Fernando Meira

Cevap: #5 Fernando Meira

Hiç alakası yok Servet olmasa bu zamana kadar işimiz çok zordu belki havlu atmıştık her kupada,Meira'nın Servet'in hatasını kapatsın kalitesiyle diye alındı ama Servet Meira'nın açığını kapatıyor!

Ben L10 olmadiginda defansi Servet-Emre G. yaparim.Meirayi 10 numaraya cekerim.Adamdaki top teknigi L10 ve Kewell disinda kimsede yok iyide calim atiyor.Savunma kismina gelirsek Bordeaux macinda mukemmel oynaaycak ben asil Kocaeli macinda ne yapacak onu merak ediyorum malum lig maclarinda biraz entresan oynuyor.

helal olsun be dayı... demek insanın aklı selim dusunebilmesi icin moderator olması gerekiyo :D bravo ! aferin... aynı fikirdeyim tamamen...

Forvet arkasını bırak ön liberoda nasıl top oynadığını gördük!

Meira ve Lincoln olduğu zaman hucüm gücümüz çok artıyor.Lincoln Meira'dan iyi toplar alıyor ve iyi kullanıyor.

Bu adamın faydalı olacagına inanmıyorum yine bir hata yapar belki gol yiyebiliriz

Yok ya hata yapacağını sanmıyorum ama göreceğiz bakalım.

Meira geldiğinden beri bir tane köşe duran toptan kafayla golün yok aldığımızda hava toplarında çok etkili videolar dönüp dönüp duruyordu yarın akşam bir kafa golü atsan ve o golle kazansak ne güzel olur artık birşeyler yap Meira onca kişinin beklentisini karşılamak için yarın müthiş bir fırsat maça vur damganı artık!

Ben bu maçta hata yapmayacagına inanıyorum fakat stoper özelliğini kullanamıyor kademeleri son derece yanlış ve çok ağır kalıyor hızlı ve dinamik Bordo forvetleri arasında Galatasaray'ımızın defansından süpheliyim...

meira iyi oynamiyor insallah bugunku maç, onun için milat olur

Benim hic anlam veremedigim olayda meira'ya kademe defans topu kesme dersi vermeniz.Adam 30 yasına gelmis portekiz milli takımında ıkı elit defansın arkasında oynuyor.Adam dediginiz olayların kitabını yazmıstır bileee.

Benim hic anlam veremedigim olayda meira'ya kademe defans topu kesme dersi vermeniz.Adam 30 yasına gelmis portekiz milli takımında ıkı elit defansın arkasında oynuyor.Adam dediginiz olayların kitabını yazmıstır bileee.

Portekiz'in futbolcularının adından başka hiçbirşeyi yok Meirada bu adamların yedegi ve dogru 30 yasına gelmiş ancak oyununa bakınca hatalarına bakınca adam kacırmalarına bakınca sadece ismi meira diyorsun oynayısı 3. lig topcusu gibi diyorsun adam oynayamıyodur yada oynamıyodur bilemeyiz ancak su anda cok hata yapıp defansif olarak bir hic gibi oldugunu maclardan görmekteyiz

Su macta kendin gibi oynasanda sana olan güvencimiz az yerine gelse.

Le Zenit explore la filière portugaise

Vainqueur de la Coupe de l’UEFA en 2008, le Zenit Saint-Pétersbourg a franchi un palier cette saison en découvrant la Ligue des Champions. Pour rester une place forte du football européen, le club russe souhaite continuer à se renforcer en conséquence.

Le quotidien russe Sovietski Sport révèle que le polyvalent pensionnaire de Galatasaray Fernando Meira (il peut évoluer en défense centrale ou au poste de milieu défensif) serait la nouvelle priorité de Dick Advocaat. Une offre comprise entre 4 et 7 millions d’euros devrait prochainement parvenir au club turc pour le convaincre de lâcher son international portugais. Rappelons que le mercato en Russie est toujours ouvert.

Cet intérêt prouve que le Zenit Saint-Pétersbourg apprécie les footballeurs lusitaniens. En effet, s’il venait à s’engager avec les vainqueurs de la coupe UEFA en titre, Fernando Meira rejoindrait son compatriote et plus cher transfert de l’histoire du football russe (30 M€), le milieu offensif Danny (25 ans).

Bir fransız spor sitesinde bu haberi buldum,rus Sovietski Sport gazetesine göre,Zeniht Galatasaray'a 4 ve 7 miliyon€ arasında bir öneri sunmaya hazır.

hemen satılsın bence 7 m iyi para avrupada meiradan iyi cok stoper alınır o fiyata:)

yine çok kötüydü emre aşık kadar olamıyor.yahu insan geldiginden beri bir maçta bir müdahela yapmazmı.genclerbirligi macında kafasıyla asist yaptı burhana.bu maçtada karşı takıma yapıyordu zor kurtulduk.hiç mücadele etmiyor bile.takımda zaten golü bile yok.emre aşık ve lugano gibi fırsatçıda değil.ne işe yarıyor bu adam?bence emre aşık topu daha iyi oyuna sokuyor.zaten baros a uzun mesafeli iki süper uzun pas attı emre.

Meira agresif bir oyuncu değil alan savunması yapıyor buda bizim oyun stilime pek uyan bişey değilçç

Meira agresif bir oyuncu değil alan savunması yapıyor buda bizim oyun stilime pek uyan bişey değilçç

Bize barış gibi topal gibi servet gibi emre gibi ayhan gibi basan pres yapan oyuncu lazım .meira gibi mücadele gücü 0 ve hiç müdahale yapamayıp karşı takıma asist yapan değil.

Geri
Üst Alt