ferdi kadıoğlu

Biri artik versin bonuslarla 20 milyon üstü ve gitsin herif. Yerine Ali gidip 7-8 Milyona Ridvani ceker ve geri kalan parayi luzumsuz seviyede harcar.

Galatasaraylı olması ve fbden kaçmak istemesi yurt dışına transferini kesin gibi yapıyor bence

Parmak eklem kapsülü yırtığı ne lan.

Buda ayni boey gibi oldu, boey bizde saglamdi gitti kronik oldu. Buda febede baya mac oynarken gitti köturum oldu

25m Euro bedelle acilen kulübümüze katılması gereken futbolcu.

Edit: son sakatlık durumundan ötürü 20m Euro'ya düşünüyorum teklifi + kiralık zorunlu olmayan opsiyon.

Sol bek eksikliğimiz mi var?

Ferdi Kadıoğlu’nun 11 Ağustos 2013’de; Galatasaray’ın, Fenerbahçe’yi Didier Drogba’nın golüyle 1-0 yendiği Süper Kupa maçı sonrası Twitter’dan paylaşımı..

1000133134.webp

Önümüzdeki sezonun prime yerli hamlesi Ferdi olmalı. Kadıköy'ün tam kalbinden parayı basıp almalıyız. Sağ veya sol bekte fark etmeksizin iş yapar.

Bu adamı hazır kıta Hakan Çalhanoğlu ile birlikte almak milli takımın hakimiyetini tamamen bize geçirir.

Ferdi Kadıoğlu benim en sevdiğim fenerli futbolcu. gelirse o gün benim bayramim olur.

Onumuzdeki sezonu beklemeye de gerek yok simdiden lig icin zorlanabilir.. Brighton kendisine sans vermeyecek gibi ilk sezon da zaten hep sakatlikla gecti

Geri
Üst Alt