Haber Ferhat Gündoğdu: "Trossard bariz bir tokat yemedi ki"

Cihangir Göktaş

10 Numara!
bunları öğrenın sona caz yapmayın kardeşim

1787578618379.webp

Kafayı yemiş bunlar ya. Geçen hafta saç çekme bu hafta tokatımsı.
Kim kime saplarsa kuralları var sanırım artık.
Kamera çekmedi ki sonraki level muhtemelen.

tjk beter olsun o ayrı konu da hala buna bi kılıf uydurmak nedir yav. Liyakatin önemi her geçen gün daha net anlaşılıyor.

okkkalı bir tokat göremedik doğru yorum

Bariz bir tokat ya da yumruk yok, doğru yorum bu olduğu için kırmızı da yok (VAR devreye girmemesini diyorum)

hayatımda daha net kırmızı görmedim

''Çene yahut şakak kemiğinde kırık var mı? Yok. Demek ki bariz darbe yok!..''

Bu herifin nasıl bir yetkinliği var da hala böyle önemli bir makamda bulunabiliyor? Pes artık.

Kendi hakemlerini korumaya çalışan bi zavallıyı referans alma

İlla ağzının burnunun dağılması gerekmiyor

Vurmuş kafasına işte 750 tane eski hakemin hepsi aynısını demiş
Koramak istediginden degil bence. VAR anca 100% kirmizilik goruntude devreye girsin demis IFAB, su yukaridaki goruntude %100 vurdu demem ben. Itikliyor yuzunu yari yumruk yari sert itis gibi birsey.

Hakem gormediyse bu durumda VAR'in karismamasini dogru buluyorum.

Neyse bana be Besiktas'tan.

Şimdi yanlış anlamayın da bu iş bugün sana yarın bana. Biz şimdi buna gülüyoruz yarın daha kötüsü bizim başımıza gelecek bu tartışmaya kapalı çok net bişey. Üst üste 4 yapmışız ve herkes bize bilenmiş durumda. Bu da doğaldır hayatın olağan akışına uygun bişeydir.

Bu iş kısır döngüye girmiş durumda. Herkes her gün açıklama yapıyor ve bi bok olmuyor çünkü herkes kendi derdine düşmüş, herkes mağdur.

Kulüpler Tff ve Mhk ye karşı birleşmeden bu işler hiçbir zaman düzene girmez. Yoksa yarın Gündoğdu gider Günaydın gelir ama hiçbir şey değişmez. Bütün kulüpler birleşip istisnasız tff ye baş kaldıracak, tff yi istifa ettirecek, herkes isterse mecbur yapacaklar. Sonrasında yabancı hakem gelcek abi bunu herkes kabul eder. Bir komisyon kurulur onlar da mhk ve hakemleri de netler hatta o da yabancı olsun. Bunu kabul etmeyen de gitsin Rusya liginde falan oynasın. Bu başka türlü düzelmez. Bana kalırsa tff bile yabancı olmalı. Bu pis ortamı temizlemenin başka yolu yok.

Saç çekmeye devreye girmeyen, Djiku'nun İcardi'ye vurmasına bariz değil diye devreye girmeye VAR burada da devreye girmemiş oyna devam.

şu pozisyonda ne var trossard adamı cekmiş ordan sarı görmeliydi
Trossard' ın yaptığı, pozisyonda mücadelenin dozunu artırıp kural dışına çıkarak kendisine avantaj sağlamaya yönelik bir hareket; başka aksiyon olmasa ve aleyhine faul verilse doğru karar olur, kart da gerekmezdi. Ancak rakibinin yaptığı eylemin mücadeleyle filan alakası yok, hırsına engel olamayarak oyun dışı kasıtlı bir darbede bulunuyor. Kırmızı kart tartışmaya kapalı. Bugün onlara, yarın bize; doğruları konuşmak erdemine kimse sahip olmasa bile biz olalım.

Geri
Üst Alt