Fernando Meira

Cevap: #5 Fernando Meira

Dün ileri çıkınca M.topal stopere geçti defansta açık verilmesi normal..

Bu adama bahane bulanlar yanılacak görürsünüz...

Bizim hatamız asıl meirayı almak değildi.Serveti satıp yerine 2-3 tane genç oyuncu alabilirdik.Kim mi oynayacaktı yanında derseniz Emre Aşık dermişim ama değil.

Tabi ki Emre Güngör(geçen sene ne işler başardığını biliyoruz).İkisi gerçekten iyi ikili olur..

Ben kötü oynadı demedimki bende beğendim özellikle Mehmet'e adım attırmadı.Ayrıca Meira'yı sevmiyorum diye bi durum yok.Ben sadece performansı eleştiririm o kadar.Ne zaman boşluk bırakmış mı sorusuna gelince 2. yarıyı bi daha izlemeni tavsiye ederim.İlerideki oyuncularımız beceriksizlik yapınca Meira daha fazla öne çıktı ve arkada büyük boşluklar oluştu Allah'tan atlatabildik yoksa 1 golle kalmazdı.Bazen çok ilerde kalıyor bunu belirtmek istedim anlamak sana kalmış. :)

Ne yapcak 50 metre zıplayıp kademeye girmeliydi demi haklısın....

Takım gol atamayınca Meira haliyle hücüma katkı sağlamak için ileri çıktı ve bunu Barıştanda Sabriden de iyi yaptı.

Bi kerede adamı övün ve övün bu kadar da nankörlük olmaz!! Hepsini üstüne alınma genel konuşuyorum....

Meira kalitesini coktan kanitlamis ust duzey bir defans oyuncusu.Bize geldiginde hatalari oldu tabi ama takima yeni alisiyordu.Simdi kendi kalitesinde oynadigi zaman nasil yararli oldugunu gosterdi bize.Hem hucumada cok iyi cikiyor,uzun paslarida etkili.

dün ilk defa begendim meirayi ..insallah böyle devam eder :)

Meiraya laf eden arkadaslar nerde onları görmek istiyorum herseyin sonu sabır kaybetmek kolay kazanmak zordur... Meira cok cok daha iyi olucak Almanya'da seviyesinin altında daha. Suan yabancılarımızdan tek nonda zayıf zaten sahada maksimum 6 yabancı oynatabiliyoruz sdc bu bizim icin avrupa macları icin dezavantaj ama gelecek sene 2 bomba yabancı transferle bu takım gelecek sene sampiyonlar liginde zirve yapacaktır buna inancım tam . Tabi ayrıca linderoth , ugur ucar biran önce geri dönmeli ve de sanctisin bonservisini almalıyız . Alt yapıdan da 2-3 tane gelecek vaat eden oyuncular gelecek en az aydın kadar iyi olacaklar ...

Meiraya laf eden arkadaslar nerde onları görmek istiyorum herseyin sonu sabır kaybetmek kolay kazanmak zordur... Meira cok cok daha iyi olucak Almanya'da seviyesinin altında daha. Suan yabancılarımızdan tek nonda zayıf zaten sahada maksimum 6 yabancı oynatabiliyoruz sdc bu bizim icin avrupa macları icin dezavantaj ama gelecek sene 2 bomba yabancı transferle bu takım gelecek sene sampiyonlar liginde zirve yapacaktır buna inancım tam . Tabi ayrıca linderoth , ugur ucar biran önce geri dönmeli ve de sanctisin bonservisini almalıyız . Alt yapıdan da 2-3 tane gelecek vaat eden oyuncular gelecek en az aydın kadar iyi olacaklar ...

Kelimesi kelimesine katılıyorum.Meira daha tam kapasitede değil,çok daha iyi olacak.Ayrıca bu takımı bide Uğur'la Linderoth dönünce izleyin.

Dün Sivas maçının en iyisiydi bana göre. Neymiş ''mücadele etmiyomuş,kesici değilmiş,gereksiz transfermiş'' siz bu Meira nın köpeği olun...

Mükemmelsin Meira. Umarım hep bu takımda kalırsın...

bu ne ya sen köpeği ol meiranın konuştuklarından o mana çıkar. Ne zaman adam gibi eleştriyi kabul edeceksiniz bilemiyorum. Aslında kendi ağzınızla itiraf ediyorsunuz meira son maçta iyi bir performans gösterdi ama harika müthiş falan oynamadı. Peki kardeşler bu maçta bu performansı iyiyse diğer maçlardaki neydi? Yani sizin "çok teknik adam nası pas atıyo ama bak bak bak, hem adamı da kovaladı bu sefer" falan diyerek savunduğunuz maçlarda(aslında rezil oynuyordu tabii)? o zaman da iyi diyordunuz şimdi de iyi diyorsunuz göz var nizam yok demek ki...

bu ne ya sen köpeği ol meiranın konuştuklarından o mana çıkar. Ne zaman adam gibi eleştriyi kabul edeceksiniz bilemiyorum. Aslında kendi ağzınızla itiraf ediyorsunuz meira son maçta iyi bir performans gösterdi ama harika müthiş falan oynamadı. Peki kardeşler bu maçta bu performansı iyiyse diğer maçlardaki neydi? Yani sizin "çok teknik adam nası pas atıyo ama bak bak bak, hem adamı da kovaladı bu sefer" falan diyerek savunduğunuz maçlarda(aslında rezil oynuyordu tabii)? o zaman da iyi diyordunuz şimdi de iyi diyorsunuz göz var nizam yok demek ki...

