Fernando Meira

Cevap: #5 Fernando Meira

İyi gün taraftarları yeniden su yüzüne çıkmaya başladı. Geçen sene Lincoln'e sallayanlar vardı. Bu sene Baros gol atamadığı zaman Baros'a yüklendiler. Şimdi de Meira, bikaç haftaya Meira Meira diye bağırırken görürsek şaşırmayalım bu arkadaşları. Bikaç maçta adamlar hakkında atıp tutmaya ne kadar bayılıyorsunuz. Uefada Servet'in hatası dışında gol yemeyen takımın stoperi eleştiriliyor. Geçen senede Servet-Song vardı ama yediğimiz saçma sapan gollerin haddi hesabı yok uefada.

Elestirmek ne zamandan beri iyi gün taraftarligi oldu? Kusura bakma sizler gibi iki harekete alkis yapamiyoruz, Galatasaraya fayda saglayamayanlari basimiza tac edemiyoruz. Affedin:)Hey allam ya

İyi gün taraftarları yeniden su yüzüne çıkmaya başladı. Geçen sene Lincoln'e sallayanlar vardı. Bu sene Baros gol atamadığı zaman Baros'a yüklendiler. Şimdi de Meira, bikaç haftaya Meira Meira diye bağırırken görürsek şaşırmayalım bu arkadaşları. Bikaç maçta adamlar hakkında atıp tutmaya ne kadar bayılıyorsunuz. Uefada Servet'in hatası dışında gol yemeyen takımın stoperi eleştiriliyor. Geçen senede Servet-Song vardı ama yediğimiz saçma sapan gollerin haddi hesabı yok uefada.

;)Başka söze gerek yok..

maç içinde terlemeden, formasını kirletmeden adam kaçıran, çalım yiyen, rakibe asist yapan çok yönlü defans oyuncumuz.

rakip forvetle karşılaştığında hiçbir şey yapmadan adım adım geri çekilmek gibi bir özelliği vardır. bu eşsiz yeteneğini kullarak, ortada pozisyon yokken fenerbahçe'den son dakikada dördüncü golü de yememizde payı büyüktür.

meira için yapılmış harika bi yorum..

benfica deplasmanına giderken herkesin biryerleri titriyodu ama.hani yensekte eski GS yi tekrar görsek diye.anlatabildimmi.ve biz eze eze yendik.şimdi diceksinki metalist te yendi ama benfica o maçta farkı kaçırdı adamların tek atağı gol oldu.fener balı hesabı.ayrıca meira ya çamur atanlar sizler geçen senede lincolnü burda dracula yaptınız.bazen sizleri antu.comdan giriyosunuz diye şüphe duyuyordum?geçen sene lincolnü savundum diye O...serdar beni kaç kere attı siteden ama haklı biz çıktık.şu sitede lincolnü benle birlikte en fazla 3-4 kişi savundu ama ne oldu bu sene????

zuhuhauhauhauhauhauhauhaauhauhauhauhauh :D:D:D:D:D:D:D devam edin, fantastik meira yorumlarınızı okurken yediğim patlamıs mısırı aynen cıkarıyorum :D:D:D:D nolur yazmaya devam edin :D:D:D:D zuhauhauhau

Yok abi bi futbolcunun begenmedigim yönünü söylemem niye bu kadar zoruna gidiyo bazilarinin? Begenmiyorum bugünki oynadigi futbolu ve elestiriyorum.

