Fernando Meira

Cevap: #5 Fernando Meira

Hayret, gelişmeleri merakla bekliyorum.

Cevap: G.Saray'da Meira konusunda sıcak saatler yaşanıyor...

yok böyle bir olay... Meira hiçbir yere gitmiyor... Üntünel'in kendi ağzından duydum hiç bir futbolcumuz satılık diğildir, bu kritik virajda takımın ahengini bozacak hiçbir hareket yapmayız diye... defans yokken takımda en iyi defans oyuncusu satılırmı... basının b*k yemesi...

geçmiş olsun. Meira satılmıştır. Hurriyet de yazdı. para gerekiyordu hemde Meira GS de beklenen verimi veremedi. hayırlısı olsun. kim oynucak açıkcası yerine merak ediyorum. çok büyük sıkıntı yaşıcaz

fakat 7 milyon euro çok iyi para bence.. 15.5 milyon YTL demek.

adamdan %75 kar ettik tşkler kendisine yinede verdiği hizmetler emekler için.

tek üzüntüm. keşke Hamburg maçı sonrası olsaydı.

aman ne güzel.. en iyi oyuncumuzu, daha doğrusu tek adam gibi defansımızı sattıysak, UEFA kupasınıda unutun, şampiyonluğuda.. 4. bitirirsek ligi şanstır.. bu kadar salakça bir hareket beklemiyordum yönetimden... türk takımlarını yakan bu yöneticiler zaten... meira gibi müthiş bir yeteneği elden çıkarmanın ne manası var anlamış diğilim... 6 milyon €'mu kurtarıcak GS'yi... meira gibi bir avrupa yıldızını satmak, tam bir ahmaklık örneğidir.. kaldıki 3 milyon €'sunu seneye alacaklar... inanamıyorum.. inanamıyorum... inanamıyorum... umarım doğru diğildir...

Meira Zenit'te

Galatasarayımızda Meira'nın beklenen transferi gerçekleşti.

Galatasarayımızda Meira'nın beklenen transferi gerçekleşti. Portekizli savunma oyuncusunun, milli oyuncumuz Fatih Tekke'nin de formasını giydiği Rusya'nın Zenit Kulübü ile 6 milyon Avro karşılığında anlaştığı öğrenildi. Ntvspor'da yayınlanan habere göre bu transfer için kulüpler el sıkıştı.

Bu gelişmelerin üzerine telefonla ulaştığımız Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Meira transferiyle ilgili resmi açıklamayı bir kaç saate kadar yapacaklarını söyledi. Sezgin, Meira'nın Almanya'ya götürülüp götürülmeyeceği ilgili sorumuza ise şu an bu konu netlik kazanmadı demekle yetindi.

Kaynak: Webaslan.com

Ve Meira Zenit'te!!!!!!!!!!!

Galatasaray'da Meira'nın beklenen transferi gerçekleşti. Portekizli savunma oyuncusu, milli oyuncumuz Fatih Tekke'nin de formasını giydiği Rusya'nın Zenit Kulübü ile 6 milyon Avro karşılığında anlaştı

Galatasaray, Portekizli futbolcusu Fernando Meira'yı 6 milyon Euro'ya Zenit'e verdi.

Gökdeniz ve Hasan Kabze'nin takımı Rubin'in şampiyon olduğu Rusya Ligi'nde beklenenin uzağında bir performans ortaya koyan Zenit, önümüzdeki sezon için transfer çalışmalırını hızlandırırken, Galatasaray'ın 4 milyon euroya Stuttgart'tan aldığı Meira için geçtiğimiz hafta bir teklifte bulunmuş ancak sarı kırmızılı ekibin defans hattındaki sakatları nedeniyle bu transfer gerçekleşmemişti.

Kaynak : Milliyet

Cevap: Ve Meira Zenit'te!!!!!!!!!!!

ZENİT MEİRA'YI BİTİRDİ!

Galatasaray'da Meira'nın beklenen transferi gerçekleşti. Portekizli savunma oyuncusunun, milli oyuncumuz Fatih Tekke'nin de formasını giydiği Rusya'nın Zenit Kulübü ile 6 milyon Avro karşılığında anlaştığı öğrenildi. Ntvspor'da yayınlanan habere göre bu transfer için kulüpler el sıkıştı.

