Fernando Meira

Cevap: Rusya'dan Meira'ya şok teklif

O zaman Arda'yla Mehmet Topal'ı hemen satalım.Porsmouth da Servet'i satılığa çıkardığımızı duydumu harekete geçmeye hazır zaten.Takımı baştan aşağa yenileriz.Ama onlar gibisi gelir mi bu takıma.Alınacak her oyuncu bir öncekinin yerini tutmayabilir.Ama Arda 1-2 seneye satmak doğru olur bence.Onunda bi kariyeri var sonuçta her futbolcu iyi yerlerde olmak ister.Meira'nın da bu arada 3 senelik kontratı var ve yönetim bırakmaz.Bu konu daha fazla uzamamalı.

Sezon sonunda Servet giderse Meira kalmalı Ama Servet takımda kalırsa Meira gitmeli.

İkisde aynı tip uzun boylu defans oyncusu

Servetin yanında Emre Güngör oynatılmalı alternatif olarakta çevik hızlı bir defans oyuncusu alınmalı. Meirayı almak gereksizdi bence 4.5 milyon euro gibi büyük bir para verildi.

Ama en iyisini yönetim bilir transfer konusunda onlara güvenim tam...

Sezon sonunda Servet giderse Meira kalmalı Ama Servet takımda kalırsa Meira gitmeli.

İkisde aynı tip uzun boylu defans oyncusu

Servetin yanında Emre Güngör oynatılmalı alternatif olarakta çevik hızlı bir defans oyuncusu alınmalı. Meirayı almak gereksizdi bence 4.5 milyon euro gibi büyük bir para verildi.

Ama en iyisini yönetim bilir transfer konusunda onlara güvenim tam...

Sana katılıyorum.Arkadaş Sadece Meira konusunda yanlış düşünüyo bence.Servet-Emre G. defansta iyi ikili olmuşlardı.Meira da onlara yardımcı olarak 2. bir ön libero gibi oynasa defans ta sorunumuz olmaz bence.

Doğru olabilirmi bu haber kurtulabilirmiyiz Meira'dan Emre Güngör gibi bir adam varken elimizde Meira'ya verdiğimiz her lira için yazık

Baroş her zaman ki gibi tek forvet arkasında kewell-lincoln-arda arkalarında ayhan.Ayhan'ın arkasında hakan balta sabri(barış özbek) defansta önlerinde meira olacak şekilde servet-emre güngör

Uygun bi kadro olur mu sizce de ? Ben Mehmet Topal'ı katmadım ama..

Insallah dogrudur gider.Yeri dolmayacak bir oyuncu degil.O parayla kaliteli bir oyuncu alinir seneye yada transfer yapmayip engelsiz aslanlara versinler prim olarak.Adamlar kitalararasi kupayi kazandi kimbilir ne kadar kazandilar.

Insallah dogrudur gider.Yeri dolmayacak bir oyuncu degil.O parayla kaliteli bir oyuncu alinir seneye yada transfer yapmayip engelsiz aslanlara versinler prim olarak.Adamlar kitalararasi kupayi kazandi kimbilir ne kadar kazandilar.

Yeri dolmayacak değilmi ne yeri varki Meira'nın bu adam sonra Nonda,Barış bunlar gitsin yerleri dolmayı geçelim kurtuldugumuz kardır

eger ıyı bı teklıf varsa 6 mılyon euro gıbı bence hemen satılmalı...beklenılenı veremıyor sımdıye kadar veremıcekte bence..

Cevap: #5 Fernando Meira

Skibbe giderken senide alsin yaninda götürsün. Yaziklar olsun sana yedigin aldigin para bogazinda kalsin!

Tozlu raflara kalmıs bir taktigi cagdısı bir taktigi takıma oynatmaya kalkarsan herkes sırıtır takımda bireysel bir hatası yok

Ne bir maçı arkadaşım ya hiç mi okumadın önceden yazılanları?Dayandık dayandık nereye kadar ya?Sen git adama o kadar para ver gelsin rezil etsin seni.Yemişim onun kariyerine takıma fayda veremedikten sonra.Kendini maça vermiyor bile.O kadar kolay çalımlar yiyorki aklım alamıyor.5 yedik ulan birazcık çaba harcasaydın be.Sadece kariyere bakarak adamı yücelten Meiracılar ne olur şu maçları bir daha izlesin.Küfür etmiycem kimseye yeni küfürler üretemiyorum.Bu takımda bu adamın ve bazılarının yeri yok.Takımı için savaşan adam gibi bir stoper gelmeli.En azından ben daha fazla dayanamıycam.:mad:

Tozlu raflara kalkmış o taktiği senin çok savunduğun Skibbe oynatmadı mı Murat?

Bu ne küfürler bir maç yüzünden :( :(

Ne bir maci abicim? Sezon basindan beri düzelsin diye bekliyoruz daha düzelmedi, takima fayda saglayacagina aksine zarar veriyo. Ileriye iyi top cikartiyo diyorlardi herseferinde bugün tekrar gösterdi bize ne kadar güzel toplar cikardigini saolsun.

Sene başından beri bu adamı eleştiriyorum ama sırf portekiz milli takımının yedek oyuncusu diye göklere çıkaranlar şimdi ne diyecek merak ediyorum.Gerçekten bu adamı alacak keriz bir takım varsa hemen satılsın.

Meira seni hiç tanıyamıyorum ve artık takımda istemiyorum takımda mutsuz olduğun gitmek istediğin gün gibi açık Zenit teklif ediyormuş hiç düşünme git!

Zenit olayı gerçekse adamların akıllarından şüphe ediyorum.İnşallah gider bari para kazandırsın bir faydası olmuş olur.Neden kimse Meira'yı övmüyor bugün?

Fernandocuğum. Meiracığım. Sevgili İnsan yavrusu.

Bu forumda sana en fazla sahip çıkan insanlardan birisi bendim.

Numan Yılmaz isimli üye ile tartıştığımıda hatırlıyorum.

Ama görünen o ki sende hiçbir değişme ve gelişme yok..Zaman zaman nereye kadar. Seni alacak bir Rus kulübü varsa, onlara da çok çok teşekkür eder, Saygılarımı sunarım.

Eğer onlarda almazsa sana tek birşey söylemek istiyorum. Ve sözümü burada bitiriyorum.

Hocanı da Al Git !!!

Geri
Üst Alt