ferdi kadıoğlu

Muhtemelen takımdan ayrılır eğer sınır değişmezse. Yabancı statüsünde sayılacak Hollanda'yı tercih edeceği için.

Çöpe giden 3 sene yaşadı ve hala buraya giden gençler var.

Muhtemelen takımdan ayrılır eğer sınır değişmezse. Yabancı statüsünde sayılacak Hollanda'yı tercih edeceği için.

Çöpe giden 3 sene yaşadı ve hala buraya giden gençler var.
mesutta yabancı statüsünde dimi

aama başbakan ali koç acun bi kıyak yaprlar kesn

Gözümde Fenerbahçe'de ilk 11 yeri garanti olması gereken 3-4 futbolcudan biri. Potansiyeli çok yüksek. Tabii hiç etmezlerse.
Kaleciler hariç Fenerin son 10-15 yılda harcamadığı yerli futbolcu var mı diye sorsak belki Gökhan Gönül derim başka çöpe çıkarmadığı yerli kim var olabilir?.. 35'lik Genç Semih ?

Suan burada (Hollanda) , yemek ismarliyor bizim donercide.

Suan burada (Hollanda) , yemek ismarliyor bizim donercide.
Seneye Galatasaray'a git Fenerde kendine yazik edersin dedim. O da Fener'e gittigine pisman oldugunu soyledi. Kendisine verilen sozler yerine getirilmemis , transfer olurken baska turlu seyler demisler. (haha nedense sasirmadim).

1 sene daha Turkiye'de kalip ondan sonra tekrar Avrupa'ya gitmeyi dusunuyormus.

Seneye Galatasaray'a git Fenerde kendine yazik edersin dedim. O da Fener'e gittigine pisman oldugunu soyledi. Kendisine verilen sozler yerine getirilmemis , transfer olurken baska turlu seyler demisler. (haha nedense sasirmadim).

1 sene geç aklı varsa bu sene gider

Genc yasta fenere gitmek = beyin yok demek

Bunu ben de duymuştum.

Belese gelecek sezon kapalim ve FT bunu adam etsin.

Ahim sahim bi top oynadigi yok. Cilizin teki. Cok hizli da degil. Sut kabiliyeti var gibi. Ama 11 topcusu olmaz, en fazla yedek olur. O da kanatta degil ortada.

dün epey kötüydü. arkasındaki boşluklardan tehlikeli fırsatlar bulduk. golü atamayınca işe yaramadı tabi

bek olmaz bu adamdan

belki de fbnin en iyi topçusuydu bugün. uzun zamandır iyi oynuyor. aklı varsa gider

Geri
Üst Alt