Fernando Meira

Cevap: #5 Fernando Meira

Hemen satılıp gönderilsin. Perşembe günü elenirsek zaten kalmasının hiç bir anlamı yok. En azından Semih'i A takıma alıp tecrübe kazandırırız!

Canım benim.

gheorghe+popescu

Şu yukarıdaki arkadaşımız vardı ya ? Gheorghe Popescu olur kendisi. Ah ah, ne güzel anılarımız oldu be o Romanyalı ile bizim.

Ama seninle aynı şeyi söyleyemiyoruz.

Kendine gel falan dahi demiyoruz daha.

Ne biliyorsan onu yap diyoruz.

İllallah dedirttiniz artık diyoruz.

Of of diyoruz.

Elimize Dünya modelli bir stres topu Bordeaux maçını beklemeye koyuluyoruz.

iste ben, geldi geleli elestiriyorum bu oyuncu nasil portekiz milli takimda nasil oynadi sasiyorum bence hemen satilsin berbat bir oyuncu

meira nın ısmınden baska hıcbı hunerını gormedık..zenıte hemen satılsın bence..yoksa elde patlıcak..

Ben Rusyada yasayna biri olarak soyluyorum Zenit Meirayi gercekten istemis.Asparagas bir haber degil.Teklif ilk basta kabul edilmemis.Ama burda Martin basina kadar transfer yapilabildigi icin Zenit bir teklifte daha bulunmus ve martin ilk haftasina kadar dusunmek icin sure vermis Galatasaray yonetimine.Rusyada gazetelerde yazan buydu.Insallah gelir Meiraya buraya.St.peterburg guzel sehir gelsin bizide kanser etmesin biktim hatalarindan.

Olan bea Servet ve Emre sakatlanmasa satar kurtulurduk bu adamdan :o

Şimdi defansımız bu adama kaldı düşünün artık :rolleyes:

9 milyon euro çok iyi para meira için hemen satılmalı bence ancak o gidince geride kalan defans oyuncılarımızla n kadar sezonu iyi götürebiliriz o ayrı ?

Meira'ya 9 milyon Euro veren takım şu maçını izledikten sonra 1 milyon Euro bile vermez.

o yüzden diyorum hemen satılmalı diye :) ah song ahhh afrika aslanımız

alt yapidan bir defans oyuncusu oynatalim bundan daha iyi oynar

Meira kötü diyorsun sonra birisi cıkıyor,portekizin kaptanı işte cok teknik filan

Ulan götür o zaman babanın takımında oynat böylelerini

bencede Meirayı satalım gitsin altyapıdan oyuncularımız daha istekli oynar en azından Meirayı tanımasam bu adam sanki Meiranın kopyası gibi anlayamadım

elimizde defans kalmadı tamam ama bi de düşündümde Bordoya elenirsek iddaamız da kalmıyo, Emre Aşık-Semih Kaya oynasın sezon sonuna kadar ne kaybederiz sanki :)

Meira Zenit'le anlaşmış şuan floryada degil miş ama Servet'le Emre'nin sakatlanması yüzünden Galatasaray'lı yöneticiler vazgeçmiş :o

Off Off ne güzel kurtulacaktık bu adam dan :o

Cevap: Rusya'dan Meira'ya şok teklif

kanal 24 haberlerinde meira kamp dan ayrilmis ve büyük ihtimalle zenit e gidiyormus

Bülent Korkmaz bu adamın yollanmasını isteyebilir...

9 milyon € çok iyi para, Semih ve Murat Akça'ya güvenirlerse gönderirler...

9 milyon € vermeseler bile aldığımız fiyata çıkartabilirsek kafidir stuttgart'ın boşuna bırakmadığını da anlamış olduk

fenerbahçe maçında deivid in attığı golün bir benzeri dün de yedirdi adam müdahele yapmıyor buyur içeri gir abim havası

geçen seneki servet-emre güngör ikilisi çok daha başarılıydı

Geri
Üst Alt