Fernando Meira

Cevap: Meira Zenit'te

Semihi hiç izlemedim ama bahsettiginize göre eger forma bulursa kayserideki erenden daha iyi diorsunuz gibime geldi o zaman hayli hayli iş görür.

Eğer bir oyuncu transfer edilmek uğruna,varolduğu takıma yarardan çok zarar veriyorsa gitmelidir.Kara kaşına kara gözüne o kadar para vermiyoruz.Ne diyeyim çok sevindim,bu sevincimi resmi siteden gelecek Meira bir yere gitmiyor sözü bozabilir.

inanamıyorum.. yani inanamıyorum.. i-na-na-mı-yo-rum.. Meira gibi bir yeteneğin takımdan ayrılmasına nasıl tepkiler öyle....

hadi Meira.. insallah gitmemissindir kuzum...

meiranın her hareketinden gitmek istediği belliydi ayrıca bu transferi yönetim değil meira istedi kimse meiranın kafasına silah dayamadı git diye hele ki şu durumda gönderilmesi aptalca olurdu ama kendisi istedi...

ya Allah aşkına yapmayın maçlarda görmüyor muydunuz kestiği bütün toplar rakibe gidiyodu tmm yenetekleri tartışılmaz idi ama olmadı napalım yas mı tutalım şimdi?

ayrıca bizim hangi sezonun bu haftasında 30 gol yediğimizi hatırlayanınız var mı? yok zaten... her zaman en az gol yiyen takım olmuşuzdur ama bu sezon en çok gol yiyen takımız ilk 6 takım arasında...

geretz de bile 5 forvet oynardık yine bu kadar gol yenmezdi...

tmm bütün bu hataları meiraya bağlamak çok yanlış olur ama kocaeli maçını hatırlayın 36lık taner üstüne üstüne gidiyo meiranın meria sadece izliyo sadece...

bu kadar karamsar olmayın...
[/B]

sanki john terry yada nestayı falan sattık hale bak yangın yeri yapmış millet...

Futbol sahada oynanır.Bu takımda oynayan her futbolcuya güvenilir,güvenmek de zorundayız.Yenmekte var yenilmekte.Semih görev verilirse elinden gelenin en iyisini yapacaktır.Daha da ötesi yoktur.

Meira bu takıma ne katkı yaptı ki?Song ayrıldığında bu kadar tepki göstermedi bazı arkadaşlar.Tek olumsuz yönü Servet'in yokluğunda düzenli oynayan bir defans oyuncumuzu kaybettik.6-7 Milyon Euro'dan bahsediliyor, biz bu parayı altyapıdan yetiştirip yıldızlaştırdığımız futbolculardan kazanmadık.Yarım sezonda Meira gibi bir adamdan edilebilecek maksimum karı elde edip satıyoruz.Bu ekonomik krizde ilaç oldu..

Bu parayı'da futbolculara prim gibi şeylere harcansın. Hamburg maçını çok merak ediyorum. Meira takım ruhunu bozuyor gibi geiyordu bana.

Genç Semih'i oynatacak büyük ihtimalde Bülent Korkmaz o çocuk bir hata yapsa istemeden ona yüklenecez bu durum hiç adil değil!

takımda defans yokken en önemli defans oyuncusunu satmak ne kadar mantıklı tartışılır....

Nasil yani? En önemli defans oyuncumuzmuydu Meira simdi? Adam gitmek istiyormus satmislar sen daha neye debeleniyorsunki Emir? Zorlami oynatacakti yönetim, silahmi dayasaydi basina?

Rus mafyası seni rahat bırakır mı sandın Meira yanlış yollardasın hem kariyer için Galatasaray'a geldim diyorsun sonrada Rusya'ya gidiyorsun mantığa bak!

ayrıca yerli ve kaliteli oyuncu bulmak çok zor artık, varsada 1 2 tane anca ve onlarada dünya paralar isteniyor...

ama yabancı oyuncu para olduktan sonra dolu, hatta o adamlar duygusal falan da değilller paraya gelirler hepsi mesela meira geldi işte bastırdık parayı geldi, lincoln de aynı şekilde geldiler...

ama yerli oyunculara şans tanınmalı sayılar çok az...

mesela 1 sağ bek kaç tane var? 1 gökhan gönül var o kadar kaliteli son 10 yıldır başka yerli sağ kanat adamı yok...

mehmet topal, arda, hele arda mümkün değil zaten...

savaşan ve genç oyuncular olmalı takımda, bulamadığın mevkilere alırsın basarsın paranı yabancıları...

diyeceğim o ki semih eğer bir kazanç varsa kesin değerlendirilmeli...

euro 96 da vedatı fatih terim karagümrükten aldıda defansın ortasına koydu daha önce 1 kere bile milli olmamış adamı, ne oldu berbat mı oynadı? kimler neler yazdı çizdi bu adamın burda ne işi var kimdir ki bu neler neler hatırlayın...

zaten 2. bi vedat gelmedi o seneden sonra...

Meira kesin gitti mi ? Resmi açıklama geldimi ?

Yöneticiler nasıl açıklayacaklarını bilmiyorlar tabi önümüzde Hamburg maçı var 2 stoperimiz sakat ve elde kalan 1'ide gidiyor aklım mantığım almıyor ya!

Rus mafyası seni rahat bırakır mı sandın Meira yanlış yollardasın hem kariyer için Galatasaray'a geldim diyorsun sonrada Rusya'ya gidiyorsun mantığa bak!

para için geldi para için gidiyor...

2.5 milyon € falan yazıyodu sporx de eğer doğruysa ki doğrudur var para ruslarda, meira gibi bi adam için bulunmayacak para...

tekrar söylüyorum yetenekleri tartışılmaz ama tutmadı burda yada kendisi istemedi... zaten 6 ayda gitmek istiyorum diyen bi adamda vardır bi sorunlar mutlaka...

Arkadaşlar tam kesin habermi bilmiyorum ama açıkcası ben bekliyordum,Kocaelli maçı Meira'nın son maçı oldugunu adım gibi biliyordum ama sakatlıklar transferi geçiktirdi.

Yönetim bu sıkıntı içinde geri çevirmeyecegini düşünüyordum ve de beni yanıltmadılar..

Satılması zamanlama açısından kötü ama başka çaremesi yoktu yönetimin çünkü 12 Mart Rusyada transfer döneminin son günü,

Hadi hayırlısı ...

Geri
Üst Alt