Fernando Meira

Cevap: #5 Fernando Meira

dusunse ıı olur gecen sene emre gungorle kac gol yedık sımdı meırayla kac + meıra defansıf anlamda kademeyle felan asla emre gungor gıbı olamaz ve emre gungoru attıgı uzun pasları atan bır tane stoper soyle bana turkıyede?

Emre Güngörle Uefa da yaklaşık 10 gol yedik.Meira ile uefa da gruplarda bir gol yedik.

Nasıl bir matematik seninki çözemedim bilader...

Emre Güngör, geçen sezonun 2. yarısı katıldı bize. O yüzden Uefa'nın grup aşamasında yediğimiz gollerdeki maçlarda Song- Servet ikilisi vardı stoperde.

barı bugun mucadelecı oyna yoksa servetsız m yıldızı tutmak zor

Emre Güngör, geçen sezonun 2. yarısı katıldı bize. O yüzden Uefa'nın grup aşamasında yediğimiz gollerdeki maçlarda Song- Servet ikilisi vardı stoperde.

aynen o yuzden sucu emreye atmayın suc songun bıtık yapısıdır

Bugün ki performansı nasıldı ben maçı izleyemedim?

bana göre iyi değildi... kesici olarak çok yetersiz... atak olarak çok yetenekli futbolcu ama, stoper olarak hiç formda diğil.. bu adamı forvete koysak daha çok verim alırız espri falan diğil...

Bence bugün iyidi öbür maçlarına göre.. :)

Gole giden top suratına çarptı ve çıktı.. :)

İlkyarı bi ara herkes gibi oda celallendi ve sert oynamaya başladı şaşırdım doğrusu..:D Demekki oluyormuş..

Bi pozisyonda yine baliliden çok rahat çalım yedi az kalsın gol oluyodu o sinirimi bozdu..

İlkyarı bi ara herkes gibi oda celallendi ve sert oynamaya başladı şaşırdım doğrusu..:D Demekki oluyormuş..

Bi pozisyonda yine baliliden çok rahat çalım yedi az kalsın gol oluyodu o sinirimi bozdu..

Bakma sen onlara ya ben yine begenmedim yine baya hatali oynadi:p

Adam kasmıyor kendini kasınca nasıl oynuyor biliyoruz zaten Meira yumuşak bir oyuncu profili çiziyor ama bu sert oynayamayacağı anlamına gelmez!

Mehmet Yıldız'a top göstermedi ama ondan sonrasına birşey diyemem.

Mehmet Yıldız'ı çok iyi savundu.İkinci yarı çok daha iyi bi Meira izleyeceğimiz kesin.

Asil sen ona kefil oldugun ve maci izlemedigin icin böyle rahat konusuyorsun sinancim. Ben begenmedim hala bir stoper gibi oynayamiyor.

Geri
Üst Alt