Fernando Meira

Cevap: Meira Zenit ile 2 Gün İçinde İmzalıyor...

böyle birşey yok... Meira hiçbir yere gitmiyor... Eğer böyle birşey olursa, ligide unutun, UEFA'yıda unutun... defansta adam yok, tek tecrübeli oyuncunuzu gönderiyorsunuz.. eğer yönetim böyle bir salaklık yaparsa, artık zaten ben hiçbişey demem... kimi koyacaksınız defansa? servet 2 ay yok... sabri-emre aşık(sakat şu an)-emre G(sakat)-hakan balta 'mı ?

volkan yaman ve semih'mi ??? bu defanslamı alıcaksınız UEFA kupasını... güldürmeyin yau...

istedikleri 7 milyon € olsun cepten veriyim... böyle komedi senaryosu olayları desteklemeyin gözünüzü sevim ya...

Emir,Meira sayesinde az kalsın unutuyoduk Uefa'yı :o

böyle birşey yok... Meira hiçbir yere gitmiyor... Eğer böyle birşey olursa, ligide unutun, UEFA'yıda unutun... defansta adam yok, tek tecrübeli oyuncunuzu gönderiyorsunuz.. eğer yönetim böyle bir salaklık yaparsa, artık zaten ben hiçbişey demem... kimi koyacaksınız defansa? servet 2 ay yok... sabri-emre aşık(sakat şu an)-emre G(sakat)-hakan balta 'mı ?

volkan yaman ve semih'mi ??? bu defanslamı alıcaksınız UEFA kupasını... güldürmeyin yau...

istedikleri 7 milyon € olsun cepten veriyim... böyle komedi senaryosu olayları desteklemeyin gözünüzü sevim ya...

Lafla peynir gemisi yürümüyor emir bu krizde ve bizde sıkıntıdayken 14 trilyon 14 peşin canlı keş para ve kime veriyorlar senin sezon basında buyuk umutlarla aldıgın ama suana kadar istedigin mucadeleyi ortaya koymayı bırak dökülen bir futbolcuna hedef uefa degil cl olsa meira giderrrr yolcudur abbas baglasan durmaz ayrıeten adam kendi demiş izin verirseniz gidiyim diye biz daha neyi konusuyoruz bize forma için kendini ispatlamak için çarpısacak adamlar lazım.

Cevap: Meira Galatasaray'dan ayrılıyor

Her türlü unutun UEFA'yı :)

Eger sen takım gibi takımsan 1-2-hatta 3 kişinin acıgını kapatırsın meira kagıt ustunde harika bir futbolcu ama kagıt ustunde kalmıs ben acık söyliyim cok buyuk hayal kırıklıgına ugradım ama yinede söylüyorum gelecek sezon için ayagına hakim bir futbolcu almamız lazım buna benim önerim guaye metalistten serveti ikiye katlar 4 e böler hemde topu oyunada sokabiliyor.

Semih, Semih deniyor.Bir zamanlar Gerets zamanında Ferhat ile Uğur'u o zamanlar en önemli maçımız olan Fb maçında (bugünkü gibi bir mecbutiyet durumu yoktu gerçi) ilk 11 de oynatmıştı ve o maçı şuan hiçbirimiz hatırlamak istemiyoruz.

Türkiye Ligini geçtim.Hamburg deplasmanında Oliç e Petriç e Guerero ya vs. gibi hücum oyuncularına sahip bir takıma karşı bir hata yapsa belki de kariyeri bitecek başlamadan.Bu riske değmez ve bu riski almanın şuan sırası değil...

Her türlü unutun UEFA'yı :)

Meira ile de unutmamız lazım o zaman çünkü her maç 4 gol atamayız :o

Sağ olsun 1 bireysel hata 1 de kademe hatası yaparak 2 gol yememizi sağladı

Kocaelli maçını saymıyorum bile...

Ayrıca adam bizi kafasında bitirmiş anlamıyormusunuz bu saaten sonra oynamak istemeyen adamdan ne hayır gelir,adam takımla ilişkisini kesmiş muhabirlerin dedigine göre tek arkadaşı Lincoln'muş...

Düşünün artık bu adamın bize ne yararı olabilir ki

Ha Konya maçını örnek verirseniz,benim de o boyum ve fizigim olsun 18'in dışına çıkmıyım bende iyi oynarım,gelen her topa kafayı vururum bazen ileri çıkarım Veysel gibi hantal adamın arkasına yapışırım döndürmem,bire birde ne yaptıgını görüyoruz... :o

Eger meira giderse, yaziklar olsun bu yonetime. Uefa hayal, 5 yeriz ayni leverkusenda gibi. Ligi 5 inci bitiririz. Adam geldi stoper oynadi ondan sonra 3lu defansda oynadi. Sag bektede sabri var ne bekliyorsunuz anlamadim.

Bu adam bosuna stuttgarta kaptanlik yapmadi.

Herkes Semih diyor, ama Semihin kariyeri biter hamburga cikarsa. Onu yavas yavas oyuna sokacan, boyle degil.

Bizde mi sorun var anlamadım anlatamıyormuyuz yoksa anlamıyormusunuz...

Adam GİTMEK İSTİYOR

Degil Meira,Rio Ferdinand olsa satmak zorundasın adam istemezse onu zorla oynatamazsın

Bu arada Emre G. 1-2 hafta içinde yetişecekmiş..

