# Fernando Llorente

Bonsevisi hala elinde. 10 gol atar belki ama önde top tutar, alan açar, top indirir vs.

Geçen sene Tottenham'a baya katkı sağladı, Kane sakatken. 3 kulvarı götürmesi sanki zor ama arkasında iyi yedekle götürür bence.

Bonservissiz, kulüpsüz, sorunsuz. Abdürrahim gidip kulübünün arkasından oyuncuyla fotoğraf çektiremeyecekse ben ne anladım bu işten? Olmaz bu iş.

Yapılırsa Sigthorsson'dan sonra oyun kalitemizi yükseltebilecek ilk santrafor olur. Bunu Gomis-Diagne gibi 30'şar gol atan santraforlarımıza rağmen söylüyorum. Adam topu kendine çeker gibi ceza sahasına yapılan ortalara kafa vurmadan bırakmıyor. Kaderi benzemesin Sigthorsson gibi kariyerinin hiçbir noktasında uzun süreli bir sakatlık yaşamamış oyuncu. Bu kadar Falcao yaygarısından sonra sırf geri kalan ufak şeref kırıntım için onun peşini bırakıp Llorente'yi ikna etmeye çalışırdım. Konu bizim yönetim olduğu için büyük ihtimal milli takım arasından sonra kaptan Falcao'yu Monaco'da, Diagne'yi de ŞL'de izleriz.

adamın fiziği var her türlü iş yapar daha önce demiştim tam fatih hocanın sevdiği topçu lakin bize net golcü lazım onyekuru yok takımın gol yükünü çekecek adam lazım.yabancı sınırı olmasa yedek olarak gelsin derdim.

Asıl forvetimiz Falcao 33 yaşında. Verim alabileceğimiz bir yaş. Kabul. Ama yedeği de 34 olmasın lütfen. Yaşlıları, yedeği genç olmak suretiyle alalım. Takım yaşlanıyor!

Tamam biliyorum da 33-34 yaşında forvet alıyoruz her sene forvet arayışına giriyoruz. 25-26 yaşında birini bulmak lazım. Yaşı büyük forvetin yanına koy dene. Elbet biri tutar.

Para yok yahu napalım, olan parayı da hiç ettiler Diagne için.

Geri
Üst Alt