ferdi kadıoğlu

Kendisi beğendiğim, beklentilerin çok üzerinde performans gösteren bir futbolcu. Ancak ideal pozisyonunun 10 numara olduğunu söylemiş; ilginç...

Ceza sahasına kadar gayet iyi gittiği birçok pozisyonda ya son tercihleri çok hatalı, yahut inisiyatif kullanmaya cesaret edemeyip bir an önce toptan kurtulma telaşına giriyor. Böyle 10 numara mı olur?!..Hani ''Sarbi'' Reyizin alt yaş kategorilerinde orta saha maestrosu olarak yetiştirilmesine laf ederiz ya, Hollanda gibi temel futbol eğitiminin şahane olduğunu zannettiğimiz bir futbol ülkesinde de böyle saçmalıklar oluyormuş demekki...
%100 ayni fikirdeyim. Bizim macta alkisladilar ama yaptigi tek iş kosmak, kosunca da iyi oynuyor saniliyor. Sadece 2 asisti var ve 3 - 4 mac solbek oynayan Dubua'nin da 2 net asisti var.

bal yapmayan arılardan bir diğeri. bizim mariano, pembe donlu caner filan ters ayaklarıyla top diye oynar bunları

Emre Mor da pek farklı değil ve birkaç yıl önce bizde yerli statüsünde oynuyordu. Yusuf' un kurallar çerçevesindeki durumu tartışmaya açık bir konu değil...

Kuralın saçmalığı tartışılabilir olsa da 8 yıl öncesine dayanıyor. Bizim aleyhimize keyfi bir uygulama yapıldığını söyleyemeyiz yani...
Ben zaten kuralın saçmalığına dem vuruyorum.

Buna ağır yorum yapmak durumunda kalıcam
Böğrümü delip geçti gsc
Faşisizm a sı b si yok sevgili Feramuz bey
Mt olgusu da başlı başına bir faşoluktur
Zira o devam ettikçe kluplerde de yabancı sayılma hususu olmalı
Daha temiz bir spor için ,kimlikler önemli olmamalı ,biresyselllik ön plana çıkmalı derim

Böğrümü delip geçti gsc
Faşisizm a sı b si yok sevgili Feramuz bey
Mt olgusu da başlı başına bir faşoluktur
Zira o devam ettikçe kluplerde de yabancı sayılma hususu olmalı
Daha temiz bir spor için ,kimlikler önemli olmamalı ,biresyselllik ön plana çıkmalı derim
Liberal liberal konuşmayalım sayın ismail bey

Bi insan yurt dışında da büyüse nasıl olabilir hiç Türkçe konuşamıyor

"Bol şans" bile mi diyemiyor Allah'ın gavuru.

bizim yabancılara istiklal marşını kim okuyacak diyen yarvan kendi yerli oyuncusu için bişey dedi mi bu duruma

Ya ben körüm, ya da ben bu çocukta abarttıkları kadar hiç bir şey göremiyorum. Bir mücadelesi iyi.

fenerde top oynamasini bilen tek insan

Geri
Üst Alt