# Fernandão

sağlam pivot ama bitiricilik sıfır..
çok gol kaçırır ama drogba gibi gol attırabilir.
Bruma , Olcan , Sino ve Burak'ın gol sayısını artırabilir.
Bence kumar olur.

Düsük bonservislere kaliteli oyuncular bulunabilir. Fernandao'dan kalitesi lazım bize, iyi bir araştırma ile bulabiliriz ama bu arastırmayı kim yapacak ??

fernandao=nobre. Tıpkı nobre gibi bunu da daum buldu.

Fernandao hantal ama müthiş yıpratıcı,karambollerde etkili kısaca stili nobre ile nerdeyse birebir bu ligde çok iş yapar.

fernandao=nobre. Tıpkı nobre gibi bunu da daum buldu.

Fernandao hantal ama müthiş yıpratıcı,karambollerde etkili kısaca stili nobre ile nerdeyse birebir bu ligde çok iş yapar.
Demekki Daumun burnu başka şeyleri de güzel kokluyormuş :D

I am the one who knocks!

dün yine müthiş oynadı. Olağanüstü fiziği var, ceza alanında çok etkili.

Sırtı dönük oynayan forvete ihtiyacımız var, daha iyisi bulunamazsa gelmeli.

Bursa'da 1.5 yıl kiralıkmış yani sene sonunda eski kulübüne dönecek. Pili bitmiş golcüler yerine bunu çok ucuza alırız.

En iyi dönemindeki Mehmet Yıldız'ı düşünün. Onun bir tık daha üstü.
Olur ki yabancı sınırı kalkarsa, lige alışkanlığı var, gerektiğinde yedek bırakılabilir, maliyeti nispeten az vs. gibi nedenleri alt alta sıralarsak Umut'tan da Burak'tan da daha mantıklı bir seçim olur.

Fernandao'nun bonservisi konusunda Paraneense'nin sıkıntı yaratacağını sanmıyorum.

neye yarar Allah askina, kilit vurun konuya gitsin. Anadolu da her gol atan adami alsaydik ooohh ooohh..

Ne Fernandaosu ya yok artık diyorum sonra düşünüyorum ulan bizde de umut la burak var

Bırahın gelsın

Müthiş hamleler. Fernandao,Donk, Uğur Demirok,Güray Vural.

Gelin koçlarım sizde gelin.

Bir de Terimin eski göz ağrısı Doka yı aldık mı tamamdır.

I am the one who knocks!

Los Galakticos 3 olucaz hayırlısıyla.

Bursaspor kiralik hakkindan neden vazgecsin ki?

Müthiş hamleler. Fernandao,Donk, Uğur Demirok,Güray Vural.

Gelin koçlarım sizde gelin.

Bir de Terimin eski göz ağrısı Doka yı aldık mı tamamdır.

I am the one who knocks!

Tarık,Veysel,Yasin,Olcan gibi vizyonlu hamlelerden sonra biraz boşluğa düşüyor insan tabi.

Fernandao iyi topçudur. Yabancı kuralından sonra Umut'u kov al bunu.Kulübeyi güçlendirir.

Geri
Üst Alt