- 5 Eylül 2014
- 80.060
- 62.689
- 4.283
Ne attığın belli değil ama korkmaKanadından düşen tüyleri toplamaktan belimiz ağrıdı Feramuz. Başlığın da gönlünü kaptırdığın takımın puntosuna düşürülmeli.
feramuz kayalar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne attığın belli değil ama korkmaKanadından düşen tüyleri toplamaktan belimiz ağrıdı Feramuz. Başlığın da gönlünü kaptırdığın takımın puntosuna düşürülmeli.
feramuz kayalar
Yeni üyemize seni tanıtıyorum muz
Uza kafam iyiYeni üyemize seni tanıtıyorum muz
20 ye tamamlaUza kafam iyi
kimlerdensin yigenimVallahi tillahı bu herifi sevmiyoruz, kinimiz hep diri
kimlerdensin yigenim
Nedim ben Kılkoparan
Ahmet Kolparanın kuzeniyim
kakasi gelmemiş mi?Kendisi biraz evvel bana biri fotoğraf attı. Kaçırıldığı ve gscimbom'dan yardım istediğini söyledi.
Transit bir aracın arkasında Konya'dan Antalya istikametine doğru ilerlediğini söyledi.
Ekli dosyayı görüntüle 294555
Elleri bağlı değil ama araç arkadan kitlendiği için kapıyı açamıyormuş ve çok fazla çişi gelmiş.
Hastaneden çıktıktan sonra bira içmeye gitmiş, hastane yorgunluğu bira derken kafası dönüyor ve yerde dik duran başka bira şişesine popo üstü düşüyor ve birayı içine alıyor. Şuan tekrar ameliyata alındı. Popo kısmı hasarlı. Her beğeni fünsalımın poposunun düzelmesi için duadır.Maalesef ki geçen akşam kullanılmış ten rengi çorap koklarken büyük bir azgınlık neticesinde çorabı yemeye kalkmış, çorap da ciğerlerine kaçmış.
Ama iyi haber, başarılı bir ameliyat geçirdi yoğun bakımda müşahede altında. Yarın odaya geçecek. Ziyaret etmek isteyenler Selçuklu Şehir Hastanesine gidebilir.