Fernando Meira

Cevap: #5 Fernando Meira

Ula ben bile kagit oynamayi birakip maci izliyorum sen nasil izlemiyosun:mad:

Bidaha görmeyim bak:mad:

MEIRA, MEHMET'E GÖZ AÇTIRMADI

Galatasaray'da, cezasını tamamladıktan sonra takımdaki yerini alan Meira, Sivasspor'un ele avuca sığmayan santrforu Mehmet'e adeta göz açtırmadı. İkili mücadelelerde genelde Mehmet ile eşleşen Meira, yerinde müdahaleleriyle Sivasspor'un ileride tek başına oynayan golcüsünün etkili olmasını engelledi.

Ligtv.com.tr

Valla bugun iyi oynadi Meira.Artik bir oyun istikrari yakalamasi gerekiyor,insllah her maci boyle oynar.

Bugün iyiydi bence. Ama o Sabri'nin frikiğinde Arda'ya bıraksa topu süper olucaktı:)

abartısız söylüyorum bugün takımın en iyisiydi o Meira olmasaydı sonuç daha kötü olabilirdi.Ama son dakika da olsa yinede, ALİ SAMİ YEN FARKI ÇIKTI ORTAYA VE YENİLMEDİK.

Dün Mehmet Topal ve Milan Baros ile birlikte takımın en iyi oynayanıydı..Yavaş yavaş eski Meira'yı izlemeye başladık..

Miera takımın en iyisiydi diyebiliriz.

Gole en çok yaklaştığımız pozisyonlardan biri olan; Meira ve Arda'nın bomboş pozisyonda yükseldikleri kafa topu mücadelesinde Meira'nın düzgün bir gol vuruşu yapmasını Arda engellemiştir...

Nası bir psikolojidir veya hangi akla hizmettir orada Meira'ya, bir savunma oyuncusu gibi müdahelede bulundu...

:)

Sadece Mehmet'e karşı iyiydi,gollerde gene boşluk bırakıldı savunmada.İleri çıkıyor geriyi unutuyor öncelikle görevi defans bunu hatırlatmak lazım.Ayrıca bana göre de Arda'ya bıraksa çok daha iyi olurdu çünkü pozisyonu daha iyiydi.

Dün Sturtgart zamanındaki gibi oynadı.Böyle devam eder inşAllah.

Dün Sivas maçının en iyisiydi bana göre. Neymiş ''mücadele etmiyomuş,kesici değilmiş,gereksiz transfermiş'' siz bu Meira nın köpeği olun...

Mükemmelsin Meira. Umarım hep bu takımda kalırsın...

Sadece Mehmet'e karşı iyiydi,gollerde gene boşluk bırakıldı savunmada.İleri çıkıyor geriyi unutuyor öncelikle görevi defans bunu hatırlatmak lazım.Ayrıca bana göre de Arda'ya bıraksa çok daha iyi olurdu çünkü pozisyonu daha iyiydi.

Yuh artık. At gözlüklerini çıkar. Objektif bak biraz Meira yı sevmiyo olabilirsin ama onun yaptıklarına emeklerine çamur atamazsın ne zaman boşluk bırakmış??Arda arkasındaydı kimin topu bırakması gerekirdi kafanı kullan biraz!!!!!

Hep söyledim Meira ikinci yarı çok daha iyi olacak.

Yuh artık. At gözlüklerini çıkar. Objektif bak biraz Meira yı sevmiyo olabilirsin ama onun yaptıklarına emeklerine çamur atamazsın ne zaman boşluk bırakmış??Arda arkasındaydı kimin topu bırakması gerekirdi kafanı kullan biraz!!!!!

Ben kötü oynadı demedimki bende beğendim özellikle Mehmet'e adım attırmadı.Ayrıca Meira'yı sevmiyorum diye bi durum yok.Ben sadece performansı eleştiririm o kadar.Ne zaman boşluk bırakmış mı sorusuna gelince 2. yarıyı bi daha izlemeni tavsiye ederim.İlerideki oyuncularımız beceriksizlik yapınca Meira daha fazla öne çıktı ve arkada büyük boşluklar oluştu Allah'tan atlatabildik yoksa 1 golle kalmazdı.Bazen çok ilerde kalıyor bunu belirtmek istedim anlamak sana kalmış. :)

Mehmet'le Tum'u fizigiyle tokatladi dayi onu bunu bilmem.Benim stoperden istedigim her seyi yapti.

Meira geldiginden beri ilk defa bu kadar mucadeleci gördüm :)

M.Yıldızı yere indirdi loo :D

Geri
Üst Alt