Fernando Meira

Cevap: #5 Fernando Meira

ben hiçbir zaman iyi pas attıgını göremedim hep pas hatasıyla oynadı.denizli maçında de sanctise bile pas atmayı beceremedi kısa düştü gol oluyordu.Bırakın su adamı ya !

Bırak şu Türkiye liginden örnekler vermeyi.Tutturmuşsun bir Denizli maçı.Avrupa maçlarına bakacaksın Avrupa!!!...

Avrupa maclarinda cokmu farkli? Güldürmeyin adami ya:) Örnek vermeye calisiyorsunuz ya bari verdiginiz örnek örnek gibi olsun.

Evet ya avrupa maçında hiçbi kritik müdahelesi olmadı.emre aşıkın 10da biri etmedi.emre aşık bize benfica macını kazandırdı.

Hem ayrica Türkiye ligindeki maclarin neden bakmayalim? Türkiyede basari elde edemeden avrupa kupalarina katilabiliyormusun?

Sezon sonu veriyorlarsa 6-7 milyon €'ya satalım yerine zenci stoper alalım :) Meira'nın defanstan top çıkarma işide hikaye baskı görünce taça atıyor ( bkn:Bordeax maçı ) baskı olmayınca güzel oynuyor ( Anadolu takımlarına karşı )

Hem ayrica Türkiye ligindeki maclarin neden bakmayalim? Türkiyede basari elde edemeden avrupa kupalarina katilabiliyormusun?

Hayır.ayrıca hiçbir maçta bi katkısını göremedim ben golü yada asisti bile yok.ama emre aşık çok daha fırsatçı.

Sezon sonu veriyorlarsa 6-7 milyon €'ya satalım yerine zenci stoper alalım :) Meira'nın defanstan top çıkarma işide hikaye baskı görünce taça atıyor ( bkn:Bordeax maçı ) baskı olmayınca güzel oynuyor ( Anadolu takımlarına karşı )

Baskı olmayınca bende güzel oynarım.hatta uzun pasta atarım.

Toparlaması lazım kendini yoksa yollamaktan başka çare kalmaz!

Bizde umut ediyoruz Ferhat daha iyi oynar diye ama elden birşey gelmiyor!

Emre aşık yada güngörün hakkını yiyor.bizede yaptığı hatalar pahalıya mal oluyor.oynamamalı bence .rovansta onları durduracak emre aşıktır.meiraya kalırsa çok zor,eleriz.zaten ilk golü yedik mi gitti ilk golü biz atmalıyız.

Emre aşık yada güngörün hakkını yiyor.bizede yaptığı hatalar pahalıya mal oluyor.oynamamalı bence .rovansta onları durduracak emre aşıktır.meiraya kalırsa çok zor,eleriz.zaten ilk golü yedik mi gitti ilk golü biz atmalıyız.

Herşeye rağmen Meira rövanş maçında 11'de oynamalı şahsi fikrim!

ilk maçta emre aşık oynamasa baya gol yerdik.kaç tane atak kesti.ikinci maçta meira oynasın,emre aşıok oynamasın en az 2 yemessek o zaman.

Ben burda orda ki gibi üstümüze geleceklerini tahmin etmiyorum onun için orta sahanın çok yardımını alırsa savunma sorunsuz bir maç gibi de geçebilir!

Kesinlikle eleştirilere hak veriyorum.Meira oynasın diye Emre Aşık ve Güngöre haksızlık yapılıyor.İkiside ondan daha iyiler ve yabancı olduğu için o oynuyor onlara yer kalmıyor.Aldığımız paraya satabilirsek hemen verelim seneye kadar bu stoperler bize yeter seneyede ihtiyaç halinde Gaziantepten Bekiri alabiliriz.Hem de beleşe.

Kayıtsız şartsız savunduğunuz Meira artık gerçekten düzgün bir maç çıkarsa...

Bence yapılan transferlerin en zayıf halkası Song daha iyi. Ben çok şey bekliyordum kendisinden ama hiç bir mücadele örneği vermiyor. Seneye aldığımız fiyata verilse Eren Güngör alınıp iyi bir yedekte futbolcumuz olur. Emre Güngör hırsı ve mücadelesi ile bence Servet in yanına en ideal bir stoper...

Cevap: Rusya'dan Meira'ya şok teklif

Meira harbi iyi futbolcu benim de favori defans oyuncum takımda ama uyum sağlayamadı.Hani Servet - Emre G. ikilisine göre değerlendirirsek.Belki Linderoth döndüğünde ayhan'ın arkasında lind-meira ikilisi olarak oynasalar olabilir.

Cevap: Rusya'dan Meira'ya şok teklif

En yüksek ücreti veren takıma satmalıyız.Transfer sezonunda gelen teklifleri değerlendireceğiz.

Geri
Üst Alt