Bu gelişmelerin üzerine telefonla ulaştığımız Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Meira transferiyle ilgili resmi açıklamayı bir kaç saate kadar yapacaklarını söyledi. Sezgin, Meira'nın Almanya'ya götürülüp götürülmeyeceği ilgili sorumuza ise şu an bu konu netlik kazanmadı demekle yetindi.

Bu tranfserle ilgili en sıcak gelişmeler Sporx'te olacak!

Cevap: Meira Zenit'te

Konular birleştirildi,

Meira galiba gitti. :mad:

Galatasaray'ın Portekizli futbolcusu Fernando Meira'nın Zenit'e transferinin kesinleştiği haberi gündeme bomba gibi düştü!..

Peki bu transfer gerçekten kesinleşti mi? MARATON.COM.TR olarak bu soruyu Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin'e sorduk.

Sezgin, Meira'nın Rusya'nın Zenit kulübüne 6 milyon Euro'ya transfer olduğu iddialarıyla ilgili sorumuza, "Görüşmeler sürüyor. 1 saat daha bekleyin." yanıtını verdi. Adnan Sezgin'in bu yanıtı, transferin an meselesi olduğu ve çok ufak pürüzlerin kaldığı yorumlarına neden oldu!..

MARATON.COM.TR ÖZEL

HABER: BORA EĞRİÇAYIR

GELİŞMELER MARATON.COM.TR'DE OLACAK!.. BİZDEN AYRILMAYIN!..

Galatasaray Meira'yı verdi

Galatasaray Kulübü, Portekizli futbolcu Fernando Meira'yı 6 milyon Euro karşılığında Zenit'e verdi.

NTV Spor

Güncelleme: 21:12 TSİ 09 Mart. 2009 Pazartesi

İSTANBUL - Yaklaşık 1 aydır Fernando Meira'yı kadrosuna katmak için Galatasaray Yönetimi ile pazarlıklarını sürdüren Rusya'nın Zenit Kulübü, sonunda bu transferi olumlu sonuçlandırdı.

Servet Çetin, Emre Güngör ve Mehmet Topal'ın sakatlıkları nedeniyle Meira'nın satışına soğuk bakan Galatasaray Yönetimi, Zenit'in 6 milyon Euro'luk teklifine 'evet' dedi.

artık bu sene GS'den bi cacık olmaz.. Meira gibi bir adamı sattılar... inanamıyorum... böyle birşeyi nasıl yapar bu yönetim ?.... bütün hayallerim yıkıldı... lanet olsun... lanet olsun !... sinirden ağlamaktayım şu anda...

Tam maç öncesi bu haber kötü oldu ama bir taraftanda 6 aylık bir peryodda 2 Milyon € kazancımız oldu.

Maddi olarak işimize geldi bence

Arkadaşlar şu kriz döneminde çok büyük bir para bu neden yazıklar oluyor yönetime sonuçta klüp parayla dönüyor ha ama eleştiren arkadaşlar gidip klübe para vereceklerse ozaman bişe diyemem...

Beyler Meira geldiğinden beri GS a çok büyük katkılar sağlamamıştır.

Bence 2 Milyon € luk kazanç iyi oldu. Nice meirlar gelir nice meiralar gider.

yau bırak 2 milyon €'mu maddi kazanç güldürmeyin adamı... GS yönetimi bütün sezonu harap etmiştir... kırk yılın başında adam gibi transfer yaptılar ve sattılar... Allah sizi bildiği gibi yapsın... ne diyim... bu taraftara amma çile çektirdiniz ya...

m23f.jpg

şu adamı... şu rüzgar gibi top oynayan adamı sattınız... ahmaklığın daniskası...

Bence Yönetim çok ama çok mantıklı bir tercih yaptı ve bugüne kadar yapmadığımız bir şeyi yaptı. SATTIĞIMIZ FUTBOLCUDAN PARA KAZANDIK

2 maç önce herkes eleştiriyordu şimdi herkes övüyor ne biçim iş anlamadımki en dogrusunu yaptı yönetim helal olsun kutluyorum....

Geri
Üst Alt