Murat Onder
Aslan Üye
- 28 Mayıs 2011
- 8.586
- 8.272
- 1.558
Hmmm demek 1 ay moderatörlük sonrası Smod, ama yıllar boyu atanamayan Admin. Farklı 1 hikaye.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendi arkadaşlarının küfürlü mesajlarını editleyip ceza vermezdiHmmm demek 1 ay moderatörlük sonrası Smod, ama yıllar boyu atanamayan Admin. Farklı 1 hikaye.
dostum gizlilik sözleşmeleri geregi sızdırman yasak bu bilgileriKendi arkadaşlarının küfürlü mesajlarını editleyip ceza vermezdi
Ne diyorsun Recep isimli kişi ?dostum gizlilik sözleşmeleri geregi sızdırman yasak bu bilgileri
özellikle murat gibi isimlere
cok derinlere dalma dostum bogulursunNe diyorsun Recep isimli kişi ?
Merak etme daha neler neler biliyorum. Üstelik Feramuz ile alakası yok. Bir kalkışma girişmesi varmış zamanında başarılı olsaymış sabaha Smodluk gitmiş ve normal üye olarak uyanacakmışsın eheheee.cok derinlere dalma dostum bogulursun
Merak etme daha neler neler biliyorum. Üstelik Feramuz ile alakası yok. Bir kalkışma girişmesi varmış zamanında başarılı olsaymış sabaha Smodluk gitmiş ve normal üye olarak uyanacakmışsın eheheee.
Vadi dahil hangi diziden ne atarsan at, hiç birin de bir Cevher yok devrem.
şu mavişten bi ısırık alsana
Recep'e mi ?Çok giyilmiş bayan çorabı arıyoruz kendisine.
Umarım bir şekilde sesimizi duyurabiliriz. Yoksunluk sendromları çekiyor….
Alaka nedir?Çok giyilmiş bayan çorabı arıyoruz kendisine.
Umarım bir şekilde sesimizi duyurabiliriz. Yoksunluk sendromları çekiyor….
Recep’in 1 ay mod olup ardından smod olmasıRecep'e mi ?
senin modluk görevinden nasıl alındıgını burda konusturma dostumRecep’in 1 ay mod olup ardından smod olması
Vallahi billahi gscimbom iktidarı değiştiğinde hepsini yargılayacağız
Ortaya koymazsan şerefsizsinsenin modluk görevinden nasıl alındıgını burda konusturma dostum
hangi forum üyesi ile kasetin cıktı bu yüzden atıldın söylemeyeyım
görevi bıraktıgım gün yayınlayacagımOrtaya koymazsan şerefsizsin
Yayınlamazsan da şerefsizsingörevi bıraktıgım gün yayınlayacagım