Fernando Meira

Cevap: Meira'ya Yönetimden İzin Çıktı

Bir doğru var ki Meira'nın diğer takım arkadaşlarına haksızlık yaptığı ve onlar kadar mücadele etmemesi,gidebilir Florya'nın 5 kapısı var!

Meira gönderilirse Balta stopere kaydırılabilir.Sol beke ya Alparslan yada Volkan ı monte edebilir BÜYÜK KAPTAN.

Cevap: #5 Fernando Meira

Geride bekledigimiz için iyi oynadı peki ilerde basınca ne olacak :o gine aynı hataları yapacak ...

Ayrıca Emre Meira'dan daha iyi oynadı.Bir ara ben Emre'yi sürekli havada oldugunu düşündüm maç boyunca herhalde 8231232 kere topa kafa vurmuştur...

1 tane hava topu verdigimizi gören varmıydı ?!

Veysel forvet mi Caner kazık çaksan o bile hava topu alır,Konya çok güçsüz bir rakipti saha bozuk olmasa çok daha iyi oynardık!

Semih Kaya oynar mis gibi çocuk yahu ...

Cevap: Meira Galatasaray'dan ayrılıyor

71551_1_090302150524.jpg

Meira bavulun topluyor

Galatasaray'ın 5-2 kaybettiği Kocaelispor maçından önce Rusya'nın Zenit takımıyla anlaşan Fernando Meira'nın gidişi, Servet Çetin'in sakatlığı nedeniyle ertelemişti.

Ntvmsnbc.com'un haberine göre Galatasaray yönetiminin, geçtiğimiz haftaya kadar önemsemediği Meira'nın transferi, artık iyice netleşti.

Sarı-kırmızılı yönetim, Rusya'da oynamak istediğini sık sık yineleyen Portekizli futbolcuya olumlu yanıt verdi.

Aklı yapacağı transferde olan Portekizli futbolcuya, Emre Güngör'ün iyileşmesi halinde izin verebileceğini bildiren sarı-kırmızılı yönetimin, teknik direktör Bülent Korkmaz'ın da onayını aldığı belirtiliyor.

Galatasaray, Fernando Meira'nın transferinden 6 milyon Euro’luk bonservis geliri bekliyor. Alınacak 6 milyon Euro’luk bonservis parası, nakit sıkıntısı çeken sarı-kırmızılı kulübün kısa vadedeki borçlarını ödemesinde yardımcı olacak.

Maraton

adam formsuz(du) diye amma laf ettiniz... meira'yı beğenmiyolar daha 2 3 sene öncesine haspolatlıya inamotoya mahkum adamlar :D

Berbat futbolunun ve kendisini her pozisyonda sakınmasının nedeni ortaya çıktı.Ne diyelim futbolcunun kişiliği önemlidir kişiliği para olana güle güle...

Güle güle :)

adam formsuz(du) diye amma laf ettiniz... meira'yı beğenmiyolar daha 2 3 sene öncesine haspolatlıya inamotoya mahkum adamlar :D

Sanki formuna kavustu :) Ya daha nesini savunuyorsun bu adamin Emir anlamiyorum ben seni. Skibbeyide cok savunurdun bak gitti nasil oldu Bordo maci. Skibbe olsa su an elenmistik.

Rusya'da transfer haftasının sonlarına doğru gider ;) Yönetim Emre'nin iyileşmesini bekliyor...

Sanki formuna kavustu :) Ya daha nesini savunuyorsun bu adamin Emir anlamiyorum ben seni. Skibbeyide cok savunurdun bak gitti nasil oldu Bordo maci. Skibbe olsa su an elenmistik.

nie son maç guzel oynamadı mı???, Skibbe tamam, (yinede çok efendi adamdı çok seviyorum) ama meira'ya yapmayın abi bu adam Stuttgart'ta büyük bir efsaneydi. Bizde niye olmasın? Açılıyor işte yavaştan...

6 mil euro veriyorlarsa hemen gitsin....daha assagisina olmaz...

Eğer finansal olarak gerçekten zor durama doğru gidiyorsak satılsın bence

Eğer durum çok kötü değilse sezon sonuna kadar dursun

Bak sende diyosun Efsaneydi! Bitti gitti. Yildiz diye aldik bu adami ama parlamayan yildiz, sönmüs bu adam. Yavas yavas acilmasini beklersek kendimizi uefadan elenmis, ligdede artik kacinci sirada görürüz bilemiyorum. Sezonun ilk yarisinda uyum saglayamadi diyordunuz ikinci yarisi oldu daha hala ondan bekledigimiz futbolu göremedik. Acilacaksa cabucak acilsin yavas yavas acilmasini bekleyemeyiz artik. Yani ben kendi adima söyleyim bundan sonra yavas yavas acilmasini bekleyemem. Sana kalsa 3 sene daha acilmasini beklersin herhalde:)

Çok şükür..

Semih kaya parlayacak görüceksiniz..Hiç tecrübesiz demeyin aynı oda Arda gibi kendine güveni yüksek böyle olunca tecrübe gerekmiyor..

Ya ne açılması Emir Allah'ını seviyorsan ya şu adama nasıl katlanıyorsunuz anlamıyorum bile.Herkesi anlarım ama Meira olunca konu sinirim bozuluyor.Açılıyor dediğin adam her maç takımı yakacak hatalar yapıyor.Bunlar golle sonuçlansa da sonuçlanmasa da oynadığı futbol Stutgart'takinin 10da 1'i bile değil.Ee bize o katkıyı yapmadıktan sonra efsane olsa ne olur olmasa ne olur?Formsuzluk dediğin yarım sezondan fazla sürmez.Kimsenin kariyeri önemli değil.İsterse amatörden gelsin adam yeterki katkı yapsın.

Yönetim geregini yapar. Sezon sonuna kadar kalsada olur kalmasada olur. Onun gitmesinin takimi etkileyecegini sanmiyorum. Zaten kalmakda istemiyor.

Adam kendi kalmak istemiyor bizim Emir zorla takimda durduracak adami ya.

Simdi illa gitsin demiyorum daha dogrusu karar veremiyorum, simdi gitmese bile sene sonu kesin gitsin.

Geri
Üst Alt