# Ferhan Evren

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör

4751aa2a5e604d378a72c72a44bc352a.jpeg

FERHAN EVREN

ORTA SAHA

Doğum Tarihi:
01.10.2000
Doğum Yeri: İstanbul
Geldiği Takım: Alt Yapı
Giriş Yılı: 2011
Sözleşme Bitiş Tarihi: 30.06.2021​

Moderatör tarafında düzenlendi:
gecen RAEL macinda kapidan iyiydi tbh.

Kapı gol atıyor, attıktan sonra bir tripler üzgün haller arkadaşlarının yüzüne bakmamalar. Kendini takımın üzerinde görüyor gibi bir tavır sezinledim. Hollandalı bedenci 14 yaşında sahaya sokup çocuğun psikolojisini bozmamıştır umarım reys.

Kapı gol atıyor, attıktan sonra bir tripler üzgün haller arkadaşlarının yüzüne bakmamalar. Kendini takımın üzerinde görüyor gibi bir tavır sezinledim. Hollandalı bedenci 14 yaşında sahaya sokup çocuğun psikolojisini bozmamıştır umarım reys.

fbli oldugu icin GSmize skor kattigi vakit uzuluyor bence

altyapıda saglam torpili olmayan her genc minimum 2.kümeye sepetlenmeye mahkum tektük istisnalar haric

hocanın 17 göbekten akrabası bile olsa erencan gibi kolej bebeleri bile 1 ayd kendini a takımda bulabilir

altyapıda saglam torpili olmayan her genc minimum 2.kümeye sepetlenmeye mahkum tektük istisnalar haric

hocanın 17 göbekten akrabası bile olsa erencan gibi kolej bebeleri bile 1 ayd kendini a takımda bulabilir

Renkdas altyapıda torpili olan oynuyor , dediğimde linç ediliyordum.. Sen benden de cesursun. Evet durum budur.

bugüne kadar sadece iki kez sonradan oyuna girebilmis ama bugün ilk 11de basladi ve 89dk sahada kaldi

Afyon 2-0 kazanmis, bundan sonra ilk 11de devam eder insh

evet Basket Akademiye karsi yine ilk 11de basladi

bir tane gol de atmis

2. lige kiralık verilip de milli takıma gitmeyenler arasında bir bu oynayabilmiş. metehan mertöz, ercan şirin yedek beklemiş. kaleci batuhan ve emirhan civelek kadroda yok.

90+1de beraberligi getiren golü atmis Erzincanspor'a karsi

Afyonspor ligi 7. olarak bitirdi

Ferhan:

15x ilk 11de
12x sonradan oyuna girdi
2 kupa macinda oynadi

= 29 macta 1 gol atti, 1x kirmizi kart gördü

hep ilk 11de olmasa da forma sansi bulabilen oyuncularimizdan biri, bizde olurmu bence olmaz

Geri
Üst Alt