- 18 Eylül 2018
- 16.580
- 12.871
- 1.653
Manalı manalı feramuz için sucukcumu demek istedinFeramuzda mangal gibi yürek olduğunu herkes bilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Manalı manalı feramuz için sucukcumu demek istedinFeramuzda mangal gibi yürek olduğunu herkes bilir
Sami tehlike arz eden 1 herif ,date ayagına y yemek istememTemmuz dayak yicem diye Sami’den kaçıyordu en son
Feramuzla yüzleşmekten de aynı şekilde kaçacaktır
Lakin buna rağmen Feramuz Temmuz’u dövemez
Temmuz zaten dövemez
@Sami Karakoç senin kendisine saplayacağını düşünüyor bu TemmuzSami tehlike arz eden 1 herif ,date ayagına y yemek istemem
Saminin ismini Sami Şakrak yapsana geçenlerde talep etmişti@Sami Karakoç senin kendisine saplayacağını düşünüyor bu Temmuz
Henuz kullanmadim kafamda oynuyorum bu dovusu sabahtan beri@Cafer Güney bey
Oyunuzu kime kullandınız göremedik
Ben de kafamda 1 milyon kere oynadım dövüşü. Yalnızca birinde Feramuz dövüyordu.Henuz kullanmadim kafamda oynuyorum bu dovusu sabahtan beri
Feramuz daha çakal gibi duruyor ama fizik olarak yetersiz kalabilir, her gün bira içiyor zaarHenuz kullanmadim kafamda oynuyorum bu dovusu sabahtan beri
ben Temmuz'a sokarım arkadaş
oku biraderTemmuzla aranızdaki sorun ne Feramuz
Sen kupon atmışsındırIyiki benim arkadaslar beni yanli kupon garantisi verdim diye simdiye kadar mahkemeye vermemis. Belki vermeyi isteseler bile, gittigi avukat onu dalgami geciyon diye kovardi gibi geliyor bana.
Bana da veren oluyordu. Onlari dinleyip oynarsam suc tamamen bende.
Bende Temmuz ben nijeryali prensim bana su kadar para yollarsan daha fazlasini geri verecegim gibi birsey yapti saniyordum.
hesaplarının patladığını öğrenen feramuzun pederi seni arıyor