# Fernandão

Devre arası gerçekleşmesi mantıken zaten imkansız.

Sezon sonu ise 3 Mn € civarı teklif yapacağımızdan ancak 5 Mn € yakın bedel isteneceğinden bahsediliyor.

Yedek forvet olarak 4-2-3-1 sisteminde iyi olur , Burak ve Umut'tan da daha iyidir , kulübede de böyle bir silah fena olmaz ancak ;

Fiyat ve isim (kalite) göz önüne alınırsa daha iyisi olamaz mı daha uygun bir bedele diye düşünmüyor değilim.

Hem vazgeçmez,hemde sene sonu Bundesliga'ya gider bu adam fena talipleri varmış.

Valla acikcasi artik transferde o kadar temkinliyim ki, adi gecen hicbir oyuncu tam anlamiyla icime sinmedi.

Scout ekibi diye hava atiyordu kulüp, nerdeler? Yok mu dünyada hem maliyeti düsük, hemde bunlardan iyi futbolcu?

Dünyanin en kazik piyasasi Türk piyasasidir. Hala oralarda geziniyorlar. Anlamak mümkün degil

3 milyon euro cok az, bence 10 milyon verelim, dunya stari, Dunga Milli takima alir yakinda.

Valla acikcasi artik transferde o kadar temkinliyim ki, adi gecen hicbir oyuncu tam anlamiyla icime sinmedi.

Scout ekibi diye hava atiyordu kulüp, nerdeler? Yok mu dünyada hem maliyeti düsük, hemde bunlardan iyi futbolcu?

Dünyanin en kazik piyasasi Türk piyasasidir. Hala oralarda geziniyorlar. Anlamak mümkün degil

Zaten bizde scouting denen birsey yokki. Scoutlarimiz lesh gercekten.
Gencler dünya kupasinda zaten öne cikan Bruma'ya ve Brezilya'nin en iyi solbeki denilen Telles'e okadar para harcatirlar anca, sonra 'bunlari biz kesfettik' derler. Bilen bilir Telles ve Bruma'yi begenen birisiyim, ama bu transferlerin scouting basarisi ile alakasi yok.
Scouting dedigin henüz öne cikmamis, taninmayan ve maaliyeti az olan kaliteli bir oyuncuyu kesfedip uygun fiyata getirmek. Bizde boyle birsey yok. Hele su parasizlikta ve sinir kalkmisken ise yarar bir scouting ekibi kurmak sart.

Hocam kusura bakmayın ama engelli scout şefi olur mu hiç ya ? Scout ekininde olsun ama 1.adam bu olmasın.
Evde maç kasetleriyle oyuncu izliyorlar,bana versinler o işi ben bile yaparım.
Açıkcası Hamza hocaya transferde güvenmiyorum,scout ekibi zaten orda egosunu tatmin etmek için oturuyor. Ee biz kime güveneceğiz ?
En büyük korkum yabancı sınırının da kalkmış olmasıyla menajerlerin bizim üstümüzden gene para kazanacak olması. Ben bile 7-8 senelik futbol izleyicisi bilgimle menajer oyunlarından/cebe atılan paralardan haberdarım. İnşallah bundan sonra menajerlerin önerisiyle transfer yapmayız.

Ligdeki yabancılardan hiçbirisi gelmesin,hayır aralarında iyi olanlarda vardır ama heyecan yaratmıyor artık, taraftarı tribüne çekmek için 14 yabancıdan iki veya üçü 30 üstü ama iş yapacak isim yapmış futbolcu olmalı bana göre

Hocam kusura bakmayın ama engelli scout şefi olur mu hiç ya ? Scout ekininde olsun ama 1.adam bu olmasın.
Evde maç kasetleriyle oyuncu izliyorlar,bana versinler o işi ben bile yaparım.
Açıkcası Hamza hocaya transferde güvenmiyorum,scout ekibi zaten orda egosunu tatmin etmek için oturuyor. Ee biz kime güveneceğiz ?
En büyük korkum yabancı sınırının da kalkmış olmasıyla menajerlerin bizim üstümüzden gene para kazanacak olması. Ben bile 7-8 senelik futbol izleyicisi bilgimle menajer oyunlarından/cebe atılan paralardan haberdarım. İnşallah bundan sonra menajerlerin önerisiyle transfer yapmayız.