numan senin gibi düşünenler yüzünden işte biz ortalama 10.000 kişiye oynuyoz.neden çünkü takım kötü olsada oyuncu kötü oynasada alkışlamadığınızdan böyle oluyo.biz derbi maçında bile zor dolduruyoz stadı ama fener daha bugün kaç kişi vardı saydınmı.hımmm.saydınmı.hemde çıkmayı garantilemişler.ve o sadece 4 gol atan guizayı bile savunuyolar hemde alkışlıyolar.senin gibilerde böyle boş konuşurlar.ama adam iyi oynama başlayınca nedense siteye girmez olurlar

benfica deplasmanına giderken herkesin biryerleri titriyodu ama.hani yensekte eski GS yi tekrar görsek diye.anlatabildimmi.ve biz eze eze yendik.şimdi diceksinki metalist te yendi ama benfica o maçta farkı kaçırdı adamların tek atağı gol oldu.fener balı hesabı.ayrıca meira ya çamur atanlar sizler geçen senede lincolnü burda dracula yaptınız.bazen sizleri antu.comdan giriyosunuz diye şüphe duyuyordum?geçen sene lincolnü savundum diye O...serdar beni kaç kere attı siteden ama haklı biz çıktık.şu sitede lincolnü benle birlikte en fazla 3-4 kişi savundu ama ne oldu bu sene????

Lincoln keyfinden oynamadı geçen sezon meira olayı farklı..

zuhuhauhauhauhauhauhauhaauhauhauhauhauh :D:D:D:D:D:D:D devam edin, fantastik meira yorumlarınızı okurken yediğim patlamıs mısırı aynen cıkarıyorum :D:D:D:D nolur yazmaya devam edin :D:D:D:D zuhauhauhau

Senin gibi forma ismine göre yorum yapan biri yok zaten..Meira 3 gol atsın bizim kaleye meira o dersin..

numan senin gibi düşünenler yüzünden işte biz ortalama 10.000 kişiye oynuyoz.neden çünkü takım kötü olsada oyuncu kötü oynasada alkışlamadığınızdan böyle oluyo.biz derbi maçında bile zor dolduruyoz stadı ama fener daha bugün kaç kişi vardı saydınmı.hımmm.saydınmı.hemde çıkmayı garantilemişler.ve o sadece 4 gol atan guizayı bile savunuyolar hemde alkışlıyolar.senin gibilerde böyle boş konuşurlar.ama adam iyi oynama başlayınca nedense siteye girmez olurlar

Oynasın o zaman sezon bitti..İyi oynasın övelim..Biz övmeyiz demiyoruz ki..

Ya birak Allah askina.

Hergün birlikte oldugum 4 arkadasim var ve hepside fanatik fenerli!

Yeri geldiginde Guizanin Deividin Volkanin Edunun anasini bacisini birakmiyolar.

Seninkisi kiskanclik! Ben elestirilecek bir yönü varsa elestiririm! Ben taraftarim o yokken ben vardim belki sahada degil ama ondan önce ben giyiyordum sari kirmizi formayi tabiiki hata yapiyorsa elestirecegim!

Meira'yı tabiki eleştirebilirsiniz ama eleştrileriniz yıkıcı değil yapıcı olmalı.Meira gitsin,ne biçi oyuncu,işte beyaz takımla çıksa kirlenmez gibi yorumlarla eleştirmemelisiniz.Ben Meira iyi olacak diyorum.

adamlar guizaya 17 milyon dolar sadece bonservis bedei verdi ve 4 gol attı.biz meirayı 1.5 milyon dolara aldık bonservisini.meira danda gol atmasını beklemediğimize göre.bi sabır gösterin bakalım.futboldan ne kadar anlayıp ne konuştuklarınızı görüyoruz.biraz anlasanız kendinize şunu sorarsınız:bu guiza ispanya gibi bir ligde 27 gol sallamış ama burda neden atamıyo..cevabınıda herkes bilir heralde biraz sabr göstermek.adam nerelerden geldi.sizde biraz sabırlı oldunda futbolcunuz kötüde olsa savunun biraz alkışlayın.onun bunun yanında küçültmeyin

guizayi tabiiki savunacaklar 14 milyonluk tarihin en buyuk balonu ellerinde patladi,adamlar ne yapacaklarini sasirdi.inanin bizim Bouzid suana kadar 6 gol atmisti en az o kadar kazma yani:)ama bizim durumumuz farkli.Meira cok kotu oynuyor ve elestiriyi hakediyor.Bence sivas macinda cezali olmasi suanki form grafigine gore bizim hayrimiza

numan neyi bırakayım.sen ilk önce fenerlilerin ne kadar küfürbaz ve barbar olduğunu öğrenenememişsin.hemde arkadaşlarınmış onlar.fbliler ne zaman kötü gitse tek yapacağı şey futbolculara küfür etmek.ama iyi gidincede herkesten çok savunur o küfür edenler..

