Ferdi Tayfur Hayatını Kaybetti

Çocukken ailemizde kriz çıkmasına sebep olan sanatçı.. annem o kadar çok dinlerdi ki anlatamam.
birinde babam işten geç gelmiş, bizde tabi akşam yemeğini falan yemiştik. annemde dur sana bir yumurta kırayım yersin dedi.

gitti daha tavayı koymadan bir ferdi plağını taktı "bana sorrrr yalnızzlığı" içerde adam bağırıyor. babam ise şekeri de düştüğü için mutfağa gidiyor hiç birşey yok . plağı alıp diziyle kırıyor yeter artık bıktım bu adamdan diye bağırmaya başladı.

ben ve küçük kız kardeşim annemin hemen ayağına sarıldık.. ağlıyoruz annem ise sana yazıklar olsun dedi.. babam bir anlık sinir krizinin farkına vardı üzgün bir şekilde içeri gitti üstümü değiştirsem iyi olacak diye.

sonra annem yeni bir ferdi plağı koydu. anneme yine kızacak babam dedim ama banane ne yaparsa yapsın umrumda değil demişti.

Lan olum dinleyicilerine varoş diyen , semicenk dinleyerek banyoda gizli gizli ağlayan labunyaların sosyal medyada show malzemesi olması daha üzücü geldi bana

"ben de özledim" adinda filmini cikarirlar gelecek sene

Bir Sabahçı Kahvesinde görüşmek üzere Ferdi Baba. Mekanın cennet olsun.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamın hası sesi müziği duruşu herşeyiyle çok özelsin be ferdi baba
Sen rüyalar aleminde yeni aşklar hevesinde
Bense yine uykusuzum bir sabahçı kahvesinde
Söz müzik beste güfte muhteşem bir eseri bize bıraktığın için ayrıca teşekkürler
Ruhun şad mekanın cennet olsun inşallah

Ne ara 1 yıl oldu ya bana sanki bir kaç ay olmuş gibi geliyordu.

Allah rahmet eylesin...

Geri
Üst Alt