- 26 Kasım 2012
- 179.037
- 240.980
- 5.688
Hee, ben de...Nerede yanlışım varsa söyle de cevap vereyim, verecek cevabım yoksa da özür dileyeyim. Buyur muhterem, bekliyorum...
haklısın rtaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hee, ben de...Nerede yanlışım varsa söyle de cevap vereyim, verecek cevabım yoksa da özür dileyeyim. Buyur muhterem, bekliyorum...
%100 ayni fikirdeyim. Bizim macta alkisladilar ama yaptigi tek iş kosmak, kosunca da iyi oynuyor saniliyor. Sadece 2 asisti var ve 3 - 4 mac solbek oynayan Dubua'nin da 2 net asisti var.Kendisi beğendiğim, beklentilerin çok üzerinde performans gösteren bir futbolcu. Ancak ideal pozisyonunun 10 numara olduğunu söylemiş; ilginç...
Ceza sahasına kadar gayet iyi gittiği birçok pozisyonda ya son tercihleri çok hatalı, yahut inisiyatif kullanmaya cesaret edemeyip bir an önce toptan kurtulma telaşına giriyor. Böyle 10 numara mı olur?!..Hani ''Sarbi'' Reyizin alt yaş kategorilerinde orta saha maestrosu olarak yetiştirilmesine laf ederiz ya, Hollanda gibi temel futbol eğitiminin şahane olduğunu zannettiğimiz bir futbol ülkesinde de böyle saçmalıklar oluyormuş demekki...
fb’de en begendigim topcu
Ben zaten kuralın saçmalığına dem vuruyorum.Emre Mor da pek farklı değil ve birkaç yıl önce bizde yerli statüsünde oynuyordu. Yusuf' un kurallar çerçevesindeki durumu tartışmaya açık bir konu değil...
Kuralın saçmalığı tartışılabilir olsa da 8 yıl öncesine dayanıyor. Bizim aleyhimize keyfi bir uygulama yapıldığını söyleyemeyiz yani...
Böğrümü delip geçti gscBuna ağır yorum yapmak durumunda kalıcam
Liberal liberal konuşmayalım sayın ismail beyBöğrümü delip geçti gsc
Faşisizm a sı b si yok sevgili Feramuz bey
Mt olgusu da başlı başına bir faşoluktur
Zira o devam ettikçe kluplerde de yabancı sayılma hususu olmalı
Daha temiz bir spor için ,kimlikler önemli olmamalı ,biresyselllik ön plana çıkmalı derim
Düz olsun 2017.5 m avroNapoli
Sezon sonu
20yi veren 25 de verirDüz olsun 20
@Feramuz Kayalar bu arkadaş fener için mi çalışıyor?20yi veren 25 de verir
Çocukken bi ara fbliymiş kendisi dedi@Feramuz Kayalar bu arkadaş fener için mi çalışıyor?
Net bilgidirÇocukken bi ara fbliymiş kendisi dedi
Ciddi bir bilgi kolpa yok