Numan Yılmaz
Parçalı Üye
- 24 Kasım 2008
- 4.410
- 0
- 286
Cevap: #5 Fernando Meira
Meira konusu ta arkada kalmis ya ayip ayip
Meira konusu ta arkada kalmis ya ayip ayip

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Meira konusu ta arkada kalmis ya ayip ayip![]()
Meira konusu ta arkada kalmis ya ayip ayip![]()
Ben senin Meira'yı sevebilme ihtimalini sevdim abi.![]()
ooo Doruk hocam ne cevherler varmış sende ya adamın iç organlarını mahveden sözlerin var vay zalım vayyy!
Kimse bilmez ya bunlar benim özel sözlerim.![]()
Siz benim "farketmez abi" deme ihtimalimi sevseniz nasil olur![]()
Açıkcası yeni transferlerden beni en çok hayal kırıklığına uğratan oyuncu. Servet ve Meira her ikisi de hamleli futbolcular olmadığı için, araya atılan toplar takımımızı zor durumda bırakıyor. Dikkat ederseniz, Servet'in yanında oynayan Song ta, Emre Güngör de, hamleli oyunculardı. Yine aynı şekilde Servet'in de Meira'nın da hızlanmaları kötü,klasik deyimle belleri kalın. Bu da çok büyük sorun oluşturuyor. Meira-Emre ikilisini görmek Galatasaray için en hayırlısı olur.
Meira-Emre Gungor ikilisi cillops gibi olur...
arkadaşlar meira malum kart cezalısı.peki neden bu kart cezasını altay maçında çekmedi..çünkü daha önce ayhan cezasını fortis kupasıyla atlatmıştı.
Kırmızı görünce fortiste geçiyor ama sarı kartlar sadece tsl de..Keşke meira son dakikalarda bilerak kırmızı görseydi..
Meira olsa nolur olmasa nolur yoklugu daha iyi hic olmazsa emre güngör oynar![]()