# Fernandão

para varda fernandao beğenilmiyor? adamda müthiş fizik var bu ligde hızlı oyuncudan çok pivot forvetler iş yapıyor. Emenike ve Amrabat gibi kontra oyuncusu değil bana göre tam büyük takım topçusu. Eğer alınırsa tek korkum var 28 yaşında olmasına rağmen Avrupada ilk takımı Bursaspor özellikle Avrupa kupalarında ne yapar merak ediyorum. Burak gibi sprinter varken tam aradığımız tip oyuncu umarım kazıklanmadan alırız.

Is yapmasina yapar da mutlaka ama ben bizim yöneticileri tanidigimdan bu lig icinden transfere karsiyiim.

Cünkü oyunculara ederinin cok daha fazlasini hemen veriyorlar, he bir de acayip kontratlar. O paralara yani daha kalitelisini getirebilirsin Avrupa dan.

Mesela yazin bonservissiz Gomis'i Tulun her konuda ayarlamisti, bizimkiler yan cizdi. Halbuki sen sonra gittin neredeyse ayni meblaglara Pandevi aldin son gün.

Simdi Gomisin fizigiyle ve golcülügüyle Pandev den daha faydali olacagini kimse ön görememez miydi? Bu islerle ugrasiyorsan azicik da anlayacaksin bir zahmet bu islerden.

Son düzenleme:
Is yapmasina yapar da mutlaka ama ben bizim yöneticileri tanidigimdan bu lig icinden transfere karsiyiim.

Cünkü oyunculara ederinin cok daha fazlasini hemen veriyorlar, he bir de acayip kontratlar. O paralara yani daha kalitelisini getirebilirsin Avrupa dan.

Mesela yazin bonservissiz Gomis'i Tulun her konuda ayarlamisti, bizimkiler yan cizdi. Halbuki sen sonra gittin neredeyse ayni meblaglara Pandevi aldin son gün.

Simdi Gomisin fizigiyle ve golcülügüyle Pandev den daha faydali olacagini kimse ön görememez miydi? Bu islerle ugrasiyorsan azicik da anlayacaksin bir zahmet bu islerden.

Ama "hazır bir Pandev..."

:D

https://www.gscimbom.com/forum/f79-gsc-sozluk/hazir-pandev-113502/

Fergusonun son cignedigi sakiz 420 bin pound a satılmış bu adam rahat 5 6 milyon euro eder o zaman

TİLLAH-ül striker

sal fernandoyu bize brezilyadaki kulübü
SAL

Cenk diyorsa dogrudur daha once Alex telles'i bilmisti adamin brezilya kaynaklari saglam

Hayirli olsun

Cenk diyorsa dogrudur daha once Alex telles'i bilmisti adamin brezilya kaynaklari saglam

Hayirli olsun

Ahahahahah :D

Daha önce bildiğim transferler Sercan, Serkan, Volkan Şen ve Mustafa Sarp :D
1 kere de cortladım ama benim kabahatim değildi

Bursaspor'da oynadığı için insanlar soğuk bakıyor ama eğer Avrupada bir takımda oynasaydı herkes hemen alalım derdi. Tam bir pivot santrafor

Fernandao bizim lig icin faydali olabilecek bir oyuncu. Ama umarim HH fazla türk ligine takili kalmaz. Bize daha kaliteli isimler lazim ki uluslararasi is yapalim.

Fernandao oldukça iyi golcü ben olumlu bakıyorum bu transfere çünkü Burak hızlı ve sprinter yeteneği olan bir golcü,Fernandao ise tam onu tamamlayacak özelliklerde top tutup dağıtabilen,hava toplarında etkili ve stoperlerle boğuşan bir golcü ayrıca hantal değil,Ancak çok üst bir golcü mü dersek bence değil ancak kesinlikle iş görür ve hücuma güç katar.

Geri
Üst Alt