Ben Emre Utkucan´i elestiremem su anda, cünkü scoutluk yapmak icin uygun sartlar yoktu Türkiye´de. Gelecek sezon var.

Yani Bruma ve Telles ne kadar faydali oldu, tartisilir tabiki. Su anda zarar ettigimiz görülüyor, ilerde ne olur bilemem.

Yani nokta atisi bir transfer yapmadilar su ana kadar, bu bir gercek.

Ama ciddi bir scout sistemimiz oldugu söyleniyordu, ayrica oyunculari canli izleyen ekipler de var. Oyunculari Utkucan izlemiyor.

Su andan itibaren bu tip transferleri daha rahat yapabiliriz. ama ne kadar güvenebiliriz bende bilmiyorum.

Eğer doğruysa işte Galatasaray'ı yönetenlerin müthiş vizyonu, gerçekten müthiş isimler

Ryan Donk, Fernandao, hatta bu listeye Chico, Diego, Vargas'ı ekleyelim

hatta 14 yabancımızı da leş Süper ligden alalım tam olsun

Allahım sen akıl fikir ver rabbim...

Donk; Kasımpaşa çok gol yemesinin sebebi Şota ve defanstaki oyuncular. Orhan Şam,İlhan Eker ve Sancak ile beraber oynuyor. Donk 1.92 boyuyla kolay kafa topu vermez. İkili mücadelerde ayakta kalır ve en önemli özelliği tekniği. Chedjou ile çok iyi anlaşırlar ama eğer devşirme olmayacaksa hiç istemem.

Fernandao; Aradığımız forvet. Karambolleri çok iyi değerlendirir, fiziği müthiş, sırtı dönük oynar vs. Fernandao tam Burak'ı tamamlayacak forvet. Tek dezavantajı 28 yaşında olmasına rağmen Avrupa kupalarında maçı yok zaten ilk avrupa takımı Bursaspor.

Ben süper ligten fb ve bjk dahil olmak üzere kimseyi istemem.Ama bursasporlu birkaç oyuncuya hayır diyemem.Lig i çok yakından takip eden,bursasporun maçlarını 90dk izleyen varsa bu herifin lige uyum sağladıgını görebilir.Küçümseyenler öncelikle forvetinde umut bulutun oynadıgını hesaba katsın,sonra yorumlasın.

Sırtı dönük oynama özelliği ön planda.Kafa toplarında etkili.Arkadaşlarına duvar olup pozisyon almasını biliyor.En azından bunu ligimizde en iyi yapan isimlerden.Zaten bi oyuncunun en önemli olayı lige uyumu değil mi? Bu adam lige uyum sağladı.

çöp değil ama yabancı alacaksak yeter artık 3.sınıf topçuları almayalım sınırda kalkmışken 1. ve 2.sınıftan şaşmayalım

1419172227-fernando.jpg

Süper Ligden oyuncu alinacaksa Gençlerden alinsin.

Cavcav yetenek bulmayi iyi becerebiliyor.

hic transfer yapmamaktansa fernandao'unun alınmasını yeğlerim. tamam daha iyisi lazım ama alamıyoruz kardesim, ne yapacak burak-umut'un ayagınamı bakacaz ?

fernandao en azından sırtı dönük oynayan ve rakip savunmanın dengesini bozabilen bir santrafor, hava toplarındada iyi. anadolu takımlarının vasat oldugu bir yılda, yarım sezonda iyi katkı sağlar. seneye daha iyisini alırsakta yedek santrafor olur.

Yurt içinden yabancı transfer yapılması kadar saçma birşey olamaz. Amrabat ve Dany örnekleri yeterince ders olmamış kimseye demek ki.
Fernandao özelindeyse asla 1.sınıf bir futbolcu olduğuna inanmıyorum. Fernandao'yu isteyende,alanda Galatasaray'ın büyüklüğünü kavrayamamış demektir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne fernandaosu ya oldu olacak yanına birde lualua veya akpala filan koyalım tam olsun.Drogbayı gördükten sonra bu forvetler keser mi sanıyor taraftarı üstün zeka yönetim.

Bursa maçlarını izliyorum.Fiziği iyi,top saklıyor ama bana heyecan vermiyor oyun tarzı hiç.

Geri
Üst Alt