor gece 2-3 kadar evde yok diyor.

Demem o ki bu caylak arkadasimiz eğer evin kocasina yakalandiysa uzun bir sure daha foruma giremez.

ölünce benı kım yıkayacak diye tribe girdigi söyleniyor

Göztepeye koyunca gelecek

Geri
Üst Alt