ferdi kadıoğlu

Defans muhabbeti çok ezber artık hele de bu maç defans kademe falan demek ne bileyim geri 5liden biri bile aksasa elenmiştik zaten hepsi kusursuza yakın oynadı özellikle ikinci yarı

En ust seviyelerde dunyanin sayili beklerinden olabilir. Savunma zaafina ragmen turnuvanin en iyi 3 bekinden biri.

12.2 km ile turnuva rekoru kırmış,tebrikler.Fb tutamaz iyi oldu…

12.2 km ile turnuva rekoru kırmış,tebrikler.Fb tutamaz iyi oldu…
Kaynağı ne bu koşu mesafelerinin? Yukarda da yazdığım gibi bizimkiler geçen maç BAY 12.92 koştu yazmıştı. Şimdi de 13 km koştu yazanlar var BAY için sosyal medyada.

Ferdi için rekor kırdı yazanlar da var, senin de gördüğün üzere.

Bunu anonim hesap değil de resmi olarak paylaşan bir veri sitesi var mı?

ben olsam 15'ten kuruş fazla vermem

şu an alıntılamayın iki sene sonra isterseniz alıntılarsınız

Kaynağı ne bu koşu mesafelerinin? Yukarda da yazdığım gibi bizimkiler geçen maç BAY 12.92 koştu yazmıştı. Şimdi de 13 km koştu yazanlar var BAY için sosyal medyada.

Ferdi için rekor kırdı yazanlar da var, senin de gördüğün üzere.

Bunu anonim hesap değil de resmi olarak paylaşan bir veri sitesi var mı?

Markaj yayınında gördüm youtube renkdaş…

Ferdi iyi topçu. Savunma zafiyeti olması iyi topçu olmadığı anlamına gelmez zaten. Barış’ı bek oynatsak onunda savunma zafiyetinden bahsederiz. Ama hala savunma oyuncusu olarak göremiyorum. LM, RM gibi pozisyonlar için ideal bir profil.

İyi topçu. Galatasaraylı. 6-7 sezona camiamıza dönüş yapar.

Hangi savunma zaafiyetinden bahsediyorsunuz yav komik olmayın neredeyse ikili mücadele kaybetmedi kendinin iki katı adamlara karşı.

Bana göre hücumda yeterli değil, gol, asist sayısı da az zaten. savunmada iyi, oyun kurulumunda ve top taşımada üst düzey.

Defans muhabbeti çok ezber artık hele de bu maç defans kademe falan demek ne bileyim geri 5liden biri bile aksasa elenmiştik zaten hepsi kusursuza yakın oynadı özellikle ikinci yarı

Önde bastığı için kaç kere bomboş kaldı arkası ezber falan değil bakmak var görmek var renktas ..

Bu arada orta saha veya kanat için sıkıntı yaşayabilir..Bek olunca ona özel önlem alınmıyor birebir markaj yemiyor genelde bir de geriden dikine çıkarken rakibi tedbirsiz yakalıyor.. Bence savunması zayıf da olsa en ideal mevkii bek bu tip oyuncular için zaten ne zaman bek oynatildi o zaman kıymete bindi

Yüksek fiyata gider artık. Ama zaten yalı çocuğu o parayı çöplere gömecek.
Yani gitmesi bizim lehimize olur.

Evet 2 net pozisyon hatırlıyorum öyle

Bir iki zaaf söyleyince bokluyor oluyorsun.. Ferdi bizim lige çok fazla bir adam canı gonulden gitmesini isterim.. Ama bir tık yukarıda sırf agresif oyun tarzıyla tutunmak çok zor adam senden kademe de isteyecek savunma bilgisi de.. Özellikle ligde Anadolu takımları zaten 2 baskı yeyince mala dönüyor top çıkaramıyor bu da tam ferdinin aradığı ortam.. Avusturya topu güzel çeviren sakin bir ekip bu açıkların hepsini kullandılar..Bir ara tamamen soldan zorlamalari tesadüf olamaz hocaları gerçekten iyi analiz etmiş bizi..

Savunma zaafi ne diyenler icin,pozisyon alma da 0

Geri
Üst Alt