Fernando Meira

Cevap: #5 Fernando Meira

Baros kewell cekmedi ama o yabanciligi sinanim. gell sinaniim gell:D

Neyse insallah siz haklisinizdir zaman lazimdir bu adama bekleyelim bakalim:)

Abi sende bana Türkü yazdın :D Tamam abi sen haklısın ben kaçıyorum :D

Yok bu aralar fazla sallamiyorum sabir modundaydim:)

Portekizde oynuyor diye sisirilmesine kiziyorum sinancim ya :)

Portekizin defans oyuncularına bir bakalım isterseniz.

Ricardo Carvalho. Chelsea isimli hayvani bir takımda banko olarak oynayan bir defans oyuncusu...Hemde Chelsea gibi bir takımda yıllardır hiç değişmeden oynamış..Banko oyuncu olarak.

Pepe.... Bu pepe isimli oyuncu ise bir diğer bir avrupa devi olan Real Madrid takımında 2 senedir banko defans oyuncusu olarak görev yapmaktadır. Bu sene sakatlık yüzünden oyunda olamadığı maçlarda Madrid defansının kendini nasıl kaybettiğini tüm Dünya ve en başta İspanya basını gördü...Ve görmekle yetinmeyip yazıldıda...

Avrupanın en büyük 2 kulübünde oynayan bu defans oyuncularıda doğal olarak Portekiz Milli takımınında defans oynamaktadır...

Meira bu kişilerin yedeğidir...Meira isimli adam gidipte lugano veya edu gibi kendi kalesine gol atıp yaptığı basit hataların sonuna getiremeyen bir adamın yedeği değildir...

Fernando Meira isimli adam, Almanya'da uzun bir zaman sonra şampiyon olan stutgart isimli takımın o günkü kadrosunda KAPTAN'lık görevini üstlenmiş ve şampiyonluğa etki eden en birinci oyuncu olmuştur...

Meira gibi bir adama iyi değil demek. r.tayyip efendinin bu ülkenin başbakanı olmadığını söylemek demektir...

Sabredelim bakalim.. Portekizinde yedek oyuncusu.. Hem portekiz öyle ahim sahim bi takim degilkii? Brezilyadan gecen kac gol yedi? adamlar resmen dalga gectiler portekizle

Portekiz e bireysel olarak bakıldığında tek tek oyuncu kalitesi olarak Brazilya dan bir eksiği yoktur ama Portekiz takım oynu olarak çok kötüler yoksa her kupayı çok rahat alacak güce sahipler...

Portekizin defans oyuncularına bir bakalım isterseniz.

Ricardo Carvalho. Chelsea isimli hayvani bir takımda banko olarak oynayan bir defans oyuncusu...Hemde Chelsea gibi bir takımda yıllardır hiç değişmeden oynamış..Banko oyuncu olarak.

Pepe.... Bu pepe isimli oyuncu ise bir diğer bir avrupa devi olan Real Madrid takımında 2 senedir banko defans oyuncusu olarak görev yapmaktadır. Bu sene sakatlık yüzünden oyunda olamadığı maçlarda Madrid defansının kendini nasıl kaybettiğini tüm Dünya ve en başta İspanya basını gördü...Ve görmekle yetinmeyip yazıldıda...

Avrupanın en büyük 2 kulübünde oynayan bu defans oyuncularıda doğal olarak Portekiz Milli takımınında defans oynamaktadır...

Meira bu kişilerin yedeğidir...Meira isimli adam gidipte lugano veya edu gibi kendi kalesine gol atıp yaptığı basit hataların sonuna getiremeyen bir adamın yedeği değildir...

Fernando Meira isimli adam, Almanya'da uzun bir zaman sonra şampiyon olan stutgart isimli takımın o günkü kadrosunda KAPTAN'lık görevini üstlenmiş ve şampiyonluğa etki eden en birinci oyuncu olmuştur...

Meira gibi bir adama iyi değil demek. r.tayyip efendinin bu ülkenin başbakanı olmadığını söylemek demektir...

