Fernando Meira

Cevap: Meira'ya Yönetimden İzin Çıktı

Meira artık yok Numan abi herkese sigara dağıtır :D

Ehehe..Çaylarda benden.. :D

c1.jpg

Meira'yı satan yönetim artık gişeleri geçtik, Kadıköy'e yaklaştık vs vs demesin hiç. UEFA hayal olur. Tabi haber doğruysa.

Birde olumlu pencereden bakın Meira ne verdi 0,giderken 7 milyon € kazandırıyor,bizi kanser etmekten vazgeçiyor,seneye muhakkak yabancı bir stoper alacağız fakat Meira'yı sattık sattık yoksa elimizde kalır!

Giden gitmiştir,gittiği gün bitmiştir.Bu takım yine ASLANLAR gibi oynayacak.

Bakalım bu Meira satıldı diye bayram eden arkadaşlar H.Balta yada Semih savunmada hata yaptıktan sonra ne diyecekler.

Bu nasıl defans mı diyecekler...

Yahu nereye gitti Meira ?

Bekleyin bi resmi açıklama gelsin :(

Yönetim UEFA yı ikinci plana atarak iyi bi para veren Zenit i geri çeviremedi bence Meira da belli artık kendini orya hazırlamış kafası hiç burda değildi bu kadar sakata rağmen yapılan iş büyük bir risk tir umarım yönetim haklı çıkar büyük kupayı ikinci kez müzemize getiririz...

Evet Ntv boşuna haber yazmaz. Fotomaç'a benzemez :).

Zaten Meira kalsa da faydalı olamaz,Semih Kaya'nın en az Meira'nın şuan ki oyununu oynayabileceğini düşünüyorum fakat Hamburg maçında tecrübesizliği kötü sonuçlanabilir!

Meira ile mi geldik bu zamana kadar Uefa'da!

Yahu stoperde oynatacak adam kalmadı siz hala Meira'yla mı geldik bıdı bıdı. Semih mi oynicak Olic'e Petric'e karşı? Çocuk doğru düzgün lig maçına bile çıkmamış, ne kadar yetenekli olursa olsun, hem takıma hem Semih'e haksızlık olur, çocuğu kurtlar sofrasına atmak olur. Servet ve Emre Güngör'e güveniyorsanız onların eğer kalırsak çeyrek finale yetişeceği şüpheli. Meira'yı ben de sevmiyorum, sezon sonunda istediği yere gidebilir ama şu an kötünün iyisi, elimizde kalan 2 stoperden biri, Mehmet Topal sakatlanmasa yine anlarım ama o da yok. Yönetim büyük hata etmiş olur. Kadıköy hayalleri direk suya düşer.

Yönetim de satıyorsa vardır bir bildiği,

Emre Güngör çabuk mu düzelicek, Semih i mi oynatacaklar yoksa Bülent Kaptan ı ondan mı transfer ettiler bilemicem artık

Ya ne Semih Kaya'sı saçmalamayın.

Yeni defans kurgumuz:

Sabri---Emre Aşık---Hakan Balta---Volkan Yaman

olur %90 ihtimalle.

Rusya Ligi tatilde, Uefa da oynatamazlar, napıcak hemen şimdi Zenit Meira yı?

acaba özel bir anlaşmamı yapıldı 2-3 hafta daha bizde oynasın gibisinden

Şaka gibi ! HEr maç en az 2 gol yeriz :(

Hı hı Semih Kaya'nın oynadıgını düşün bir de.

Hakan Balta daha öncede stoperde oynadı ve gösterdigi performans güzeldi. Buradada hep konusuyorduk Hakan Balta'dan sol bek olmaz ama iyi bir stoper olur diye.

Semih Kaya'nın bu sene önemli maçlara çıkartılması çocuğun kendi adına intihar etmesi gibi birşey olur.

Geri
Üst Alt