Fernando Meira

Cevap: Meira'ya Yönetimden İzin Çıktı

Sadece oyuncu yok diye gitsin istemiyorum.Aksi takdirde takımda görmek istemiyorum.Popescu'nun P'sini bile duymak istemiyorum isminin yanında bunu da belirtiyim.:)

Haydi meira git artık rusyaya

Senden adam olmaz bir daha..

Bu taraftar kıl oldu artık sana...

Kıçın üşüyünce aklın gelir belki başına..!

Sadece oyuncu yok diye gitsin istemiyorum.Aksi takdirde takımda görmek istemiyorum.Popescu'nun P'sini bile duymak istemiyorum isminin yanında bunu da belirtiyim.:)

signor abdurrahim albayrak'ın deyimiyle "PÜPESÇÜ" yani :D

Cevap: #5 Fernando Meira

Emre'ye kızmakla Meira'ya kızmak farklı olmalı ama.Emre 35 yaşında ve bu takımda nadir forma şansı buluyordu ama yine de çıkıp Meira'ya nazaran elinden gelen herşeyi yapıyordu.Yaşına ve forma süresine bakarsak Emre'ye laf etmek çok büyük haksızlık.Ama Meira'ya bakarsak her maç forma bulan biri ve uzun süredir doğru yerde de oynuyor ama orta halli oynadığı maç sayısı bile çok az.Tabii bide Meira'nın bize gelmeden önceki kariyerine ve verilen paraya bakarsak tamamen hayal kırıklığı...

Haydi meira git artık rusyaya

Senden adam olmaz bir daha..

Bu taraftar kıl oldu artık sana...

Kıçın üşüyünce aklın gelir belki başına..!

yapma bunuuuuu yapma bunuuuuuuuuu :008:

Emre'ye asla laf edilemez.Meira'ya gelince eğer aklına gitmeyi koyduysa gitsin.

Emre'ye asla laf edilemez.Meira'ya gelince eğer aklına gitmeyi koyduysa gitsin.

Ya zaten oynamak istemiyorsa kimse oynatamaz bu adamı.Göndermedik o da gitmek istedi ama biz göndermeyince morali bozuldu.Daha mı iyi oldu?Giderse onun getirdiği parayla daha iyi bir defans neden almayalım?

Ya zaten oynamak istemiyorsa kimse oynatamaz bu adamı.Göndermedik o da gitmek istedi ama biz göndermeyince morali bozuldu.Daha mı iyi oldu?Giderse onun getirdiği parayla daha iyi bir defans neden almayalım?

Aklına gitmeyi koymuş hiç bir futbolcuyu oynatamazsın.Gitmek isteyen gider zaten.Ancak gitmediyse burda bile bile kötü oynamak gibi bi hakkı yok ki öyle yaptığınıda düşünmüyorum.

Adam yok bi yere gidemez vallahi kusura bakmasın.

Bu ne la :D

Aşıklar atışmasına dönmüş bura :D

Bazen diyorum acaba sonradan açılırda Popescu gibi takıma alışıp faydalı olurmu diye. Sonra kendi kendime kızıyorum olmayacak hayaller kuruyorum diye. :D

Meira'yı saldım Rusya'ya

Oynaya biraz kıçı dona

Oynaya da Oynaya,

Aklı gelsin de başına ...

Tey teY! :)

Cevap: Meira Galatasaray'dan ayrılıyor

Kesinmi şimdi bu haber acaba?

9' dan assagıya bırakılmamalı.

Altın cagını bizde yasıcak diye umuyodum ama o altın cagını stutgartta yasamıs şimdi emeklilik için rusyaya gitme vakti gelmişşş 9 mn € satılırsa cok iyi olur ama gelecek sezon için mutlaka ayagına hakim bir stoper almamız lazım hem hakim hem savascı demichelis lucio coloccini vb gibi

Eğer çok istiyorsa gitmesi daha hayırlı olur. Kafası rahat olmaz çünkü...

Var bu iste bi is. Göreceyiz önümüzdeki günlerde.

Meira'ya rakip:D Zenith Sevilla'dan Ivica Dragutinovic'da düşünüyor.

Meira gitsin maçlara 3lü defansla çıkalım nedir bundan çektiğimiz.Aldığımız fiyatın ne kadar üstünde satarsak karlıyız.

Geri
Üst Alt