adamlar guizaya 17 milyon dolar sadece bonservis bedei verdi ve 4 gol attı.biz meirayı 1.5 milyon dolara aldık bonservisini.meira danda gol atmasını beklemediğimize göre.bi sabır gösterin bakalım.futboldan ne kadar anlayıp ne konuştuklarınızı görüyoruz.biraz anlasanız kendinize şunu sorarsınız:bu guiza ispanya gibi bir ligde 27 gol sallamış ama burda neden atamıyo..cevabınıda herkes bilir heralde biraz sabr göstermek.adam nerelerden geldi.sizde biraz sabırlı oldunda futbolcunuz kötüde olsa savunun biraz alkışlayın.onun bunun yanında küçültmeyin

Meira'nın oyun stili bu yaptıkları bu bu saatten sonra deli gibi mücadele edeceğini felan mı sanıyorsunuz..En fazla kademe hatası yapmaz hepsi bu..

Not:Guizaya hiç bi zaman kötü dememiştim zaten guiza ile yorumlarım..Bilmeden atıp tutma..

Guizanın geçen sene attığı golleri izledim youtubedan..

Guiza bitirici olmasada kötü bir forvet değil..

Attığı gollerde hep defansı eksik yakalamış..

Fenerbahçenin temposu düşük hücüma ağır çıkıyor guizanın etkili olabilmesi için fenerbahçe hücüma hızlı çıkmalı tabi bu tsl zor ama derbilerde iş yapabilir ..

Guizanın en çok pozisyona girdiği maçı hatırlayın Arsenal neden bol bol knta buldu fenerbahçe biraz şanslı veya becerikli olsa guiza 3 gol atabilirdi..

Türkiye liginde etkili olmak için ya iyi bir fizik gücüne sahip olup ceza cahasını karıştırıcı bir forvet olmalısın (semih nobre)

Yada baros gibi hızlı defansı yıpratan biri olmalı..

Eh sen dedin ya demin onlar futbolcularini hep savunuyorlar diye?

Bende sana herzaman savunmadiklarini en yakin arkadaslarimi örnek göstererek söyledim.

onur lincolnü takip etmediğin ve bilmeden konuştuğun okadar açıkki abicim.ya adam yeni gelmiş türkiyeye.adaptasyon sürecini atlatamamış.buna rağmen sakatlanmadan önce döktürmüş.herkesin ağzı açık kalmış.ayrıca sen baldırlarını gördünmü adamın.bilmeden konuşmak ne kadar güzel.adnan polat a konuşsana bu dediklerini kolaysa...adamın baldırları mosmor du.tam düzelio tekrar sakatlanıyodu.bu seferde böyle olunca oynadığı maçlarda çok gü.süz kalıyodu.ŞİMDİ BU LİNCOLN KEYFİMİ.FENER MEDYASI GİBİ KONUŞMA

Lincolne Meirayi nasil kiyasliyorsunuzki siz? Lincoln ilk geldiginde böyle degildi gecen sene. Sonradan kendisini dagitti ama Meira geldi geleli ayni.

onur neden herşeyi kendi üstüne alıyosun.ben genel olarak guiza örneği verdim.sen nerdeyse meira ile karşılaştırcaksın

Servet kadar canla başla oynasa yediğimiz gol sayısı baya bi azalır :)

Geri
Üst Alt