Fernando Meira

Cevap: #5 Fernando Meira

dünyanın en teknik defansı terry le ferdinand dan sonra en iyi defans? nerede bu arkadaşlar acaba? keşke bir maçla konuşulacak fevri laflar olsaydı bunlar lakin maalesef değil. Bunu görmek istemeyenler artık at gözlüklerini çıkarsınlar

dünyanın en teknik defansı terry le ferdinand dan sonra en iyi defans? nerede bu arkadaşlar acaba? keşke bir maçla konuşulacak fevri laflar olsaydı bunlar lakin maalesef değil. Bunu görmek istemeyenler artık at gözlüklerini çıkarsınlar

Dünyada sayılı teknik defans oyuncularından biri oldugunu söylerim ama teknik olması bir b... yaramıyor :o

Taner yanından yürüyerek geçiyor..

Bu arada Kocaelli maçı Meira için son maçmış zenit'e satılacakmış ama Servet ve Emre sakatlandıgı için olmamış, Lig Tv'de ki Bahri dedi...

Dünyada sayılı teknik defans oyuncularından biri oldugunu söylerim ama teknik olması bir b... yaramıyor :o

Bu arada Kocaelli maçı Meira için son maçmış zenit'e satılacakmış ama Servet ve Emre sakatlandıgı için olmamış, Lig Tv'de ki Bahri dedi...

ne demek istediğimi biliyorsun caner uzun uzun yazdırma şimdi bana. Millet hamleleri süper falan diyordu komedi...

Kaderin bir cilvesi olsa gerek, şansa bak. :(

Servet le Emre Güngör uzun bir süre takımda yoklar kaldık Meira ya işimiz yaş yani. Bazıları teknik felan demiş Meira nın hangi maçta tekniğini görmüşler dün rezaletti üstelik attğı bütün paslar da rakibe gitti, her kornerde ileri çıkıyo daha bugüne kadar golü yok, defans ta rakip takım oyuncuları yürüyerek geçiyo yazık valla bu adama harcanan paralara...

Bu adamın Avrupa maçlarında kötü oynadığını göreniniz varmı?

Maç seçenlerin başında geliyor...!

Bi insan bu kadar farklı maçlar çıkaramaz yaa.Bi avrupaya bakın bi TSl'ye.

Sezon başında beni en çok mutlu eden transferdi. Bize geldi geleli vasatın üstüne çıkamadı. Bu adamın çakmasını mı yolladılar bize? Portekiz'deki, Stuttgart'taki Meira bu olamaz.

Cevap: Rusya'dan Meira'ya şok teklif

servet sakat emre sakat kim oynayacak????

Ya anlamıyorum bu insanları,sezon sonu için değil şimdi istiyor Zenit Meira'yı.Emre Aşık ve Meira'dan başka adam kalmadı işte elimizde.Gönderilirse zaten iyi olmayan savunmamız iyice çöker.Semih Kaya çok genç kaldıramaz o yükü.Murat Akça hem sakat hemde Ankaraspor maçını izleyenler görmüştür performansını...

sezon sonunda yollanabilir bence. kalitesi belli ama tutmadı bizim takımımızda işte...

Daha burdamı?

Semih kaya oynasın yerine daha iyi..

Mecburen Meira oynayacak bir forvet olsam Meira ile bire bir oynamak gibi zevkli bir 90 dakika olamaz herhalde!

Hemen yollanmali. Arividerci diyorum kendisine. Semih Kaya'nin su tecrübesiz hali ile ondan 10 kat iyi performans gösterecegine eminim. Tecrübeymis, bilmem neymis. Meira yüzünden sayisiz gol yedik, yaninda Servet gibi bir terminatör olmasina ragmen. Semih emimin servet'in yaninda olsa siritmaz. ama simdi koysan da en azindan kolay adam kacirmaz, hava topu alir, topu oyuna iyi sokar. Meira gibi sacmalamaz!!! Meira futbolczu filan degil. nereye giderse gitsin. hele 8-9 milyon filan...ohoooooo bir saniye beklemek haramdir.

Millet iyice tozutmuş ya. Şuradaki yorumları gördükçe hem gülüyorum hem üzülüyorum.

Emre Güngör,Servet sakat. E kim oynayacak Meira'da giderse? Semih Kaya 10 kat daha iyi oynar demiş birisi. Kusura bakmasın ama hiçte bile oynayamaz! Avrupa maçına çıktığında ayakları tir tir titrer. Adını bile söyleyemez!

Millet iyice tozutmuş ya. Şuradaki yorumları gördükçe hem gülüyorum hem üzülüyorum.

Emre Güngör,Servet sakat. E kim oynayacak Meira'da giderse? Semih Kaya 10 kat daha iyi oynar demiş birisi. Kusura bakmasın ama hiçte bile oynayamaz! Avrupa maçına çıktığında ayakları tir tir titrer. Adını bile söyleyemez!

Denemeden bilemezsin.!!İşte bu zihniyet yüzünden 25 yaşındaki emre g

üngöre bile tecrübesiz deniyor..Arsenalde oynayan oyuncular çok tecrübeli sanki..

Denemeden bilemezsin.!!İşte bu zihniyet yüzünden 25 yaşındaki emre g

üngöre bile tecrübesiz deniyor..Arsenalde oynayan oyuncular çok tecrübeli sanki..

Bordeaux maçındamı deniceksin allahaşkına. Biz Barcelona değilizki 17 yaşındaki oyuncuyu şampiyonlar ligi,uefa vb. karşılaşmalarda oynatabilelim.

Yönetim bari bi kere akıllı davran bu meira emre g.yaptığının yarısını yapamıyo ya adam 90 dk.bi kere yere düşmüyo meirayı karşısına alan adam 50 m. sürse topu meira ellemiycek geri geri kaçıyo yürüyek geçiyolar adamı bize böyle ruhsuz adamlar yaramaz

Yönetim mi oluşturuyor ilk 11'i? Ha doğru pardon haklısınız. Adnan Sezgin var bu takımın başında. Kafasına göre hoca gönderen,hoca getiren. Yazık acıyorum Galatasaray'ımıza.

Geri
Üst Alt