Fernando Meira

Bak yiğenim futbolu icat etmişin gibi insanı zorla sana cevap vermeye zorlayan cocukca yorumlar yapma anladınmı delikanlıysan adam akıllı sus bak su anda sana cevap vermiyorum delikanlıca sende bana vermiyceksin delikanlıca hadi bakıyım isine bak görüslere saygı duymayı ögren Allah'a Emanet Ol. :)

Yiğenim falan?

Görüşlere saygılıyım ben.Ama siz ısrarla saçma konuşmaya devam ediyorsunuz.Yok yiğenim,futbol cahili falan.

Görüşürüz yiğenim

Futbol cahillerinin kim olduu belli oluyor.Meiraya kalitesiz yakıştırması yapan kişiye başka nedenebilirki.Meira'a bu kelimeleri söyliyecek insanın 3 nedeni vardır.

1-Ya anti-meiracı

2-ya meirayı hiç izlememiş

3-yada futbol cahili

Meirayı eleştiriyorsunuz bari adam gibi eleştiriler yapın,eleştiri yapmış olmak için eleştiri yapmayın.Aslında yönetim bouzidi filan yollamıyacaktı size çok iyi ders olurdu.

Ayrıca numan diye arkadaş demiş defansımızda meira var hep gol yiyoruz.Arkadaşım meira defansta kaçkere oynadı sezon başında 2-3 maç yaptı ondanda ön liberomuz barış ve mehmet yoktu.Şimdi barış ve mehmet topal döndü kolay kolay gol yiyoruzmu.Tamam hacettepe maçında meiranın büyü khatası var dı ama adam boyun sakatlığı geçiriyormuş.Eleştirdiğiniz adam portekiz ve stutgartın eski kaptanı lütfen biraz bilinçlice eleştiriler yapın.

servetten öyle çok bi farkı yok.sadece topu oyuna sokma becerisi yüksek.onun dışında servet her yönden daha iyidir.

Kafa toplarında iyi,Markaj iyi,Teknik ve hatta Yaratıcılık,Pas..

Tek sorun Top Çalmada.Oda zamanla düzelir.

Servet'e bakalım:

Kafa,Markaj,Top Çalma,Güç

Ayrıca numan diye arkadaş demiş defansımızda meira var hep gol yiyoruz.Arkadaşım meira defansta kaçkere oynadı sezon başında 2-3 maç yaptı ondanda ön liberomuz barış ve mehmet yoktu..

sen konuyu anlayamamissin birde cikisiyorsun..

oral nickli arkadas biz meirayi top kessin diye almadik gibi bir cümle kurdu.. bende ona yedigimiz kolay golleri örnek gösterdim ve topu oyuna sokmakdan ziyade topu kesebilecek oyuncu lazim dedim..

Anlamadan artist artist cikislar yapmayin

meirayi begenen arkadaslar da yabanci hayranligi seziyorum adama ne yapti ya golmu atti, asistmi yapti, sut falanmi çekti kaleye, topmu kapti rakibinden dogru durust, bence onun gorevini emre g daha iyi yapar

sen konuyu anlayamamissin birde cikisiyorsun..

oral nickli arkadas biz meirayi top kessin diye almadik gibi bir cümle kurdu.. bende ona yedigimiz kolay golleri örnek gösterdim ve topu oyuna sokmakdan ziyade topu kesebilecek oyuncu lazim dedim..

Anlamadan artist artist cikislar yapmayin

Ciddi rol mü yapıyorsun yoksa anlamak mı istemiyorsun.Top kesecek adam var zaten takımda.Bir takımın defasında 2 tane top kesici adam olmaz.Topu oyuna sokacak adamda lazım.2000den sonra başarının gelmemesinin nedenide bu.Topu oyuna sokacak adam yoktu.Cidden hiçbirşeyi haketmiyoruz.

Hey allam ya:) neyse daha uzatmak istemiyorum.. yoksa kasar peynire dönecek..

Hala ayni görüsdeyim.

iyi aksamlar sana

Popescu geldiğinde nasıl oynuyordu hatırlayan varmı?Birde bu adamın kaç maç kendi mevkiisinde oynamadığını unutmayın.Bir defans oyuncusunun iyi oynaması için en önemli olan şey yanındaki arkadaşıyla uyumudur.Kaç maç yanyana oynadı Meira ve Servet?Meira yı eleştirenler onu Stuttgart ta hiç seyretmemiş sanırım.Her atak başlangıcında top Meira ya verilmeli bence.Elbette hatalı pasları olacaktır veya adam kaçırması gibi defansif hatalar ama hangi futbolcu hata yapmıyorki.Önemli olan bunu 1 sezon boyunca durmadan yapmamasıdır.Kimse kusura bakmasın ama iyi bir Meira yı Servet e tercih ederim.

Popescu'nun iyi bir kesici olduğundan filan bahsedilmiş,yok öyle birşey.

Defans hattının beyni Popescu'ydu,Bülent savaşırdı.

Meira-Servet ikilisi de buna epeyce benzeyen bir ikili.

Hanginiz Popescu'nun Bülent gibi savaştığını,ikili mücadelelere girdiğini gördü ? Gördüm diyen yalan söyler. :)

Kesici demekle defansin göbegine kolay kolay top düsürmezdi.. gerek havadan gerek yerden paslarii keserdii demek istedim.. bunlari yapmiyordu yani popescu

Kesici demekle defansin göbegine kolay kolay top düsürmezdi.. gerek havadan gerek yerden paslarii keserdii demek istedim.. bunlari yapmiyordu yani popescu

Uyum be Numan,şıp diye alışmadı Popescu ile Bülent birbirine.Popescu'nun ilk zamanları da pek parlak değildi. ;)

Haklısın,hala istediğimiz düzeyde değil Meira-Servet ikilisi ama ben umutluyum,Avrupa'da da bizi önemli yerlere taşıyacak bu ikili.

Ya ben diyorum zaten Meira düzelsin stuttgarttaki formunu yakalasin ben dediklerimi yutarim.. Yeterki Galatasaray basarili olsun defans güven versin.

Eger sorun dedigin gibi uyumda ise zamanla düzelir.. Seyredelim görelim kardes

Fatih Terim de dün söyledi. Popescu da ilk geldiginde istenildigi düzeyde degildi. Bekleyelim görelim.

Meira cok daha iyi olacaktir.

Meira dün oldukça iyiydi.60 metre koşup sağdan Nonda ya açtığı orta gibi bir ortayı ben Daha beyş yıldır Sabri den görmedim=)

ben Meira'dan korkmaya başLadım açıkçası..görünmeyen yerLerde çok kritik hataLar yapıyor..Meira'nın kademe hatası yapması (son maçLarda sık sık yapmaya başLadı) iyi hücum eden bi rakip karşısında bizi çökertir..tamda göbekte oynuyor..uyarıLması gerek bence

Meirada konsantrasyon sorunu var bence maçta biraz kafası dağınık oynuyor..Maça konsantre olamıyor..

olsun o kücük bir hataydı gecti gitti hem herkez hata yapar . hatasız kul olmaz demisler.sen hic canı sıkma.

Şu adamın hacettepeden başka hangi maçta hata haptığını bana söyleyin ben birdaha meira konusuna mesaj yazmıcam.

Geri
Üst Alt