Madem o kadar iyilerde nasil olduda brezilyadan bi ton gol yediler?

Meira iyi degildir kardesim.. Gözle görünen köy kilavuz istemez derler! Bizde sene basindan beri izliyoruz meirayii, iyi oldugunu ispatlayabilecek bir futbol koyamadii daha!

Madem o kadar iyilerde nasil olduda brezilyadan bi ton gol yediler?

Meira iyi degildir kardesim.. Gözle görünen köy kilavuz istemez derler! Bizde sene basindan beri izliyoruz meirayii, iyi oldugunu ispatlayabilecek bir futbol koyamadii daha!

Ya sana okadar örnek verdim. Ne diyim daha.

Sen tutmuş halen daha neden brezilyadan neden okadar gol yediler diyorsun.

Peki biz niye Modova da şamar oğlanına döndük? Adamlar bizi neden moldova da rezil ettiler...Garanti galibiyet beklenen maçta neden rezil olduk? Neden Malta tek puanını o güne kadar bizden aldı? Neden orda şamaroğlanına döndük? Sonra neden Avrupa üçüncüsü olduk? Çünkü o maçlarda yeterince iyi değildik. Çünkü o maçlarda iyi bir takım anlayışını ortaya koyamadık. Portekizin yenilmeside bundan ibarettir. Ama güçlü gir takımdır. Hemde çok güçlüdür. Kişisel beceri olarak bakarsakta öyledir.

Kişisel becerilere değindim. Adamın geçmişte yaşadıklarına değindim. Kadro kalitelerine değindim. Elle tutulup gözle görülen herbirşeyi söyledim ve anlattım.

Ama senin dediğin şey sadece'' çamur at iz kalsın oluyor...Tamam bende hem fikirim gerçek oyununu oynayamadığına. Ama bazıları gibi de bodoslamadan dalıp sonrasında rezil olmam...Lincoln içinde aynı şeyler söylendi. Şimdi noldu? Sonuç ortada...

P

Ben meiranin her defasindan Portekizde oynuyor borumu! diyipp sisirilmesine karsii oldugumu söyledim bilader! ve halada karsiyimm!

Bizim milli takimizda elbet gün geldi yenildi ama hicbirzaman defans oyuncumuzz "bakk iste bu türkiye milli takiminin defansinda oynuyo" diye aylarca sisirilmedi!!

Oynuyamiyorsa kabul edin artik.. Herdefasinda ayri ayri bahaneler bulup su adami korumayin bana! Ne verebildi bugüne kadar? Koca bi hiic verdii

Bekleyecegiz görecegiz.. Yok caresii zaman ise takima alisamadi ise gercekdenn ikinci yari görecegiiz

Ben meiranin her defasindan Portekizde oynuyor borumu! diyipp sisirilmesine karsii oldugumu söyledim bilader! ve halada karsiyimm!

Bizim milli takimizda elbet gün geldi yenildi ama hicbirzaman defans oyuncumuzz "bakk iste bu türkiye milli takiminin defansinda oynuyo" diye aylarca sisirilmedi!!

Oynuyamiyorsa kabul edin artik.. Herdefasinda ayri ayri bahaneler bulup su adami korumayin bana! Ne verebildi bugüne kadar? Koca bi hiic verdii

Bekleyecegiz görecegiz.. Yok caresii zaman ise takima alisamadi ise gercekdenn ikinci yari görecegiiz

Çok merak ediyorum.Meira sana ne yaptıda bu kadar eleştiriyorsun?:D

Bana degil Galatasaraya birsey veremedi.. Aldigi paranin hakkini veremiyor ise elestirirm ben umut, bas tacimi edeyim yani bazilari gibi :)

Meira nasilsin cicem:) Az kaldi az sezon baslasin görüsücez yine senle:D

Getirme imkanimiz varsa suraya getirelimde okutturalim benim yorumlarimi.. Birde su eski avatarimi koyayim rakili bicakli sihali olani:D

Geri
Üst Alt