Fernando Meira

Sonuçta kendisi gibi oynamıyor ama toparlanacaktır.O zamanda süper olur işte.

Adam gibi oynamani bekliyorum bugün meira, yoksa aksam yine forumda benden cekecegin varmi:cool:

Sene başında 0 teknikli servet kendini maradona sanıp ayagına top alıyor calıma kalkısıp kendine cümle alemi güldürüyor bizi uyuz ediyordu sonra ne oldu adam gibi yerini bildi görevini bildi simdi her yerden transfer teklifi var

bizim meiradan istedigimizde bu bir göbekse göbek gibi oynasın yok teknigi var pasları güzel ee pasları güzel adamla göbek ne alaka adam biraz göbegin yerini bilsin sadece hava topu alabiliyor yerdeki her topta sos veriyor bence bunu bir an evvel düzeltmeli.

sezon başından beri kötü oynuyor meira bi türlü istenen performansa ulaşamadı bence kendine çeki düzen vermeli

Rahatladım fikstüre baktım sonraki maç FTK Altay maçı,bu maçta yok cezası nedeniyle:),Sivas maçı olsaydı o zaman kötü olurdu.

Ooof of ne oluyor bu adama yau??? Ne zaman düzelecek? :(

Bugün diğer maçlara nazaran çok iyiydi....Ama daha iyi olabilir Nandonun kalitesi belli tartışmaya gerek yok

meiranin yaptigini mehmet guven daha iyi yapar daha iyi olabilir beni hayal kirikligina ugratmaya devam ediyor çunku almayadaki oyununu biliyorum

Nasıl iyi yahu??? Meira şu an takımdaki en kötü oynayan futbolcu.. Kapasitesinin %10'larında falan oynuyor.. Bu çocuğu düzeltmek lazım...

İlk kez hatasız oynadı denek iseyince oluyomuş.Ama Servet ile uyumsuz oldukları çok belli oluyo.

Popescuda ilk geldiginde öyleymis! Bunun kadar degildii.. Vasatin altinda oynuyor ya bu meira.. Ligin ilk yarisi bitti daha kendine gelemedii.. Birde barosa bakalim oda yeni geldii nasil oynuyor nasil atiyor catir catiir?

Geri
Üst Alt