Kendi adıma cevapliyim.Ben senin deyiminle rezil oynadığı maçlarda hep şu yorumu yaptım.Meira'nın iyi oynamadığını (rezil değil sadece iyi oynamıyordu) hepimiz kabul ediyoruz.Çünkü gerçek Meira bu değil.İstediğinde neler yapabildiğini hepimiz biliyoruz.Yinede Meira'nın olması savunmadan iyi top çıkarmamıza sebep oluyo ve daha iyi hucüm organizasyonları geliştiriyoruz.Meira kapasitesini bildiğimiz için çok daha iyi olabilir diyordum.Şimdi içinse yorumum Meira gerçek Meira gibi oynamaya başladı.

Kendi adıma cevapliyim.Ben senin deyiminle rezil oynadığı maçlarda hep şu yorumu yaptım.Meira'nın iyi oynamadığını (rezil değil sadece iyi oynamıyordu) hepimiz kabul ediyoruz.Çünkü gerçek Meira bu değil.İstediğinde neler yapabildiğini hepimiz biliyoruz.Yinede Meira'nın olması savunmadan iyi top çıkarmamıza sebep oluyo ve daha iyi hucüm organizasyonları geliştiriyoruz.Meira kapasitesini bildiğimiz için çok daha iyi olabilir diyordum.Şimdi içinse yorumum Meira gerçek Meira gibi oynamaya başladı.

tamam o zaman seninle problemim yok anlaşamadığımız tek nokta "rezil ya da kötü" kelime seçimi gerçi aynı performansı servet gösterseydi ana avrat düz giderdik(bkz:sabri) ama bende senin "Meira'nın iyi oynamadığını (rezil değil sadece iyi oynamıyordu) hepimiz kabul ediyoruz." cümlendeki "hepimiz" e katılmıyorum zira bazı arkadaşlar hararetle hata yapmadığını(rüzgar ,moral, uyum vs...) söylüyor ve adam önünden geçerken seyretmesini hamle yapamamasını normal karşılıyor ya da görmezden geliyorlardı benim sözüm onlara sen öyle birşey söyledin mi bilemem herkesi tek takip etme imkanım yok söylemedim diyorsan söyememişsindir ama başkalarının söylemediği iddia edemezsin

tamam o zaman seninle problemim yok anlaşamadığımız tek nokta "rezil ya da kötü" kelime seçimi gerçi aynı performansı servet gösterseydi ana avrat düz giderdik(bkz:sabri) ama bende senin "Meira'nın iyi oynamadığını (rezil değil sadece iyi oynamıyordu) hepimiz kabul ediyoruz." cümlendeki "hepimiz" e katılmıyorum zira bazı arkadaşlar hararetle hata yapmadığını(rüzgar ,moral, uyum vs...) söylüyor ve adam önünden geçerken seyretmesini hamle yapamamasını normal karşılıyor ya da görmezden geliyorlardı benim sözüm onlara sen öyle birşey söyledin mi bilemem herkesi tek takip etme imkanım yok söylemedim diyorsan söyememişsindir ama başkalarının söylemediği iddia edemezsin

Doğrudur söyleyenler olmuştur.Sana katıldığım noktalar var.Ben zaten Meira'nın hatasız oynadığı görüşüne katılmıyorum.Adamın eskisi gibi oynamadığı performansının düşük olduğu gözüken birşey.Ha bunun neden uyum veya başka bişey ama bu var.Ama bazı arkadaşlarda ''Meira gereksiz transfer.Niye aldık?'' gibi yorumlar yapıyodu bende onlara Meira ikinci yarı çok daha iyi olacak diyordum ve olmaya başladı.Ayrıca o arkadaşlara şunuda söylüyorum Meira'nın savunmada olması bizim daha iyi top çıkarmamıza ve daha iyi hücum organizasyonları yapmamıza sebep oluyor.Oynamadığı maçlarda gördük topu hep şişiriyoruz.

Meira gitsin Tolga Seyhanla, Tamas gelsin yanlarında da birer adet kına getirsinler lazım olacak çünkü...

Bizde zaten öptürmesini istiyoruz.Yeterki iyi oynasın hiçbirimiz laf etmeyelim :)

Geri
Üst Alt