# Fernando Llorente

Sevilla ile anlasmis.

lybvjJ.jpg

Konu mevcut, birlestirildi.

Şahsen gelmesini isterim ama yıllık 4-5m avro gibi bir manyak yıllık ücreti isterse gerek yok

Tabiki Umut kadar kötü olmaz ama ölcü Umut ise mehmet badtal i alabiliriz

Ölçü umut değil tabiki benim anlatmak istediğim bu kadar kötü oynayan oyuncuyu sezon boyunca izlediysek llorente denenebilir hatta gözümüze ronaldo gibi de gelebilir. :) Hani daha ne kadar kötüsünü görebiliriz ki

Ölçü umut değil tabiki benim anlatmak istediğim bu kadar kötü oynayan oyuncuyu sezon boyunca izlediysek llorente denenebilir hatta gözümüze ronaldo gibi de gelebilir. :) Hani daha ne kadar kötüsünü görebiliriz ki

Anliyorum seni arkadas bilmiyorum icimde hic beklenti sevinc diye birsey kalmadi gelecek sezon icin bu yönetim resmen hepsini sildi süpürdü....a polat canaydin Bile bin basar bu yönetime o derece yani

Son düzenleme:
sevdiğim bir golcüdür kendisi iş yapar oyum pozitif..

Anliyorum seni arkadas bilmiyorum icimde hic beklenti sevinc diye birsey kalmadi gelecek sezon icin bu yönetim resmen hepsini sildi süpürdü....a polat canaydin Bile bin basar bu yönetime o derece yani

Transfer sezonu geldi gram heyecan yok.Hatta spor haberlerini bile takip etmeyi düşünmüyorum artık.O kadar karamsara bağladım olayı.

kısaca üstad diyebiliriz. ajaxlılar dua etsin keane yoktu. yoksa tottenham'ın ajaxı delmesi böyle zahmetli olmazdı

Geri
Üst Alt