Fernando Meira

Cevap: #5 Fernando Meira

Aynisi Metalist macinda ASY de olmadimi? Servet hata yapti gol yedik tribünler bozuk para cakmak attilar. Oysaki Servet bu takima neler verdi. Gecen olsun bu sene olsun kendini parcaladi sakat oynadi. Ama gel görki Servet taslanir Meiraya laf söylenilmez. Buna yabanci hastaligi denir baska ne denebilirki?

Onların arasında ben yoktum valla.:DAma Servet cidden kendini çok geliştirdi.Taraftar dediğin gibi Galatasaray'a neler katan bir futbolcudan böyle bir hata bekliyordu diye yaptığını düşünüyorum...:oAma taraftardan beklenmeyecek birşey...

Ben Meira'nın yaptığı hatanın Servet'in Metalist maçındaki hatası kadar ölümcül bulmuyorum ama Servet'te bizim oyuncumuz Meira'da olur futbol hata oyunu bende memnun değilim Meira'dan ama acımasızda olmamak lazım Popescu ilk geldiği sezonun 1.yarısı nasıl oynamış merak ediyorum Fatih Terim hatta demiş ya Popescu biz acaba senin isminde başka bir oyuncu mu aldık :D Sezon sonuna kadar böyle devam ederse zaten yollar ayrılır ama böyle gitmeyeceğine inanıyorum!

Tamam ama tek odur Servetin hatasi. Ayrica Servet daha cepten yiyebilir bugüne dek kazandirdiklarindan ötürü. Meiranin böyle bir özelligi yok ne verdiki bugüne kadar ben ona destek olayim?

O servetin ölümcül hatasinin aynisini Meirada Ankaraspor macinda yaptii ama cizgiden Servet cikardi topu. Ya Servet olmasaydi:confused::D

Tamam ama tek odur Servetin hatasi. Ayrica Servet daha cepten yiyebilir bugüne dek kazandirdiklarindan ötürü. Meiranin böyle bir özelligi yok ne verdiki bugüne kadar ben ona destek olayim?

O servetin ölümcül hatasinin aynisini Meirada Ankaraspor macinda yaptii ama cizgiden Servet cikardi topu. Ya Servet olmasaydi:confused::D

Servet hertha maçındada çizgiden top çıkardı.. :rolleyes:

Kalli sağolsun var...:D

Haklısın Numan Abi Servet daha az eleştrilmeyi hakediyor çok yürekten oynuyor!

meira iyi degil ama sezon sonuna kadar sans verelim

Adminlerin,modların artık bazılarına dur demesi gerekiyor.Bir oyuncumuza bu kadar çamur atmaya onu karalamaya kimsenin hakkı yok...

Bir oyuncunun (kim olursa olsun) performansını eleştirmek çamur atmak mı oluyor?

ne yani futbolcu iyi oynadigi zaman 50 sayfa methiyeler duzuluyor ama birakinda futbolcu iyi oynamadigi zamanda elestirilsin tabiki (kendi adima soyluyorum) niyetimiz çamur atmak degil her oyuncunun oynadigi oyunu irdelemek durumundayiz çunku biz galatasaray'liyiz

ne yani futbolcu iyi oynadigi zaman 50 sayfa methiyeler duzuluyor ama birakinda futbolcu iyi oynamadigi zamanda elestirilsin tabiki (kendi adima soyluyorum) niyetimiz çamur atmak degil her oyuncunun oynadigi oyunu irdelemek durumundayiz çunku biz galatasaray'liyiz

Siz GS lı mısınız???GS lılık sayfalarca oyuncusunu rezil etmeye çalışmak,yaptığı iyi işleri bile görmezden gelmek onca şeye koca bir sıfır diyebilmek, balon transfer,resmini koyup üstünü çizmek,ona kazma demek, 3 metre öteye pas atamayan kasaplarla kıyaslamak bu mudur GS lılık???

İçinizdekiler Baros a,Nonda ya formsuz olduğu dönem demediğini bırakmayıp, Metalist maçından sonra ağızları kudura kudura yenilgiye sevinip elinize sanki koz geçmiş gibi Skibbe ye saldıranla,r,Arda formsuz olduğu dönem gece hayatına fazla dalmış diyip oyuncuya iftira atmak,onca verdiği emeği bir kalemde çizebilmek, bu mudur GSLILIK SİZ Galatasaraylıysanız, ben Galatasaraylı değilim...

Sabırlı davranmamız gerek Meira konusunda ön yargılı olmayın onun ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu aklınızdan çıkarmayın!

Güzel söylemissin kardes ama yanlis adama söylemissin:)

Geri
Üst Alt