Fernando Meira

Cevap: #5 Fernando Meira

Ya ben o rçportaja inanmıyorum skibbe fanatike röpörtaj vermez.. :D

Bugünkü maçta umarım Meira'nın değerini anlamışsınızdır.O olmayınca sürekli topları ileri şişirdik..

Bugünkü maçta umarım Meira'nın değerini anlamışsınızdır.O olmayınca sürekli topları ileri şişirdik..

Evet Meira o işi Türkiyede en iyi yapan stoper hatta dünyada sayılı stoperlerden biri ama bügün topu şişirmemizin nedeni sahanın buz olmasıdır :) O sahada futbol oynama imkanımız yoktu zaten

Meira olunca topları şişirmeden defanstan çıkarıyoruz.Buda bizim daha etkili atak geliştirmemize sebep oluyo.

Bügün defansa Messi'yi koysan oda şişirirdi :)

Barcelona bu zeminde oynamaz zaten hükmen yenilgiyi kabul eder :D

Mesele gol yemek değilki.Defanstan top çıkaramıyoruz.Şişirme toplar atıp duruyoruz.

Bu sahada iyi top çıkarabilceğini düşünmüyorum yada oyuncuların rahat kontrol edebileceğini.O konuda arıyorum tabiki Meira'yı ama defansif anlamda düzelmedikçe pek aramıycam kendini.Tabii Servet dönerse.

Meira'yı hırs bastı

Sarı kart cezası biten Portekizli "Sivas'ı yenip, kendimizi affettireceğiz" derken, kart konusunda da dikkatli olacağını da söyledi.

Sivasspor ile ligde oynanan maçta sarı kart cezalısı olduğu için forma giyemeyen Fernando Meira, bugün defanstaki yerini alacak. Portekizli futbolcu, "Sivas evinde şanslıydı. Bizim çok eksiğimiz vardı ve on kişi kaldık. Bugün şartlar eşit. Kazanıp kendimizi affettireceğiz" dedi.

Savunmada üç oyuncunun birden sakat ve cezalı olmasını da değerlendiren

Meira, "Bu kolay kolay olacak bir şey değil. Demek ki bundan sonra bu ihtimali de göz önünde bulundurmalıyız. Bundan sonra kart görmemek için daha dikkatli olacağız" ifadesini kullandı.

abartıyorsunuz bence meira çok fazla pas hatası yapıyor hatta gencler macında asist yapmıstı ve defans anlamındada emre aşık kadar iyi değil ve onun gibi fırsatçıda değil o zaman bızım ne işimize yarıyor?

Artik uyum surecini asmistir insallah kendisi.Takimin ihtiyaci var ona.

Meira'yı özledim bu maçta oynayacak inşallah!

formda bı emre gungoru 10 meiraya tercıh ederım servet-emre g ıkılısını ozledık

Allahtan Skibbe senin gibi düşünmüyor.;)

dusunse ıı olur gecen sene emre gungorle kac gol yedık sımdı meırayla kac + meıra defansıf anlamda kademeyle felan asla emre gungor gıbı olamaz ve emre gungoru attıgı uzun pasları atan bır tane stoper soyle bana turkıyede?

Bugün meira ve emre güngörü izlememeiz lazım..

dusunse ıı olur gecen sene emre gungorle kac gol yedık sımdı meırayla kac + meıra defansıf anlamda kademeyle felan asla emre gungor gıbı olamaz ve emre gungoru attıgı uzun pasları atan bır tane stoper soyle bana turkıyede?

Meira kaç maç stoperde oynadı?Onu söyle sende bana.E.Güngör'le Meira tabiki aynı tipte oyuncular değiller.Beraber oynadıklarında müthiş olur.Ayrıca Meira gibi iyi top çıkaran bi stoper var mı?

meira'yı beğenmeyenleri hayretle izliyorum.. ikinci devre kalitesini tamamen belli edicektir..

Meira + Emre G. oynayacak bu maçta ;)

Geri
Üst Alt