- 19 Mart 2014
- 28.073
- 29.477
- 2.598
Ben kötü demedim ama 50 falan etmez.Kazımcan'ın Arda Güler'i, Hasan Ali Kaldırım'ın Mbappe'yi osurttuğu maçları da gördük. O yüzden tek maça göre değerlendirme yapmak doğru değil bence. Ferdi her türlü iyi topçu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben kötü demedim ama 50 falan etmez.Kazımcan'ın Arda Güler'i, Hasan Ali Kaldırım'ın Mbappe'yi osurttuğu maçları da gördük. O yüzden tek maça göre değerlendirme yapmak doğru değil bence. Ferdi her türlü iyi topçu.
Luan Peres kırmızı gördükten sonra Ferdi sol beke geçti Mustafa sonra gördük ne olduğunuFerdi'ye de kötü topçu demezsiniz be. O kadar da değil.
tüm CL değil 2 tane Bayern maçı baya baya + tabii bayernin alacağı adamlar olarak mecburende Boey'e kalmış olma durumuda bir realite.CL'de tek bir maçı bile olmayan adama kimse 30+ vermez. Boey gittiyse CL sayesinde gitti
+5 kolay mıBoey 35 civarı bayern yaparken
Ferdi ederi 15+5 en fazla
bütün alternatif medya spor yayınlarında buna 40 m euro diyorlar :d
aslında 30muş, turnuvadan sonra 40 olmuş bir de.
ya vallahi herkes akıl tutulması yaşıyor ya. bir de eu2024'ün en iyi sol bekiymiş.
adamı izlemesek bilmesek yutturacaklar.
adamın top taşıma dışında hiçbir özelliği üst düzey değil.
adam kaçırır, pozisyon hatası yapar, hava hakimiyeti yoktur. nasıl böyle bir bek 40 m olur ya? bir göreydik.
zaten asıl mevkii hücumcu olan bir herif, tabela da yapamıyor diye beke evirmişler. savunma da yapamıyor. dediğim gibi tek üst düzey özelliği topla hızlanma. başka da bir b.k yok.
btw fb'den gitmesini tabi isterim umarım gider. çünkü mou 3lü oynayacak ve 3lü sistem için, tr ligi seviyesinde sol kanat beki olarak iyi bir parça olur.
Alba, Lahm, Carlos gibi world class beklerin de hava hakimiyeti yokdu, ikisi 1.70 biri 1.68bütün alternatif medya spor yayınlarında buna 40 m euro diyorlar :d
aslında 30muş, turnuvadan sonra 40 olmuş bir de.
ya vallahi herkes akıl tutulması yaşıyor ya. bir de eu2024'ün en iyi sol bekiymiş.
adamı izlemesek bilmesek yutturacaklar.
adamın top taşıma dışında hiçbir özelliği üst düzey değil.
adam kaçırır, pozisyon hatası yapar, hava hakimiyeti yoktur. nasıl böyle bir bek 40 m olur ya? bir göreydik.
zaten asıl mevkii hücumcu olan bir herif, tabela da yapamıyor diye beke evirmişler. savunma da yapamıyor. dediğim gibi tek üst düzey özelliği topla hızlanma. başka da bir b.k yok.
btw fb'den gitmesini tabi isterim umarım gider. çünkü mou 3lü oynayacak ve 3lü sistem için, tr ligi seviyesinde sol kanat beki olarak iyi bir parça olur.