Normal birsey gitmek istemek, hagi takimdan ayrilirken songda gitmek istiyordu.

Florya'nın 5 kapısı var. Ayrılmak isteyen çeker gider, dur demez kimse de

2. Frank De Boer vak'ası olma yolunda ışık hızıyla ilerliyordu.Çok doğru bir hamle yönetimi tebrik ediyorum sahada zom olmuş gibi donuk duran Meira'dan kurtulmaları büyük başarı.De Boer Olimpiyakos maçında Yunanistan'da bir topa dokunamamış tıpkı Meira gibi ıska geçmişti ve gol olmuştu.Maç sonunda rüzgarı bahane etti sonunda onunda bileti kesilmişti ama para kazanamamıştık transferinden.Meira'nın ismi gelmiş aklı, ruhu Almanya'da ve daha çok parada kalmış.Adnan Polat geçen sezon sonunda ne demişti "Köle ticareti yapmıyoruz, Galatasaray'da oynamak istemeyeni zorla tutmayız" gayet net konuşmuş.Bence Servet erken iyileşiyor yönetim ona güveniyor ;) Her maç moloz gibi 1-2 kere ıska geçse, adam kaçırsa zaten Uefa falan kallmaz yani gitmesiyle kalması arasında hiçbir fark yok...

Meira o kadar da kötü başlamamıştı aslında. Ne olduysa şu devre arası transfer döneminden sonra oldu. Ocak ayına kadar şimdiki kadar kötü oynadığını görmemiştim hatta iyi bile oynuyordu.

Ntv spor yazıyorsa bu haberi bir dogrulugu vardır Başkanın açıklamasıda futbolcu satacagız şeklindeydi şuan transfer sezonu değil. Birtek rusya ve birkaç ulkede sezon hala açık, mantıklı geliyor bu transfer... Rusyada Mart Sonu transfer bitecek, tahminlerim dogrultusunda Meira transferi gerçekleşecek ama ufak bir maddeyle. O madde şu olacak, alman ligini yakından tanıyan meira hamburg maçlarında son kez forma giyecek ve arından postalanacak. Nisan'ın ortaları yada sonlarına dogu çeyrek final maçımızda, bizi geçen sezon şampiyonluga götüren Servet Emre ikilisini görecegiz. Defansa iyi bir alternatif olarak stoper oynayabilen Ugur iyileşti bir ay sonunda M. Topal, ve herhalde Linderothda dönmüş olacak. Bu transferin aksi söz konusu olamaz.

Cevap: #5 Fernando Meira

Ben klübün bu defans kıtlığında Meira'yı gönderecek cesaretleri olduguna inanmıyorum ya da ben o kadar cesur olamadığım için klübüde ve yöneticileri kendim gibi zannediyorum. Meira kötü oynuyor olabilir ama en azından şu an onun yerine ondan daha iyi oynayabilecek bir oyuncuyu klübede göremiyorum.

Linderothda dönmüş olacak.

Evet bu gidişle Linderoth dönecek ama sanırım top oynamadan ülkesine dönecek.Arkadaşlar Linderoth'u Bülent hoca planlarına

dahil etmemiştir.2 Sezonda 15 maç oynayan adamdan medet ummayın sezon sonunda ilk giden ne yazık Linderoth olacak ve

sakat adama kimse para vermeyeceği için transferinde verdiğimiz bonservis ücreti boşa gitmiş olacak sanıyorum bu sezonda hiç

oynayamayacak...

150 milyon dolar borcu var bu klubun biliyormuydunuz? sene sonuna kadar gelecek 10-15 milyon euro+meira dan gelecek 7 milyon euro ile borcun bir kısmı kapatalılır... hem Semih kaya lar ,emrah yollu murat akça lar paf takımda ne için var? varsın olsun onlar hata yapsın... frank de bor dan iyi oynacagı kesin...

Evet bu gidişle Linderoth dönecek ama sanırım top oynamadan ülkesine dönecek.Arkadaşlar Linderoth'u Bülent hoca planlarına

dahil etmemiştir.2 Sezonda 15 maç oynayan adamdan medet ummayın sezon sonunda ilk giden ne yazık Linderoth olacak ve

sakat adama kimse para vermeyeceği için transferinde verdiğimiz bonservis ücreti boşa gitmiş olacak sanıyorum bu sezonda hiç

oynayamayacak...

İyileşirse sezon soonu gıdekte olsa iyi bir alternatif olabilir. Defansın su durumunda

150 milyon dolar borcu var bu klubun biliyormuydunuz? sene sonuna kadar gelecek 10-15 milyon euro+meira dan gelecek 7 milyon euro ile borcun bir kısmı kapatalılır... hem Semih kaya lar ,emrah yollu murat akça lar paf takımda ne için var? varsın olsun onlar hata yapsın... frank de bor dan iyi oynacagı kesin...

Galatasaray futbolcuya yol açma takımı diğildir.. Sen Galatasaray'ı ne zannediyosun ???????????? Güzel top oynayan kadroya girerse girer; senin dediğin iş için paf takımları ve küçük kulüpler var...

Galatasaray bir Avrupa takımı orta sahasında genç yetenekler olabilir ama defansta işler değişir defansı tecrübeli futbolcular ayakta tutar.Böyle yeni yetme sabisübyanı defansa koyarsak 5 dakikada 5'lik simit gibi oluruz.

Geri
Üst Alt