Mahmut Aslan
Tecrübeli Üye
- 16 Ocak 2019
- 5.372
- 4.111
- 673
Defans muhabbeti çok ezber artık hele de bu maç defans kademe falan demek ne bileyim geri 5liden biri bile aksasa elenmiştik zaten hepsi kusursuza yakın oynadı özellikle ikinci yarı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu da uydurma olabilir, ferdi deHiç denk gelmedim BAY muhabbetine bunu da Twitter'da gordum
Kaynağı ne bu koşu mesafelerinin? Yukarda da yazdığım gibi bizimkiler geçen maç BAY 12.92 koştu yazmıştı. Şimdi de 13 km koştu yazanlar var BAY için sosyal medyada.12.2 km ile turnuva rekoru kırmış,tebrikler.Fb tutamaz iyi oldu…
Kaynağı ne bu koşu mesafelerinin? Yukarda da yazdığım gibi bizimkiler geçen maç BAY 12.92 koştu yazmıştı. Şimdi de 13 km koştu yazanlar var BAY için sosyal medyada.
Ferdi için rekor kırdı yazanlar da var, senin de gördüğün üzere.
Bunu anonim hesap değil de resmi olarak paylaşan bir veri sitesi var mı?
Defans muhabbeti çok ezber artık hele de bu maç defans kademe falan demek ne bileyim geri 5liden biri bile aksasa elenmiştik zaten hepsi kusursuza yakın oynadı özellikle ikinci yarı
Evet 2 net pozisyon hatırlıyorum öyleÖnde bastığı için kaç kere bomboş kaldı arkası ezber falan değil bakmak var görmek var renktas ..
Onların da kaynağı önemli. Dediğim gibi uydurma veriler çok dolanıyor. Doğru da olabilir bu arada çok koştu fakat kaynakları neyse oraya bakmak isterdim.Markaj yayınında gördüm youtube renkdaş…
Evet 2 net pozisyon hatırlıyorum öyle